Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Thundermans

Mei 2020

Seizoen 3, Aflevering 10 (De Perfecte Dump)

4,0 30 x
Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Beestachtige Bruiloft)

3,0 8 x
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Parken en T-Rex)

3,0 5 x
Als Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organisere en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Thundermans: Verbannen! Deel 1)

3,0 37 x
Wanneer het superheldengeheim van de Thundermans uitkomt, en hun leven daardoor overhoop komt te liggen, wordt de familie gedwongen te verhuizen. Maar een dreigend gevaar leidt Phoebe en Max terug, en ze riskeren alles om Hiddenville te redden.

Seizoen 3, Aflevering 3 (De Thundermans: Verbannen! Deel 2)

3,0 6 x
De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Het ruikt hier naar teamgeest)

4,0 9 x
Om bij de Z-Force te kunnen komen moeten Phoebe en Max goed leren presteren als team. Helaas liggen ze elkaar helemaal niet.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Max naar de toekomst)

3,0 2 x
Max bouwt de Crimi-radar, die kan misdrijven kan voorspellen. De eerste voorspelling is dat er 's nachts op school een vandaal huis zal houden, en dus gaan Max en Phoebe op wacht staan. Maar er komt geen vandaal en de gadget lijkt een flop.

Seizoen 3, Aflevering 8 (Noodafspraakje)

3,0 3 x
Als Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.

Seizoen 3, Aflevering 21 (Op zoek naar de Ware)

4,0 35 x
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam, die ze moet verhinderen.

Seizoen 3, Aflevering 23 (Gestolen Thuishonk)

4,0 13 x
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de waarheid ontdekt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.