Ennemi Public

Ennemi Public herbekijken

Juli 2019
53:00

Le jugement dernier

4,5 366 x
In de abdij maakt Lucas zich zorgen wanneer Patrick en zijn mannen binnenvallen tijdens de mis voor Allerheiligen.  Chloé krijgt uitsluitsel en ze weet de zaak af te ronden: de laatste puzzelstukjes vallen in elkaar.  Maar een laatste slachtoffer is nog in groot gevaar. De klok tikt...
52:00

Tu ne tueras point

4,4 153 x
Inspecteur Gomez van het Comité P wordt belast met het onderzoek naar de gebeurtenissen in het ziekenhuis.  Hij is vastbesloten om Chloé klein te krijgen en beschuldigt haar ervan Vincent koelbloedig vermoord te hebben.  De inspecteur trekt ook de getuigenis van Michaël in twijfel. Patrick is kapot van verdriet door de doo...
49:00

Agnus Dei

3,0 115 x
Bastien weet aan zijn belager te ontsnappen, maar raakt daarbij in coma. Bij een bezoek aan het ziekenhuis herkent zijn vader het hertenmasker. Dat is van Olivier Blanpain, een tiener die neergeschoten werd tijdens een jachtongeval. Vincent keert terug naar Stassart, gewond en op de vlucht.
52:00

Le Puits des Ames

4,0 106 x
Patrick neemt zijn zoon Emile mee uit voor een dagje vissen. In de abdij is broeder Thomas het slachtoffer van een mysterieus geval van agressie in de sacristie.  Zijn aanvaller maakte gebruik van een onderaardse gang, die een directe toegang geeft tot het bos van Vielsart.  Opnieuw zijn alle ogen gericht op Béranger.
51:00

Frères de sang

3,5 67 x
Na een lange zoektocht in het bos krijgen Vincent en co Béranger te pakken. Ze besluiten om hem naar een afgelegen jachthuis te brengen.  Chloé en Lucas roepen Patrick te hulp om de bende stropers te vinden. Terzelfdertijd raakt opnieuw een kind uit het dorp vermist.
55:00

L'alliance

4,5 91 x
Lucas wordt in de abdij verplicht om boete te doen.  Chloé heeft nog steeds last van heftige nachtmerries.  Ze raakt nog meer in de war wanneer Béranger haar een vreemde onthulling doet: hij beweert dat hij de man kent die haar zus Jessica heeft ontvoerd.
48:00

Le bon berger

4,0 84 x
De operatie was een groot fiasco en heeft geleid tot de zelfmoord van Sarah Decoster. Chloé en Lucas brengen Béranger naar zijn doodzieke moeder. Bij de familie Stassart maakt Patrick op het verjaardagsfeestje van Emile handig gebruik van de aanwezigheid van de gouverneur om steun te zoeken voor zijn project.
53:00

Les fausses idoles

4,5 62 x
Patrick wil absoluut dat Béranger de resterende tijd doorbrengt in de gevangenis. Chloé en Michaël zetten hun onderzoek verder, maar houden vast aan de piste van een copycat. Tijdens hun zoektocht ontdekken ze dat Béranger nauw contact had met een paar bewonderaarsters tijdens zijn verblijf in de gevangenis.
Juni 2019
58:00

La Brebis égarée

4,0 90 x
Inspecteur Chloé Muller is verantwoordelijk voor de begeleiding van Guy Béranger, een beruchte moordenaar die toestemming gekregen heeft om zijn zittijd uit te doen in de abdij van Vielsart.De aanwezigheid van de man verstoort het vredige en rustige leventje van de monniken en de bewoners van het dorp al snel. En dan is er...
50:00

La marque de la bête

4,7 122 x
Chloé twijfelt er sterk aan dat Béranger iets te maken heeft met de moord op Noémie. Maar tijdens de autopsie worden de initialen van de beruchte moordenaar gevonden op het hoofd van het meisje.Lucas wil de medische behandeling van Béranger staken. Hij neemt contact op met de psychiater die hem in de gevangenis opvolgde.
Archief