Domina

Laatste aflevering
Domina
Verlopen

De familie is de controle kwijt. Livia moet orde op zaken stellen om haar eigen positie en die van haar zonen veilig te stellen, en dat heeft dodelijke gevolgen. Drusus' plannen om niet te gehoorzamen aan Gaius hebben een verwoestende impact op de hele familie. Livia komt de waa...

Domina gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Antonia en Antonina moeten een ramp vermijden op een koninklijk huwelijk. Gaius is verbolgen over Drusus' gedrag en stelt zich vragen bij zijn beweegredenen. Onderweg naar het koninklijk huwelijk, waar haar vijanden samentroepen, moet Livia de gevolgen dragen van haar daden en een levensbedreigende beslissing nemen.
Verlopen
Schokkend nieuws zorgt voor chaos in Rome. Een verzwakte Gaius neemt een ongewenste beslissing over zijn opvolging en Livia ziet zich verplicht om geweld te gebruiken om haar eigen plannen voor de republiek veilig te stellen. Er dreigt gevaar voor Liva, want een ander familielid wil haar onderuithalen.
Verlopen
Nu Gaius weg is, groeien Livia en Agrippa naar elkaar toe. Als ze hoort wat Gaius in gedachten heeft voor zijn opvolging, wordt Livia verplicht een oude vijand onder ogen te komen en zo de goden ongunstig te stemmen. Gaius' militaire eerbetoon voor Drusus baart Tiberius zorgen over de veiligheid van zijn broer. Domitius en...
Verlopen
Livia verkeert nog steeds in ballingschap. Wanneer haar familie haar hulp nodig heeft, wordt ze opnieuw betrokken bij de Romeinse politiek en ziet ze een kans om Gaius' gunst terug te winnen. Een dreiging tegen haar zonen dwingt Livia tot moeilijke keuzes. Agrippa lijkt te kunnen profiteren van de chaos.
Verlopen
Livia komt eindelijk de waarheid te weten over Gemina. Een directe confrontatie heeft ingrijpende gevolgen voor henzelf en de hele familie. Drusus en Tiberius trekken ten oorlog in de Alpen. Agrippa maakt gebruik van zijn vriendschap met Gaius en Livia voor eigen gewin.
Verlopen
Livia is ervan overtuigd dat het huwelijksverbond tussen Drusus en Antonina zal doorgaan, maar Octavia denkt daar anders over. Er ontstaat een strijd waarin slechts een van hen kan zegevieren. Om haar plannen voor de republiek te redden, zal Livia de plooien in haar eigen huwelijk moeten platstrijken. De mannen proberen hu...
Verlopen
Livia en Gaius keren na drie jaar terug naar Rome en ontdekken dat de stad geteisterd wordt door wanbestuur en hongersnood. De familie is onhandelbaar geworden en weigert het gezag van Gaius te erkennen. Livia's pogingen om de problemen op te lossen ondermijnen haar eigen huwelijk. Gaius begint zijn opvolging te plannen.
Archief