En Toen Kwam Ons Ma Binnen

En Toen Kwam Ons Ma Binnen herbekijken

Seizoen 2
24:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Compilatie 2

3,5 34 x
Compilatieaflevering met een overzicht van de meest hilarische gênante momenten uit het tweede seizoen.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Compilatie 1

4,0 22 x
Compilatieaflevering met een overzicht van de meest hilarische gênante momenten uit het tweede seizoen.
24:00

Aflevering 10

4,0 9 x
Vandaag wordt duidelijk wat er gebeurt als je kick-bokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen, en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.
24:00

Aflevering 9

4,0 17 x
Waarom zou je geen sofa's in brand mogen steken? Waarom mag je Chinese tatoeëerders nooit vertrouwen? En wie komt je redden als je een hartaanval krijgt op het vliegtuig?
24:00

Aflevering 8

3,0 7 x
We komen te weten waarom je beter geen jachthonden loslaat in de stad, wat je allemaal aan elkaar kan kleven met superlijm, hoe het met zanger Yves Segers gaat, waar je terecht kan met een schoenenfetisj en wat er allemaal in een nagerecht verborgen kan zitten.
24:00

Aflevering 7

3,0 16 x
Waarom applaudisseren we altijd voor een clown? Waarom mag je mannen met witte sokken op een barbecue niet vertrouwen? En waarom gooi je beter geen speelgoed uit een rijdende trein? En wanneer dansen mannen op restaurant de polonaise?
24:00

Aflevering 6

3,0 15 x
Konijnen laat je beter niet los in de wilde natuur en voor een vrouw koop je best altijd de duurste ring. Op bestelwagens mag je nooit klauteren en chocoladeperen kan je maar beter niet op het toilet verbergen.
24:00

Aflevering 5

4,0 20 x
Met o.m. een laptop die kan zwemmen, helium inhaleren op feestjes, sherry bestellen op café en waarom je nooit wraak mag nemen op een overledene.
23:00

Aflevering 4

3,0 20 x
Wat hebben de IJslandse televisiekokkin Dagny Ros Asmundsdottir en een kameel met elkaar te maken? Waarom breng je je pornocollectie beter niet naar het containerpark? Wat is het verschil tussen een carjacker en een balletdanser?
23:00

Aflevering 3

3,0 6 x
Heb je je ooit al eens afgevraagd wat vibrators en kinderliedjes met elkaar te maken hebben, waarom je beter niet telefoneert in de buurt van een kameel, wat het verschil is tussen een stuk chocolade en een stuk zeep, of katten echt altijd op hun vier poten terechtkomen en wanneer je je reddingsvest in het vliegtuig moet g...
Archief