Dynamo: Magician Impossible

2017
44:42

Aflevering 4

Verlopen 3,0 29 x
In de slotaflevering keert Dynamo terug naar zijn thuisbasis, het Verenigd Koninkrijk. Hij haalt alles uit de kast om zijn aanhangers, kennissen en celebrity-fans een laatste keer te overdonderen met zijn unieke Dynamo-magie.
38:32

Aflevering 3

Verlopen 3,0 17 x
Aflevering 3 van Dynamo: Magician Impossible is uitgezonden op woensdag 25 januari 2017 om 22:09 uur en was te zien op VTM.
38:32

Aflevering 3

Verlopen 3,0 15 x
Dynamo reist naar het multiculturele Zuid-Afrika. Van Johannesburg tot Kaapstad: de illusionist verbaast de inwoners overal met zijn street magic.
44:09

Aflevering 2

Verlopen 3,0 22 x
Dynamo reist met zijn drie kameraden Alfie, Gilera en Dennis naar Ibiza. Witte stranden, kleine baaien en exclusieve feestjes vormen daar het decor voor zijn stunts en tricks.
44:45

Aflevering 1

Verlopen 3,0 29 x
In de eerste aflevering steekt Dynamo de oceaan over naar Noord-Amerika om daar naam en faam te maken met zijn stunts. En waar kan hij dat beter doen dan in meest iconische stad ter wereld, New York? Tijdens zijn verblijf wordt de stad getroffen doo...
2016
44:00

4 september 2016

Verlopen 3,0 31 x
Goochelaar Dynamo trekt naar Venetië om de World Poker Tour bij te wonen. In de straten van Venetië spreekt hij toevallige voorbijgangers aan en toont hij zijn indrukwekkende trucs.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.