De Make-Under

De Make-Under herbekijken

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Jessica & Loretta

3,0 3 x
De laatste Make-Under is weggelegd voor de 21-jarige Loretta en blondine Jessica. Loretta heeft een heleboel extensions in haar haar en gebruikt graag enorm veel make-up. Ilse en haar team gaan op zoek naar de natuurlijke schoonheid die achter dat masker van schmink verstopt zit.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7 - Elke & Diamara

3,0 3 x
De 18-jarige Diamarra is op haar twaalfde van Puerto Rico naar België verhuisd en ontdekte hier drie jaar later make-up. Sindsdien is ze verslaafd aan het goedje en smeert ze laag na laag over haar gezicht. Via De Make-Under wil Diamarra echter graag ontdekken hoe ze zichzelf mooi kan maken met wat minder.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6 - Kelly & Stefanie

4,0 4 x
Voor de 29-jarige blondine Kelly is haar uiterlijk van groot belang. Ze verdient er namelijk de kost mee. Kelly is dan ook voortdurend bezig met haar make-up, styling en haarextensies. Ook voor de 19-jarige Stefanie is een uitgesproken look van groot belang. Haar donkere haren weerhouden haar er niet van zichzelf te vergel...

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5 - Leen & Katelijne

3,0 4 x
Leen is 30 en helemaal gek van fantasy en sprookjes. Dat is ook duidelijk te zien aan haar look. Leen heeft kleurrijke haren en draagt het liefst sprookjesachtige outfits. Heidi Van Tielen polst naar het verhaal achter Leens passie en styling experte Ilse Adams geeft haar een restyling om u tegen te zeggen. Katelijne is ee...

NieuwSeizoen 1, Aflevering 4 - Samira & Bianca

4,0 3 x
De 47-jarige Samira is helemaal in de ban van spiritualiteit en uit die passie ook in haar look. Die is zeer excentriek en bestaat uit lakleer, paarse haarstukjes, extreme make-up en piercings. Ook veertiger Bianca heeft een look die opvalt. Ze is mama van een tienerdochter en voelt zich ook zelf nog zeer jong van geest.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 2 - Faye & Amy

4,0 4 x
Faye is 25 en heeft op die jonge leeftijd al heel wat plastische ingrepen laten uitvoeren. Van natuurlijke schoonheid is dan ook nog maar weinig te merken. Haar uiterlijk is voor Faye een echte obsessie, maar dat was niet altijd het geval. Heidi Van Tielen nodigt Faye uit in de Make-Under loft en confronteert haar na een u...

NieuwSeizoen 1, Aflevering 1 - Michelle & Shallie

4,0 3 x
Heidi Van Tielen confronteert de 19-jarige Michelle en de 19-jarige Shallie met de mening van de gewone man in de straat en polst naar hun drijfveren om zich opzichtig te kleden. Stylingexperte Ilse Adams en haar team ontdoen Michelle en Shallie van alle overbodige make-up om hen een natuurlijke look aan te meten.
Seizoen 2
26:00

Aflevering 8

4,0 26 x
Eline De Munck gaat opnieuw langs bij enkele kandidaten, twee maanden na hun Make-Under. Ze is benieuwd hoe het nu met hen gaat en of De Make-Under iets veranderd heeft aan hun stijl én aan hun leven.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Tatiana & Emilia

4,5 30 x
Eline De Munck gaat op bezoek bij Tatiana, die verslaafd is aan opvallen. Een zonnebankbruine huid, uitdagende outfits met een blote buik of blote benen en een dikke laag make-up zorgen ervoor dat ze veel aandacht krijgt. Eline ontmoet ook Emilia, die haar eigen bizarre stijl ontwikkeld omdat ze uniek wil zijn.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Josée & Evi

4,0 20 x
Veel make-up, opvallende kledij, extensions, valse nagels, botox en plastische chirurgie: het zijn de hulpstukken van de 54-jarige Josée voor een jong en hip uiterlijk. De 17-jarige Evi durft dan weer niet buiten te komen zonder een dik pak poeder, foundation, concealer, oogpotlood, eyeliner, oogschaduw en lipgloss.
Archief