Dance Squad

Afleveringen
09:30

Aflevering 8

Verlopen 3,0 14 x
In de 8e aflevering van Dance Squad komt de danscrew iDancity langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
10:51

Aflevering 7

Verlopen 3,0 8 x
In de 7e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Cheerleader Academy langs. Zij tonen een cheerleader choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
10:04

Aflevering 6

Verlopen 4,0 8 x
In de 6e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Battle Droids langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
11:55

Aflevering 5

Verlopen 3,0 6 x
In de 5e aflevering van Dance Squad komt de danscrew DaJump langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
09:52

Aflevering 4

Verlopen 3,0 9 x
In de 4e aflevering van Dance Squad komt de danscrew Exclusive Crew langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.