Dennis

Laatste aflevering
Dennis
4 x

Seizoen 1, Aflevering 9 - 2002/009

Dennis raakt in een zeer persoonlijk gesprek verwikkeld met zijn patiënte Nathalie en laat zich zelfs verleiden om samen te gaan lunchen. Allemaal heel onschuldig, ware het niet dat Nadine weet krijgt van de lunchafspraak. Zij is er zeker van dat Dennis en Nathalie een verhoudin...

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

7 x
Aan de ontbijttafel onthult Cor dat hij en Mia twee keer in de week de liefde bedrijven. Frederik en Dennis horen het in Keulen donderen. Hun seksleven draait op een veel lager pitje. Aan hen ligt het niet, maar wel aan Michelle en Nadine. Voor de ene is het altijd te warm en de andere is constant moe.

Seizoen 1, Aflevering 7

7 x
Alarm! De ouders van Michelle en Nadine komen voor een paar dagen naar België en nodigen zichzelf uit voor het diner. Dennis en de zussen weten dat de avond een ramp zal worden en lopen op de toppen van tenen. Fredje is de enige die Mia en Corneel niet kent en hij vindt het wel fijn om zijn aanstaande schoonouders te ontmo...

Seizoen 1, Aflevering 6

10 x
De blonde stoot Nathalie vindt dat haar achterwerk te dik is. Waarom anders staren mannen en vrouwen haar na? Ook Nadine is geobsedeerd door haar lijn. Ze is er zeker van dat Frederik haar heeft laten zitten omdat ze te dik is en ze propt zich uit pure frustratie nog voller. Zuslief Michelle onderneemt een poging om de ech...

Seizoen 1, Aflevering 5

16 x
Om tien uur 's avonds krijgt Frederik twee keer kort na elkaar telefoon. Telkens is het een oud vrouwtje dat verkeerd verbonden is. Geen enkele vrouw die dat gelooft en Nadine zeker niet. Het vertrouwen in haar vriend is volledig zoek en ze schakelt een detectivebureau in om uit te vissen of Frederik een ander heeft.

Seizoen 1, Aflevering 4

2 x
Hoewel Nadine geen enkele reden tot ongerustheid heeft, vraagt ze zich opeens af of haar vriend Frederik wel te vertrouwen is. De paragnost moet haar vertellen of ze al dan niet bedrogen zal worden. Feit is dat Fredje almaar minder op zijn kop laat zitten door zijn dominante vriendin.
Seizoen 2

Aflevering 13

12 x
Door de hulp van relatietherapeut dr. Freilich komt er terug beweging in het seksleven van Dennis en Nathalie.Tot groot jolijt van Frederik stapt Alex op wanneer ze beseft dat Nadine haar niet ziet zitten.

Aflevering 12

16 x
Dennis zorgt ervoor dat Tommy Nathalie plots niet meer ziet zitten. Fred kan nog steeds niet zo goed opschieten met Alex.

Aflevering 11

13 x
Alex, de lesbische vriendin van Nadine, komt bij haar en Frederik inwonen. Die laatste is daar niet zo blij mee. Nathalie heeft een nieuw lief, Tommy. Dennis probeert haar om te praten.

Aflevering 10

16 x
Fred heeft een date met zijn eerste liefje, Anneleentje. Het wordt een sisser. Nadine krijgt geen werkloosheidsuitkering omdat ze zelf haar ontslag gegeven heeft.

Aflevering 9

18 x
Fred en Nadine gaan in relatietherapie. Ze zoeken een gezamelijke hobby en besluiten samen te leren dansen. Dennis wordt verliefd op een schoolvriendin, Ramona.

Aflevering 8

19 x
Cor heeft volgens Mia een andere vrouw. Ze heeft hem namelijk horen bellen met een zekere Suzy. Het blijkt echter om Nathalie te gaan.

Aflevering 7

13 x
Frederik heeft nachtmerries over Jan, de vriend van Nadine.

Aflevering 6

19 x
Aflevering 6 van Dennis is uitgezonden op zaterdag 18 maart 2023 om 17:21 uur en was te zien op VTM.

Aflevering 5

18 x
Dennis heeft potentieproblemen, Nathalie maakt zich ongerust.

Aflevering 4

17 x
Voor de verjaardag van Fred nodigt Nadine niet alleen Dennis en Nathalie uit, maar ook haar ouders en Michelle.Nathalie loopt jaloers weg, maar Dennis haalt haar terug en kust haar.

Aflevering 3

7 x
Dennis heeft nog steeds geen vriendin. Frederik schakelt dan maar callgirl Sabrina in. Maar ondertussen komt Dennis met Nathalie en Nadine thuis waardoor Frederik in de problemen raakt. Nadine zoekt werk in een fitnesscentrum en wordt verliefd op de gerant.

Aflevering 2

20 x
Fred heeft een nieuwe job als verkoper van maandverband. Dennis moet Sinterklaas spelen in het ziekenhuis en is op zoek naar een Zwarte Piet. Uiteindelijk wordt Fredje Sinterklaas en Dennis Zwarte Piet.

Aflevering 1

31 x
Dennis is terug alleen. Frederik wil hem aan een vriendin helpen en regelt een date met zijn nichtje Liselotte.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2

11 x
Nadine is er zeker van dat haar schoonbroer Dennis verliefd op haar is. Waarom anders bekijkt hij haar met een geile blik en waarom anders speelt zij de hoofdrol in zijn erotische roman? Haar onrust stijgt tot ongekende hoogtes en ten einde raad consulteert ze een psychiater.
Archief