Dieren In Nesten

Mei 2018
21:00

Aflevering 15

3,0 4 x
Chris Dusauchoit volgt een zware operatie van Rottweiler Yrma. In haar gehavende knie zit een kunstkruisband die er zeker uit moet. Als de operatie goed verloopt mag ze al zwemmend revalideren.  Heidi moet de hoogzwangere koe Elize met een keizersnede verlossen.  In Planckendael merkt Francis tijdens een onderzoek dat een van hun moerasantilopes zwanger is. De antilope moet naar de zoo van Praag.
20:00

Aflevering 14

4,0 3 x
Chris Dusauchoit is in de Universitaire Dierenkliniek te Gent waar twee studentes hun eigen konijn mogen vaccineren. Dierenarts Johan moet een operatie onderbreken vanwege een noodgeval: een poesje met de gevreesde kattenziekte wordt in coma binnengebracht. Het ziet er niet al te best uit voor het jonge diertje. In de Zoo van Antwerpen werkt Francis aan een gewonde steppenvaraan, een soort van mini-sauriër. Sil van het Natuurhulpcentrum trekt met zijn verdovingsgeweer het bos in, op zoek naar e...
21:00

Aflevering 13

4,0 0 x
Met Chris Dusauchoit volgen we Francis en Cois van Planckendael. Zij moeten een Zuid-Amerikaanse boshond verdoven en onderzoeken. We maken kennis met de zieke pony Rakker, die zich op homeopathische wijze laat behandelen door een Duitse paardenspecialiste. In de dierenkliniek te Gent krijgen we een valk te zien met een erg gezwollen poot. En Johan gaat katjes inenten tegen het gevaarlijke kattenaids.
20:00

Aflevering 12

4,0 7 x
Met Chris Dusauchoit volgen we veearts Heidi, zij moet naar Thunderflash, een paard met vieze slijmen in zijn oog.  Johan maakt kennis met Pickachu en Ratata, de Gerbels uit de klas van juffrouw Sabine.  In de Dierenkliniek te Merelbeke moet Sherry onder het mes. De brave trouwe hond van Jan en Cora sukkelt met haar pootje nadat ze door de masseuse van Jan onder handen is gepakt!
20:00

Aflevering 11

3,0 4 x
Met Chris Dusauchoit trekken we naar Planckendael waar Lola, de nieuwe wasbeer van het park, onderzocht wordt.  In de dierenkliniek heeft Lizzy, een lief hondje, te maken met een vreemde aandoening: om de vijf passen gaat ze zitten om uit te rusten.  In het Natuurhulpcentrum wordt in een bokaaltje een vleermuis binnengebracht, terwijl bij dierenarts Johan de alarmbel rinkelt. In alle haast wordt Conan binnen gebracht, een Husky met een getwiste maag. Om de mooie Conan te redden zal Johan zeer s...
21:00

Aflevering 10

4,0 2 x
Chris Dusauchoit is in het Dierenziekenhuis bij Tasha, een hevig hondje met een gebroken poot. Veearts Heidi moet een ruin van een probleem op een delicate plaats afhelpen. Johan krijgt Sneeuwwitje, een bijna blinde West Highland White Terriër over de vloer. Sil van het Natuurhulpcentrum laat zijn boot te water in Nederland om een gewonde zwaan te vangen: makkelijker gezegd dan gedaan...
20:00

Aflevering 9

4,0 1 x
Chris Dusauchoit gaat vandaag de hoogte in. In Planckendael mag hij mee in de kraan om jonge ooievaars uit het nest te halen en te ringen. Terwijl Heidi een kwaaie poes moet castreren, maakt Sil kennis met de avondroodrups. Johan onderzoekt Boogy, een mooie Chow Chow die erg mankt. De bezorgde baasjes waren op alles voorbereid, maar Johans diagnose hadden ze niet verwacht.
19:00

Aflevering 8

3,0 1 x
Chris Dusauchoit is vandaag bij dierenarts Johan, waar er een bekend patiëntje in de wachtkamer zit. Poedel Woefie moet weer onder het mes. Veearts Heidi krijgt een kalfje voorgeschoteld met een kromme poot en in de dierenkliniek zijn we getuige van een unieke operatie op een erg zeldzame kat.
21:00

Aflevering 7

3,0 4 x
Chris Dusauchoit is bij dierenarts Johan die vandaag een unieke operatie moet uitvoeren bij twee poedeltjes. Met Sil van het Natuurhulpcentrum trekken we naar de haven van Antwerpen waar olievervuiling voor enkele slachtoffers zorgde. Sil zal proberen ze van een gruwelijke dood te redden. In dierenkliniek maken we kennis met Bo, een mooi paard met een ferme wonde aan zijn poot.
20:00

Aflevering 6

4,0 1 x
Met Chris Dusauchoit gaan we naar de Zoo van Antwerpen waar de Witoorpenseelaapjes naar het buitenhok mogen. De levendige diertjes moeten eerst de medische controle van dokter Francis ondergaan.  Chris helpt ook enkele enthousiaste scholieren die 's morgens vroeg in de weer zijn om padden een drukke straat over te helpen.  In de Dierenkliniek in Merelbeke komt Whiskey binnen, een verlamd hondje. Het baasje beseft dat Whiskey er niet al te best voorstaat.  Heidi moet een kleinzerige koe helpen m...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.