Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Dag

December 2019
39:55

Aflevering 1

Verlopen 4,3 5.174 x
Een kleine Vlaamse stad wordt opgeschrikt door een bankoverval. De overvallers verschansen zich in een bankkantoor en houden een aantal mensen gegijzeld. De politie komt ter plaatse en moet ervoor zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt.
50:16

Aflevering 10

Verlopen 4,3 165 x
De zoektocht naar Noor wordt met man en macht verdergezet. Ondertussen werken Elias en zijn handlangers hun plannen verder uit en spreken af om het gestolen geld te verdelen. Maar dat verloopt niet zoals iedereen verwacht.
41:51

Aflevering 11

Verlopen 4,7 87 x
De ontknoping nadert. De politie en de overvallers komen terug lijnrecht tegenover elkaar te staan en de situatie ontaardt in een nieuwe gijzeling. De zenuwen zijn gespannen, de confrontatie kan op elk moment uit de hand lopen.
58:00

Aflevering 12

Verlopen 4,8 58 x
Elias en Tommy hebben zich noodgedwongen verschanst in de woning van Rolf, die omsingeld wordt door de politie. Ze proberen het hoofd koel te houden, maar leugens en nieuwe ontdekkingen jagen de situatie naar een kookpunt.
41:54

Aflevering 2

Verlopen 4,2 212 x
Een vroege ochtend in een kleine Vlaamse stad. Twee overvallers begeven zich naar een bankkantoor en gijzelen er het personeel, een klant en twee kinderen. Bij aankomst van de politie starten zenuwslopende onderhandelingen.
48:09

Aflevering 3

Verlopen 4,5 69 x
Een schietincident dreigt de hele situatie te laten escaleren. Ivo wil te weten komen wat er allemaal gaande is in de bank. Ibrahim worstelt met de onderhandelingen en Vos krijgt haar zieke vader niet uit haar hoofd.
42:56

Aflevering 4

Verlopen 4,6 85 x
De overvallers zetten gijzelaars aan het werk om zoveel mogelijk geld in veiligheid te brengen, maar niet elke gijzelaar is bereid om slaafs mee te werken. En wanneer de politie een drastische actie onderneemt, dreigt de situatie uit de hand te lopen.
44:47

Aflevering 5

Verlopen 2,3 142 x
Vos wordt tegen haar zin van de zaak gehaald. Ze kan de gijzeling evenwel niet loslaten en het vermoeden blijft knagen dat er iets niet klopt. Ze doet een ontdekking die een nieuw licht werpt op de hele situatie.
44:36

Aflevering 6

Verlopen 4,0 86 x
Het is duidelijk dat één van de gijzelaars meer weet over de overval, maar het onderling wantrouwen is groot. De overvallers krijgen te maken met onverwacht bezoek, en Susan komt voor een lastig dilemma te staan.
52:57

Aflevering 7

Verlopen 4,2 67 x
De politie valt in alle stilte de bank binnen in een poging de slachtoffers te bevrijden. De overvallers blijken echter te zijn verdwenen met een aantal gijzelaars. Vos en haar collega's proberen het contact met de gijzelnemers gaande te houden.
Archief