De Dag

Laatste aflevering
58:00
De Dag

Elias en Tommy hebben zich noodgedwongen verschanst in de woning van Rolf, die omsingeld wordt door de politie. Ze proberen het hoofd koel te houden, maar leugens en nieuwe ontdekkingen jagen de situatie naar een kookpunt.

De Dag gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:00
De ontknoping nadert. De politie en de overvallers komen terug lijnrecht tegenover elkaar te staan en de situatie ontaardt in een nieuwe gijzeling. De zenuwen zijn gespannen, de confrontatie kan op elk moment uit de hand lopen.
53:00
Noor is spoorloos. Er wordt een zoekactie opgezet. Ondertussen starten Ibrahim en zijn collega's met de ondervragingen van de bevrijde gijzelaars. Ibrahim is ervan overtuigd dat er iemand liegt.
45:00
De nervositeit stijgt bij de overvallers nu de politie hen steeds meer op de hielen zit. Ze proberen de benen te nemen, maar Walter en Noor vechten terug. Serge komt voor een zware confrontatie te staan.
52:00
De politie valt de bank binnen in een poging de slachtoffers te bevrijden. De overvallers blijken echter te zijn verdwenen met een aantal gijzelaars. Vos en haar collega's proberen het contact met de gijzelnemers gaande te houden.
44:00
Het is duidelijk dat één van de gijzelaars meer weet over de overval, maar het onderling wantrouwen is groot. De overvallers krijgen te maken met onverwacht bezoek, en Susan komt voor een lastig dilemma te staan.
44:00
Vos wordt tegen haar zin van de zaak gehaald. Ze kan de gijzeling evenwel niet loslaten en het vermoeden blijft knagen dat er iets niet klopt. Ze doet een ontdekking die een nieuw licht werpt op de hele situatie.
42:00
De overvallers zetten gijzelaars aan het werk om zoveel mogelijk geld in veiligheid te brengen, maar niet elke gijzelaar is bereid om mee te werken. Wanneer de politie een drastische actie onderneemt, dreigt de situatie uit de hand te lopen.
48:00
Een schietincident dreigt de hele situatie te laten escaleren. Ivo wil te weten komen wat er allemaal gaande is in de bank. Ibrahim worstelt met de onderhandelingen en Vos krijgt haar zieke vader niet uit haar hoofd.
41:00
Een vroege ochtend in een kleine Vlaamse stad. Twee overvallers begeven zich naar een bankkantoor en gijzelen er het personeel, een klant en twee kinderen. Bij aankomst van de politie starten zenuwslopende onderhandelingen.
39:00
Een kleine Vlaamse stad wordt opgeschrikt door een bankoverval. De overvallers verschansen zich in een bankkantoor en houden een aantal mensen gegijzeld. De politie komt ter plaatse en moet ervoor zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt.
50:00
De zoektocht naar Noor wordt met man en macht verdergezet. Ondertussen werken Elias en zijn handlangers hun plannen verder uit en spreken af om het gestolen geld te verdelen. Maar dat verloopt niet zoals iedereen verwacht.
Archief