Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kabouter Plop

Mei 2019
10:00

Kwebbel prinses

Verlopen 4,7 32 x
Kwebbel heeft een huwelijksaanzoek gekregen van een kabouterprins. Voor haar gaat een droom in vervulling en ze maakt zich meteen klaar voor de bruiloft. Wanneer de prins zijn opwachting maakt, doen Plop en Smul een ontdekking.
10:00

De sprekende taart

Verlopen 3,0 26 x
Plop heeft taart gebakken voor zijn vrienden. Smul heeft zoals altijd honger en smult het gebak in zijn eentje op. Plop, Klus en Kwebbel beramen een plannetje ...
10:00

De klok van Plop

Verlopen 3,0 9 x
Klus wil de staande klok herstellen, die Plop van zijn zoldertje heeft gehaald. De klok uiteen halen is geen enkel probleem, maar bij de montage ervan houdt de kabouter enkele stukken over.
10:00

CLIP: KABOUTERKARNAVAL

Verlopen 4,0 12 x
CLIP: KABOUTERKARNAVAL van Kabouter Plop is uitgezonden op maandag 6 mei 2019 om 5:30 uur en was te zien op VTM.
April 2019
10:00

NATTE MOP

Verlopen 4,0 14 x
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
10:00

BILJARTEN

Verlopen 3,0 23 x
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
10:00

De slaapwandelaar

Verlopen 4,0 11 x
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
10:00

De stenen bal

Verlopen 4,0 20 x
Klus heeft een vreemde bal. Als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
10:00

De zaagmachine

Verlopen 4,0 18 x
Plop moet houtblokjes splijten. Klus wil hem helpen en bouwt een zaagmachine. Maar het apparaat doet meer dan de takken splijten.
Maart 2019
10:00

Het wonderzaad van Klus

Verlopen 3,0 10 x
Klus beweert dat hij een wonderzaadje heeft. Als je het in de grond stopt, heb je binnen het uur een prachtige bloem. Lui vindt dat schitterend, maar voor hem duren zestig minuten ontzettend lang en hij valt in slaap. Als hij ontwaakt, heeft Klus de bloem in de hand.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.