Dance Squad

Afleveringen
10:07

Aflevering 3

4,0 2 x
In de derde aflevering van Dance Squad komt de danscrew Up2Style langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
10:00

Aflevering 2

3,0 4 x
Aflevering 2 van Dance Squad is uitgezonden op zaterdag 7 januari 2017 om 9:48 uur en was te zien op VTM.
10:00

Aflevering 2

4,0 3 x
In de tweede aflevering van Dance Squad komt de danscrew MixD Up langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest. Sara Bossuwé leert in deze aflevering de 'Shuffle' dansmove aan.
10:00

Aflevering 1

3,0 8 x
In de eerste aflevering van Dance Squad komt de danscrew Psycho B-Boys langs. Zij tonen hun breakdance choreografie en ze worden onderworpen aan een danstest. Sara Bossuwé leert in deze aflevering de 'Single Ladies' dansmove van Beyoncé aan.
09:00

Aflevering 10

Verlopen 3,0 8 x
In de 10e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Bouncers langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.