De Jaren...

December 2017
33:49

De Jaren 2010 Voor Dummies Aflevering 3

4,0 6 x
2013 was het jaar waarin de typhoon Haiyan hard toesloeg op de Filipijnen, koning Albert de fakkel doorgaf aan zoon Filip en er witte rook boven het Vaticaan hing. Maar weet u nog waarom de Britse pers dagenlang voor een ziekenhuis in Londen kampeerde? Waarom een Foute Vriend plots voor de jury van So You Think You Can Dance opdook? Met welk lied voormalig Disney-sterretje Miley Cyrus de hitlijsten kwam binnen knallen? Of waarom Stromae stomdronken door de Brusselse straten dwaalde?
35:34

De Jaren 2010 Voor Dummies Aflevering 2

3,0 7 x
In 2012 landde de eerste robot op Mars, was het West-Vlaamse Wingene in de ban van de Kasteelmoord en spoelde er een 13-meter lange potvis aan op het strand van Knokke-Heist. Maar weet u ook nog wat filmlegende Leonardo DiCaprio tegen Mathias Schoenaerts te zeggen had op de uitreiking van de Oscars? Waarom de hele wereld plots denkbeeldig aan het paardrijden sloeg? Waarom een kerk in het Limburgse Zolder volliep met goedgeklede BV's? En om welke reden de erotische winkels in ons land plots goud...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.