Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Thundermans

Seizoen 4
25:00

Seizoen 4, Aflevering 14 - 21 Dump Street

3,0 10 x
Nadat Max is gedumpt, probeert Phoebe hem op te beuren door hem voor te stellen aan een ander meisje. Maar de nieuwe date van Max blijkt een fanatieke dierenactivist te zijn die van mening is dat Max Dr. Colosso mishandelt.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 (Blooper pret!)

4,0 3 x
Max wil met een internetwedstrijd 10.000 euro (dollar) winnen. Het enige wat hij hoeft te doen is een blooper te plaatsen maar alles wat hij filmt slaat niet aan. Per ongeluk filmt Phoebe zichzelf wanneer ze een blunder maakt.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Een on-vrienden-lijk verhaal)

4,0 1 x
Als de vrienden van Max en Phoebe elkaar ontmoeten blijkt dat ze elkaar wel leuk vinden. Voor Max en Phoebe is dit onacceptabel, ze willen niet ook nog eens elkaars vrienden delen. Ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

Seizoen 2, Aflevering 12 (De Evilman familie)

3,0 1 x
Phoebe ontmoet een hele leuke jongen, Link. Maar hij blijkt de zoon te zijn van de grootste vijand van Hank. Het is dus onmogelijk dat zij met elkaar uit kunnen gaan. Of toch wel? Max heeft zo zijn eigen agenda.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Wie is jouw mama?)

4,3 1 x
Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Winter Thunderland)

4,0 1 x
Max is op z'n slechtst op kerstavond, tot de kerstgeesten van Verleden, Heden en Toekomst opduiken om hem in de kerstsfeer te krijgen.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Blauwe Detective)

3,0 1 x
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Winkeldeurcriminelen)

3,0 2 x
Phoebe en Max moeten naar het winkelcentrum om Hanks verjaardagscadeau op te halen, maar dit loopt uit op vechten, chaos en een confrontatie met een bewaker, waardoor paps verjaardag in het honderd dreigt te lopen.
Seizoen 4
25:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Beestachtige Bruiloft

3,0 12 x
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
20:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Noodafspraakje

4,5 10 x
Als Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.
Archief