De Schaal Van Pascale

De Schaal Van Pascale herbekijken

Seizoen 1
56:00

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 18 x
Pascale Naessens geeft de deelnemers de opdracht een lichtobject te maken in porselein. Ze moeten hun creatie ook opdragen aan iemand die hen nauw aan het hart ligt. Het wordt een week vol emotie. Wie die overleeft, stoot door naar de halve finale.
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 34 x
Finalisten Anaïs, Sofie en Stephan gaan in deze grote finale de ultieme strijd aan met elkaar. Wie kroont zich tot de beste pottenbakker van Vlaanderen? De winnaar gaat naar huis met een schaal die Pascale eigenhandig heeft gedraaid en die afgewerkt is met echt goud.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 30 x
De jury legt de lat een flink pak hoger in deze halve finale. Voor An, Anaïs, Sofie en Stephan breekt een cruciaal moment aan. Volgens Kürt is de opdracht duidelijk: 'Go big or go home.'
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 79 x
Nog zes kandidaten zijn in de running om de beste pottenbakker van Vlaanderen te worden. Juryleden Pascale, Tortus en Rudie hebben twee pittige opdrachten voor hen klaar waarbij creativiteit en beheersing cruciaal zijn.
59:00

Aflevering 2

3,5 74 x
De overgebleven pottenbakkers moeten twee dekselpotten draaien die ze vervolgens 'raku' moeten stoken in een oven met temperaturen tot wel 1000 graden. Geen eenvoudige opdracht weet ook jurylid Rudie Delanghe. Deze techniek is ver buiten de comfortzone van de pottenbakkers.
56:00

Aflevering 1

4,0 219 x
Kürt Rogiers gaat samen met doorgewinterde keramisten Pascale Naessens, Tortus en Rudie Delanghe op zoek naar de beste amateurpottenbakker. In deze eerste aflevering lopen de emoties meteen hoog op; met deadlinestress in de groep, de eerste barsten en tranen, maar ook grote ogen van verwondering bij de juryleden.
Archief