De Thundermans

De Thundermans herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 (Jij Stal Mijn Donder, Man)

4,4 349 x
Als Max de schoolverkiezing wint, waar Phoebe hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Misdaad Na Misdaad)

2,5 136 x
Hank richt een buurtwacht op als er een vandaal actief is in de buurt. Max neemt de schuld op zich om zijn eigen geheim te verbergen, maar Phoebe weet dat hij onschuldig is en het is aan de familie om de echte vandaal te pakken.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Fijne trouwdag)

4,8 44 x
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Op Hol Geslagen)

4,0 186 x
Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Dit Lijkt Een Klus Voor)

4,0 44 x
Max en Phoebe krijgen een baantje in een pizzarestaurant zodat ze een nieuwe MyPhone kunnen kopen. Ze proberen indruk te maken op de eigenares met hun eigen creatieve ideeën. Als Max een veel te grote bestelling aanneemt, moeten ze wel samenwerken.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Phoebe is nu een kloon)

4,0 69 x
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebe's reputatie te redden.

Seizoen 1, Aflevering 6 (De Weekendgast)

4,3 48 x
Phoebe mag de vleesetende van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Maffe Projectmarkt)

4,5 49 x
Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Phoebe Tegen Max)

4,0 82 x
Nadat Max op Schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Schoolrapport)

4,5 25 x
Na het veranderen van de cijfers op zijn rapport en verplaatst te worden naar een geavanceerde klasse, concurreert Max tegen Phoebe in de Math Bowl. Ondertussen proberen Hank, Nora en Billy de ongrijpbare krantendief te vangen.
Archief