Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Thundermans

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 22 (Eén Thunder hit!)

4,0 0 x
Als Max persoonlijke info van Phoebe en Link gebruikt voor een lied van zijn band, zorgt hij ervoor dat zij uit elkaar gaan. Ondertussen proberen Hank en Barb Billy en Nora wat belangrijke lessen te leren.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Dubbel spel)

4,0 0 x
Phoebe geeft zich op voor een tennistoernooi zodat ze een lidmaatschap kan winnen bij de country club van Link's familie. Als ze Max vraag om haar te helpen met zijn krachten loopt alles anders.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Het is niet wat je Linkt)

4,0 0 x
Elke keer als Max en Link elkaar zien maken ze ruzie, dus Phoebe bedenkt een plan om te zorgen dat ze vrienden worden.Maar als Link meer tijd met Max doorbrengt dan met haar, is Phoebe bang dat haar plan beter werkt dan de bedoeling was.

Seizoen 2, Aflevering 20 (Cape angst)

4,0 0 x
Phoebe wil weer gaan trainen om een superheld te worden maar als ze stiekem naar een feestje gaat en daar iemand red, vraagt ze aan Max om te doen alsof hij dat gedaan heeft, waardoor hij ineens de held wordt.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Verplichte kantinedienst)

4,0 0 x
Phoebe ontdekt dat Max de geheimzinnige jongen is achter de laatste stunt die op school uitgehaald wordt, maar als ze weigert om hem te verraden aan het schoolhoofd moet ze de consequenties accepteren.

Seizoen 2, Aflevering 24 (Het meisje en de slimme Draak)

3,0 0 x
Phoebe sluit zich aanbij een "populair" groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in bij haar vriendengroep en probeert hen al het vulie werk te laten opknappen

Seizoen 2, Aflevering 10 (Blooper pret!)

4,0 2 x
Max wil met een internetwedstrijd 10.000 euro (dollar) winnen. Het enige wat hij hoeft te doen is een blooper te plaatsen maar alles wat hij filmt slaat niet aan. Per ongeluk filmt Phoebe zichzelf wanneer ze een blunder maakt.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Een on-vrienden-lijk verhaal)

4,0 1 x
Als de vrienden van Max en Phoebe elkaar ontmoeten blijkt dat ze elkaar wel leuk vinden. Voor Max en Phoebe is dit onacceptabel, ze willen niet ook nog eens elkaars vrienden delen. Ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Wie is jouw mama?)

4,3 1 x
Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen.

Seizoen 2, Aflevering 8 (Pheebs op de Rock-toer)

4,5 1 x
Phoebe probeert zichzelf te transformeren in een metal-fan om indruk te maken op Max's nieuwe beste vriend, een rocker en het belangrijkste lid van Max's nieuwe band. Gastster: Lizzie Green
Archief