Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:32
Dagelijkse Kost

Homemade volkorenpasta met gebakken spek, tomaten en courgette. Dat klinkt als het startschot voor een weekend vol vriendschap en gezellig tafelen!

Dagelijkse Kost gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
15:09
Krokante blokjes gebakken kip in een zoetzure saus met stukjes ananas, zoals we het kennen van bij het Chinese afhaalrestaurant. Ook dat kan bij Dagelijkse kost!
15:38
Groenten spelen de hoofdrol in deze ovenschotel met gevulde paprika's, parelcouscous en feta. Dit is de vegetarische versie, dus Jeroen gebruikt geen gehakt maar wel voedzame kikkerererwten, een prima vleesvervanger.
15:24
Heerlijk, zuiders comfortfood dat klaar is in een handomdraai. Jeroen maakt een weelderige tomatensaus met veel groenten, gebakken meatballs en pasta, om daarna te gratineren in de oven. Meer moet dat niet zijn op een doordeweekse dinsdag!
15:00
Zacht gegaarde stukken kip en aardappelen in een romige bouillon tjokvol fijngesneden groenten. Gentse waterzooi is een oerklassieker in de Vlaamse keuken en net daarom zo fantastisch om nog eens te maken!
45:30
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:32
Een plakje krokant gebakken kalfszwezerik kan echt wel eens smaken! Jeroen serveert er een veredelde groenteversie van de klassieke vidé bij op basis van champignons en tuinbonen.
14:50
Een zalige hartige taart met graanmosterd, plakjes Belgische Pas de Rouge-kaas en schijfjes tomaat. Knapperig en smeuïg tegelijk!
15:17
Wat een magnifieke taart staat er vandaag te blinken in de keuken van Dagelijkse kost! Een pracht van een aardbeitaart met Bretoens zanddeeg en een frisse pudding met citroen. Dat wordt genieten tot de laatste kruimel!
15:35
Met een klein beetje snijwerk heb je al snel een hoop groenten in een pot! Breng ze op smaak met kappertjes, olijven en wat ansjovis, en je hebt een originele ratatouille die prachtig past bij een lekker stukje gebakken rogvleugel!
15:31
De week starten met degelijke Dagelijkse kost is het beste wat je kan doen om die maandagblues weg te werken! Deze verse hamburger met pecorino, smeuïge aardappelpuree met gestoofde wortelen en gebakken ui is alvast een topidee.
45:31
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:32
Een koude Thaise kipsalade met rauwe groentjes en sticky rice. Dit gerecht is ideaal om het weekend in te zetten en bovendien heerlijk gezond!
15:35
Plat spéciale is een traditionele bereiding van varkenstong in tomatensaus met madeira. Een gastronomische gouwe ouwe die zijn oorsprong vindt in het Pajottenland. Jeroen serveert de plat met lekker veel kroketten, om duimen en vingers bij af te likken!
15:30
Dit is een prachtig taartje op basis van biscuit, romige pudding en een glanzende laag gesmolten chocolade. Een absoluut topdessert dat wat techniek vereist, maar als je je aandacht erbij houdt, zal je trots zijn op het eindresultaat.
April 2024
15:05
Cannelloni kan je perfect zelf maken, zeker met deze eenvoudige maar heerlijke vulling van ricotta en twee soorten zalm. Jeroen serveert er een ragout van asperges bij. Dit is de ideale manier om zoveel mogelijk smaak uit de asperges te halen en niets verloren te laten gaan!
15:31
Een gezonde en hedendaagse maaltijdsalade met erwtjes, avocado en verse geitenkaas als hoofdingrediënten. Kraakvers, overheerlijk en bovendien echt niet moeilijk!
45:30
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:38
Authentieke gerechten en recepten worden bij Dagelijkse kost hoog in het vaandel gedragen! Dat kan je zien aan hoe Jeroen vandaag het hele proces van verse kipkap duidelijk maakt voor iedereen. Op de koop toe maakt hij ook nog verse pickles om erbij te serveren!
15:23
Dit is de perfecte taart voor beginnende bakkers! In een paar eenvoudige stappen heb je voor je het weet een pracht van een taartje voor je neus staan. Ook qua smaken is dit nagerecht een droom, want wie houdt er nu niet van tiramisu en speculaas? Gewoon proberen dus!
Archief