Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Thundermans

Augustus 2020

Seizoen 3, Aflevering 10 (Wat maakt 't uit)

4,0 2 x
Phoebe’s relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld als hij een opdracht overzee krijgt aangeboden.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Op het rechte of pijlsnelle pad)

3,0 2 x
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken, om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe, jaloers op deze nieuwe vriendschap, zet haar eigen relatie met haar beste vriendin op het spel.

Seizoen 3, Aflevering 3 (Wat zit je te mieren?)

4,0 1 x
Nadat Phoebe ontdekt dat Link’s ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max’ hulp om haar ware aard te onthullen.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Steel niet langer de Show)

3,0 1 x
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Het kwaad rust nooit)

4,0 0 x
Phoebe’s trouw wordt op de proef gesteld als ze erachter komt dat haar vriendje’s vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Dubbelspel)

4,0 0 x
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
Juli 2020

Seizoen 2, Aflevering 21 (Verplichte kantinedienst)

4,0 6 x
Phoebe ontdekt dat Max de geheimzinnige jongen is achter de laatste stunt die op school uitgehaald wordt, maar als ze weigert om hem te verraden aan het schoolhoofd moet ze de consequenties accepteren.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Dubbel spel)

4,0 0 x
Phoebe geeft zich op voor een tennistoernooi zodat ze een lidmaatschap kan winnen bij de country club van Link's familie. Als ze Max vraag om haar te helpen met zijn krachten loopt alles anders.

Seizoen 2, Aflevering 20 (Cape angst)

4,0 1 x
Phoebe wil weer gaan trainen om een superheld te worden maar als ze stiekem naar een feestje gaat en daar iemand red, vraagt ze aan Max om te doen alsof hij dat gedaan heeft, waardoor hij ineens de held wordt.

Seizoen 2, Aflevering 22 (Eén Thunder hit!)

4,0 3 x
Als Max persoonlijke info van Phoebe en Link gebruikt voor een lied van zijn band, zorgt hij ervoor dat zij uit elkaar gaan. Ondertussen proberen Hank en Barb Billy en Nora wat belangrijke lessen te leren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.