Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Thundermans

Oktober 2020

Seizoen 2, Aflevering 12 (De Bezeten Thundermans: deel 1)

3,0 3 x
Nadat een superschurk op Halloween is ontsnapt uit de Geestenwereld, gaan de Thundermans naar New Orleans om samen met de Hathaways en de Prestons de Kwelgeest te verslaan.

Seizoen 3, Aflevering 10 (Wat maakt 't uit)

4,0 1 x
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld als hij een opdracht overzee krijgt aangeboden.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Op het rechte of pijlsnelle pad)

3,0 1 x
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken, om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe, jaloers op deze nieuwe vriendschap, zet haar eigen relatie met haar beste vriendin op het spel.

Seizoen 3, Aflevering 3 (Wat zit je te mieren?)

4,0 1 x
Nadat Phoebe ontdekt dat Link's ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Steel niet langer de Show)

3,0 1 x
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Het kwaad rust nooit)

4,0 1 x
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld als ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Dubbelspel)

4,0 1 x
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.

Seizoen 2, Aflevering 22 (Eén Thunder hit!)

4,0 4 x
Als Max persoonlijke info van Phoebe en Link gebruikt voor een lied van zijn band, zorgt hij ervoor dat zij uit elkaar gaan. Ondertussen proberen Hank en Barb Billy en Nora wat belangrijke lessen te leren.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Dubbel spel)

4,0 2 x
Phoebe geeft zich op voor een tennistoernooi zodat ze een lidmaatschap kan winnen bij de country club van Link's familie. Als ze Max vraag om haar te helpen met zijn krachten loopt alles anders.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Het is niet wat je Linkt)

4,0 1 x
Elke keer als Max en Link elkaar zien maken ze ruzie, dus Phoebe bedenkt een plan om te zorgen dat ze vrienden worden.Maar als Link meer tijd met Max doorbrengt dan met haar, is Phoebe bang dat haar plan beter werkt dan de bedoeling was.
Archief