Dance Squad

Afleveringen
09:30

Aflevering 8

Verlopen 3,0 5 x
In de 8e aflevering van Dance Squad komt de danscrew iDancity langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
10:51

Aflevering 7

Verlopen 3,0 5 x
In de 7e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Cheerleader Academy langs. Zij tonen een cheerleader choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
10:04

Aflevering 6

Verlopen 4,0 6 x
In de 6e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Battle Droids langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
11:55

Aflevering 5

Verlopen 3,0 5 x
In de 5e aflevering van Dance Squad komt de danscrew DaJump langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
09:52

Aflevering 4

Verlopen 3,0 7 x
In de 4e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Exclusive Crew langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.