Kabouter Plop

Afleveringen
05:58

Aflevering 76

3,0 3 x
Plop weigert zijn oude slaapzak uit te lenen aan Klus. Toch wil de kabouter een dutje doen. Er zit bijgevolg niets anders op dan te wachten tot Plop eventjes weggaat.
05:03

Aflevering 75

4,0 3 x
Plop, Klus en Lui hebben last van jeuk. Kwebbel is er zeker van dat ze kaboutervlooien hebben en geeft hen een middeltje. Gelukkig werkt het. Maar dan krijgt ook Kwebbel de kriebels.
05:05

Aflevering 74

4,0 3 x
Klus heeft tijdens het verjaardagsfeestje van Klos de stoelendans ontdekt. Hij vindt het een leuk spelletje en overtuigt zijn vriendjes om mee te doen.
05:49

Aflevering 73

4,0 4 x
De ketting van Kwebbel is gestolen. Klus timmert meteen een brandkast, waarin alle kostbare spullen opgeborgen worden. Maar de sleutel van de safe raakt zoek.
05:34

Aflevering 64

3,0 5 x
Lui is geen kei in bowlen en maakt er een boeltje van. Hij gooit zelfs het raam van de melkherberg aan diggelen. Plop vindt dat niet grappig.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.