Dynamo: Magician Impossible

Afleveringen
44:09

Aflevering 2

3,0 8 x
Dynamo reist met zijn drie kameraden Alfie, Gilera en Dennis naar Ibiza. Witte stranden, kleine baaien en exclusieve feestjes vormen daar het decor voor zijn stunts en tricks.
44:45

Aflevering 1

Verlopen 3,0 13 x
In de eerste aflevering steekt Dynamo de oceaan over naar Noord-Amerika om daar naam en faam te maken met zijn stunts. En waar kan hij dat beter doen dan in meest iconische stad ter wereld, New York? Tijdens zijn verblijf wordt de stad getroffen doo...
44:00

4 september 2016

Verlopen 3,0 28 x
Goochelaar Dynamo trekt naar Venetië om de World Poker Tour bij te wonen. In de straten van Venetië spreekt hij toevallige voorbijgangers aan en toont hij zijn indrukwekkende trucs.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.