Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dat Belooft Voor Later

Seizoen 1
13:00

Aflevering 3

4,0 1 x
Vita, Quinten en Hannefleur mogen zich uitleven in de villa van Staf. Ze komen oog in oog te staan met een sprekend paard, nemen deel aan een taartenwedstrijd en ontdekken dat dinosaurussen misschien toch niet helemaal uitgestorven zijn.
1:05:00

Aflevering 4

4,0 0 x
Milan, Arian en Mitte moeten de handen uit de mouwen steken in de villa. Er is een nieuwe luster toegekomen die met een onzichtbaar touw moet opgehangen worden. Geen tijd om te ontspannen want ook 'vis', de goudvis van Staf, zit onverwacht met een probleem. Als beloning voor het harde werk neemt Staf de drie deugnieten mee...
46:00

Aflevering 5

3,0 0 x
Het is de beurt aan drie tweelingen om zich uit te leven in de villa van Staf Coppens. In de villa moeten Amber & Feline, Jana & Finn en Bent & Stas hun krachten verenigen voor de krachtmeter en doen ze een bibberproef. Staf neemt hen ook mee op uitstap naar een echte goochelshow, waar ze deel uitmaken van een grote gooche...
53:00

Aflevering 1

4,0 0 x
Elise (6), Mila (5) en Basile (6) mogen als eersten ravotten in de villa van Staf Coppens. Ze maken er kennis met de pratende konijnen Magda en Danny, die dolgraag met elkaar verenigd willen worden. Er is wel een probleem: dat mag eigenlijk niet. Hoe gaan de kinderen hiermee om?
1:05:00

Aflevering 2

4,0 0 x
Matthew (6), Emma (5) en Estee (6) moeten een praktisch probleem met een krachtmeter oplossen en worden onderworpen aan Stafs eigen versie van de rorschachtest. Hij neemt de kinderen nadien ook mee op een uitstap naar een plek 'far far away': de maan.
13:00

Aflevering 6

3,0 0 x
Deze week trekt Staf met Frauke, Pablo en Meysam naar de dierenarts. In de villa spelen ze een dierenquiz en wordt hun nieuwsgierigheid op de proef gesteld door een snoepautomaat.
13:00

Aflevering 7

4,0 0 x
Hoe nieuwsgierig kan een 6-jarige zijn? Staf neemt de proef op de som door Cataleya, Rens en Saar alleen in zijn speelhuis te laten met een stolp waar ze niet onder mogen kijken. Hij toont er ook zijn nieuwste aankoop, een magische kopieermachine, en gaat met hen op bezoek bij zijn goede vriend en voor de gelegenheid topch...
13:00

Aflevering 8

4,0 2 x
Senne, Flo en Paulien krijgen van Staf een spelletje 'voeldozen' voorgeschoteld. En daarbij moeten ze serieus op hun hoede zijn. Het trio krijgt ook hulp aangeboden van een sprekend hert om een quiz naar hun hand te zetten en komt op de kinderboerderij voor een dilemma te staan waar een geurtje aan zit...
Seizoen 2
49:00

Aflevering 2

2,3 0 x
Staf Coppens neemt samen met bekende Vlamingen enkele 5- en 6-jarige kinderen beet. In dit nieuwe seizoen neemt hij de kinderen mee naar zijn werk bij VTM. Daarnaast neemt hij ze ook mee op uitstap, en in een zelfgemaakt 'Staf'-lab voert hij enkele kleine experimenten uit met de kinderen.
52:00

Aflevering 3

4,0 0 x
Staf Coppens heeft voor een vervanger gezorgd om de drie kinderen Louis, Marie-Lou en Ayza rond te leiden bij VTM. Niemand minder dan Andy Peelman zal hen onder zijn hoede nemen en een quiz met hen spelen.
Archief