Kabouter Plop

Februari 2019
10:00

De mug

4,0 0 x
Plop leest een boek terwijl Lui een dutje doet. Plots hoort Plop het gezoem van een mug. Het geluid irriteert hem en hij slaat met zijn boek naar de mug.
10:00

Heeft Lui de mazelen?

3,0 4 x
Lui is dol op aardbeienjam en proeft voortdurend. Dat is ontzettend vermoeiend en hij valt in slaap. Voor Klus is dit een unieke kans om een frats uit te halen met Lui.
10:00

Het hobbelkonijn

3,0 3 x
Plop heeft op zolder een hobbelkonijn gevonden. Alle kabouters willen tegelijkertijd het speelgoedje uitproberen. Hier moet ruzie van komen.
10:00

Ingesneeuwd

4,0 3 x
Het sneeuwt in het kabouterdorp. Massa's witte vlokjes dwarrelen naar beneden, zoveel zelfs dat de deur van de melkherberg niet open te krijgen is. Er zit voor Kwebbel en Lui niets anders op dan in de melkherberg te blijven. Maar de voorraad koeken is op en het vuur van het kacheltje is bijna uit.
December 2018
10:00

De zeilboot van Klus

Verlopen 3,0 8 x
Klus heeft een bootje gemaakt, waarmee hij wil gaan varen op de grote wilde zee. Kwebbel is vol bewondering en ook Lui vindt de boot geweldig. Hij probeert het vaartuig uit, maar valt zoals altijd in slaap.
November 2018
10:00

Naar het bal met Smal

Verlopen 4,0 8 x
Smal wil een gespierde kabouter meenemen naar het bal in het andere kabouterbos. Plop en Smul beginnen meteen te trainen.
10:00

De doorzaagkist

Verlopen 4,0 5 x
Smul heeft in zijn paddestoel een toverboek gevonden. Samen met Plop wil hij de truc met de doorzaagkist uitproberen op Lui.
Oktober 2018
10:00

De goede daden dag

Verlopen 3,0 27 x
Klus heeft een "goede daden dag" en dit betekent dat hij iedereen zal helpen. Dolenthousiast steekt hij zijn vrienden een handje toe. Ondanks zijn goede bedoelingen, loopt alles in het honderd.
September 2018
07:07

Aflevering 1

Verlopen 4,0 27 x
Klus en Smul storten zich in de melkherberg op de Plopkoeken. Ze willen alle koeken opeten, maar dat mag niet van Plop. Daar vindt Klus wel iets op.
Augustus 2018
05:26

Aflevering 39

Verlopen 4,0 9 x
Elke jarige kabouter mag een wens doen als hij in één keer de kaarsjes van de verjaardagstaart uitblaast. En als het niet lukt, kunnen ze altijd de hulp van Klus inroepen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.