Domina

Domina herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Happiness

3,6 250 x
Livia brengt haar zonen eindelijk op de hoogte over de rol die zij zullen spelen in haar missie, maar dan komt alles op de helling te staan. Aprio's skelet wordt gevonden in Baiae en er zou vernietigend bewijsmateriaal zijn over Livia's aandeel in de dood van Marcellus.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Treason

4,5 104 x
Een nakend proces dreigt Gaius' tirannie aan het licht te brengen en Livia's missie te ontregelen. De rivalen van Gaius hebben bloed geroken, dus Livia moet zowel hen als haar echtgenoot te slim af zijn om haar familie samen te houden en de belofte aan haar vader na te komen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Nightshade

3,0 85 x
Livia heeft geen andere keuze dan Marcellus te elimineren. Hij dreigt er namelijk mee haar zonen te vermoorden en haar en Antigone te verbannen. Ze zet een plan op poten voor een gifmoord, maar dan blijkt dat haar informant verliefd is op het doelwit.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Plague

4,7 76 x
Gaius' plotse ziekte veroorzaakt een politieke crisis en legt de vinger op Livia's zwakke positie zonder hem. Het is aan Livia om de orde te herstellen en Gaius te beschermen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Secrets

4,0 31 x
Livia's huwelijk met Gaius komt onder druk te staan als blijkt dat ze hem geen kinderen kan geven. Haar rivalen zien hun kans schoon, maar Livia wakkert de vijandigheid tussen Marcellus en Agrippa aan om het machtsevenwicht weer in haar voordeel te laten kantelen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Family

3,0 79 x
Livia moet Gaius helpen zijn macht over de Senaat te behouden, en dat ondanks haar geheime missie om de republiek te herstellen. Bovendien zit ze verveeld met een familievete tussen haar zoon Tiberius en Octavia's zoon Marcellus.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Rise

4,0 155 x
Wanneer ze plots amnestie krijgt, keert de zwangere Livia terug naar Rome. In een poging om haar familiefortuin en het leven van haar vriendin te redden, probeert ze Gaius te verleiden. Maar ze is nog steeds getrouwd, net als hij.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Fall

4,8 553 x
Livia Drusilla, de rijzende ster van Rome, verliest alles in de burgeroorlog die haar vader en echtgenoot hebben verloren en wordt in ballingschap gedwongen. Livia moet een hartverscheurende beslissing nemen om haar eigen leven en dat van haar zoon te redden.
Archief