De Tafel Van K3

Laatste aflevering
De Tafel Van K3

Seizoen 1, Aflevering 10 - Kapster

7 x

Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want ze krijgen bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont ons ook hoe je een feestelijke coupe maakt. Marthe mag proefkonijn zijn.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Kinderarts

7 x
Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts en de K3'tjes vinden dat echt een vet beroep!

Seizoen 1, Aflevering 8 - Goochelaar

6 x
De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt ook een coole truc met hen uit.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Ruimte-ingenieur

17 x
K3 krijgt een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

Seizoen 1, Aflevering 6 - Parfumeur

18 x
Frank is parfumeur en houdt zich bezig met geuren. Hij maakt samen met K3 een bijzonder parfum en beantwoordt alle gekke vragen over geuren.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Dierendokter

27 x
Hanne, Klaasje en Marthe beantwoorden al jullie vragen over dieren en krijgen daarvoor hulp van hun gast Corma. Zij is dierenarts en heeft een bijzonder gezelschap meegenomen. De meisjes van K3 verklappen ook wat hun lievelingsdier is!

Seizoen 1, Aflevering 4 - Striptekenaar

25 x
Wouter is de speciale gast aan de tafel van K3. Hij is striptekenaar. Hij verklapt waarom tekstballonnetjes vaak een andere vorm hebben en hoe je het geluid van een scheetje tekent. Daarnaast maakt Wouter ook een knappe striptekening van K3.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Boerin

5 x
Hoog bezoek aan de tafel van K3! Julia is te gast en zij is uitgeroepen tot de mooiste boerin van Nederland. We komen te weten hoe vroeg haar wekker staat, waarom de staart van een varken krult en of K3 van modder houdt.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Stuntvrouw

17 x
De meisjes van K3 krijgen de coole Wendy op bezoek. Zij is stuntvrouw en doet dus als beroep gevaarlijke dingen voor televisie. Ze verklapt wat je daar allemaal voor moet kunnen. En wie weet leert ze K3 ook wel een stoere stunt...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Boomhuttenbouwer

20 x
Hanne, Klaasje en Marthe stellen makkelijke, moeilijke en stiekem ook gekke vragen aan Rob de boomhuttenbouwer. Rob tekent ook speciaal voor de meisjes een megacoole K3-boomhut. Benieuwd hoe die eruitziet?
Archief