Kabouter Plop

2019
10:00

CLIP: KABOUTERKARNAVAL

4,0 3 x
CLIP: KABOUTERKARNAVAL van Kabouter Plop is uitgezonden op maandag 6 mei 2019 om 5:30 uur en was te zien op VTM.
10:00

NATTE MOP

Verlopen 4,0 6 x
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
10:00

BILJARTEN

Verlopen 3,0 8 x
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
10:00

De slaapwandelaar

Verlopen 4,0 5 x
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
10:00

De stenen bal

Verlopen 4,0 7 x
Klus heeft een vreemde bal. Als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
10:00

De zaagmachine

Verlopen 4,0 5 x
Plop moet houtblokjes splijten. Klus wil hem helpen en bouwt een zaagmachine. Maar het apparaat doet meer dan de takken splijten.
10:00

Het wonderzaad van Klus

Verlopen 3,0 4 x
Klus beweert dat hij een wonderzaadje heeft. Als je het in de grond stopt, heb je binnen het uur een prachtige bloem. Lui vindt dat schitterend, maar voor hem duren zestig minuten ontzettend lang en hij valt in slaap. Als hij ontwaakt, heeft Klus de bloem in de hand.
10:00

De geest

Verlopen 3,0 20 x
Klus wil Plop laten schrikken. De kabouter doorziet het plannetje en besluit Klus een koekje van eigen deeg te bakken.
10:00

Lui is groen

Verlopen 3,0 4 x
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is. Anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht...

De trampoline

Verlopen 3,0 6 x
Klus heeft een trampoline meegebracht en hij demonstreert zijn vriendjes hoe het moet. Hij springt almaar hoger en hoger.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.