De Dag

Januari 2019
42:56

Aflevering 4

4,0 29 x
De overvallers zetten gijzelaars aan het werk om zoveel mogelijk geld in veiligheid te brengen, maar niet elke gijzelaar is bereid om slaafs mee te werken. En wanneer de politie een drastische actie onderneemt, dreigt de situatie uit de hand te lopen.
48:09

Aflevering 3

3,0 26 x
Een schietincident dreigt de hele situatie te laten escaleren. Ivo wil te weten komen wat er allemaal gaande is in de bank. Ibrahim worstelt met de onderhandelingen en Vos krijgt haar zieke vader niet uit haar hoofd.
41:54

Aflevering 2

3,0 115 x
Een vroege ochtend in een kleine Vlaamse stad. Twee overvallers begeven zich naar een bankkantoor en gijzelen er het personeel, een klant en twee kinderen. Bij aankomst van de politie starten zenuwslopende onderhandelingen.
39:55

Aflevering 1

3,6 437 x
Een kleine Vlaamse stad wordt opgeschrikt door een bankoverval. De overvallers verschansen zich in een bankkantoor en houden een aantal mensen gegijzeld. De politie komt ter plaatse en moet ervoor zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.