Dat Belooft Voor Later

Laatste aflevering
52:00
Dat Belooft Voor Later

Staf heeft voor een vervanger gezorgd om Louis, Marie-Lou en Ayza rond te leiden bij VTM. Niemand minder dan Andy Peelman zal hen onder zijn hoede nemen en een quiz met hen spelen.

Dat Belooft Voor Later gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
49:00
Staf Coppens neemt samen met bekende Vlamingen enkele vijf- en zesjarige kinderen beet. In dit tweede seizoen neemt hij de kinderen mee naar zijn werk bij VTM. Daarnaast neemt hij ze ook mee op uitstap, en in een zelfgemaakt 'Staf'-lab voert hij enkele kleine experimenten uit met de kinderen.
55:00
Staf neemt de kinderen mee naar zijn werk bij VTM. Daar ontmoeten ze onder meer 'de grote baas', die verdacht veel lijkt op... Sam Gooris.
52:00
Staf Coppens heeft opnieuw de gekste dingen in petto voor drie kinderen: Linn, Lou en Mathias. Naast hun bezoek aan de studio van 'The Voice van Vlaanderen' zetten de drie ook hun eerste stappen richting Hollywood door een rol te spelen in een grote nieuwe piratenfilm. Lukt het hen om Staf op tijd te bevrijden uit de hande...
52:00
Staf gaat deze keer niet op stap met drie, maar met zes kinderen: tweelingen Mila & Maroo, Alana & Robin en Ymen & Arwen. Hij zorgt ervoor dat ze de tijd kunnen stoppen, test wie van de twee het nieuwsgierigst is en neemt hen mee naar Qmusic-dj Sam De Bruyn.
52:00
De kinderen Marcel, Babette en Eloïse ontmoeten een wel zeer buitenaards wezen. Staf Coppens schakelt ook Guga Baúl in om de drie beet te nemen.
56:00
Staf Coppens neemt andermaal, samen met bekende Vlamingen, enkele 5- en 6-jarige kinderen beet. Vandaag neemt hij Margaux, Maxime en Julia onder meer mee naar de dierenarts.
52:00
Samen met Marie-Jo, Gijs en Amélie keert Staf terug naar de oertijd. Hij neemt de kinderen ook mee naar de bekende goochelaar ToverStaf en serveert hen een stevige, maar speciale maaltijd van VTM-kok Loïc Van Impe.
Archief