Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Make-Under

Seizoen 2
26:00

Aflevering 8

3,0 8 x
Eline De Munck gaat opnieuw langs bij enkele kandidaten, twee maanden na hun Make-Under. Ze is benieuwd hoe het nu met hen gaat en of De Make-Under iets veranderd heeft aan hun stijl én aan hun leven.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Tatiana & Emilia

4,0 9 x
Eline De Munck gaat op bezoek bij Tatiana, die verslaafd is aan opvallen. Een zonnebankbruine huid, uitdagende outfits met een blote buik of blote benen en een dikke laag make-up zorgen ervoor dat ze veel aandacht krijgt. Eline ontmoet ook Emilia, die haar eigen bizarre stijl ontwikkeld omdat ze uniek wil zijn.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Josée & Evi

4,0 6 x
Veel make-up, opvallende kledij, extensions, valse nagels, botox en plastische chirurgie: het zijn de hulpstukken van de 54-jarige Josée voor een jong en hip uiterlijk. De 17-jarige Evi durft dan weer niet buiten te komen zonder een dik pak poeder, foundation, concealer, oogpotlood, eyeliner, oogschaduw en lipgloss.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Sharon & Stefanie

4,0 7 x
In de vijfde aflevering van De Make-Under gaat Eline De Munck op bezoek bij de opvallende Sharon, bij wie de laag make-up niet dik genoeg kan zijn en de rokjes niet kort genoeg. Sharon straalt veel zelfzekerheid uit, maar Eline ontdekt dat dat alleen maar een pose is. Zonder haar ‘beschermlaagjes’ voelt Sharon zich helemaa...
26:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Natasja & Nicole

3,0 7 x
Eline De Munck ontmoet Natasja, die altijd sexy kleedjes draagt en haar schminkt met heel opvallende zwarte make-up. Eline ontmoet ook de excentrieke Nicole, die er ondanks haar rijpere leeftijd alles aan doet om er jong uit te blijven zien.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Sara & Els

2,5 12 x
De 20-jarige Sara is verslaafd aan haar uiterlijk, ze biecht aan Eline De Munck op dat ze er elke dag 4 uur over doet om haar op te maken. Niemand ziet haar zonder make-up. De 61-jarige Els wil heel opvallend en uniek zijn in haar zelfontworpen kledij.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Marijke & Lolita

4,0 10 x
Eline De Munck ontmoet de 52-jarige Marijke, die al meer dan 30 jaar dezelfde opvallende look heeft. Een enorme collectie feestelijke cocktailjurken en een wild gecrepeerd kapsel. De tweede kandidate is de 20-jarige kapster Lolita. Met haar paarse extensions, valse nagels, nepwimpers, overdosis eyeliner, piercings en tatto...
26:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Jeanine & Vicky

4,0 12 x
Eline maakt kennis met de 43-jarige Jeanine. Deze stoere rockchick houdt ervan om zich extreem te kleden en ze kiest resoluut voor zwart, zware kettingen, pinnen, veren, ultrakorte rokjes, hoedjes en een zichtbare boezem om mee te pronken. Haar stoere look past echter niet bij haar karakter, want Jeanine is een liefdevolle...
Archief