Factcheckers

Mei 2019
48:00

Aflevering 9

4,5 40 x
Thomas, Britt en Jan hebben 8 weken lang allerlei feiten gecheckt. Vandaag blikken ze terug op hun avontuur en tonen ze niet alleen de leukste, spannendste en meest opvallende momenten, maar ook niet eerder vertoond beeldmateriaal.
48:00

Aflevering 8

4,0 70 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes.  In deze aflevering: een e-bike kan je gemakkelijk opdrijven, zakkenrollen is kinderspel, en je kan zien of iemand liegt.
April 2019
47:00

Aflevering 7

4,0 83 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. In deze aflevering: kan je Tripadvisor makkelijk om de tuin leiden, eten muizen het liefst kaas en zijn teleshopping-reclames te mooi om waar te zijn?
48:00

Aflevering 6

2,0 57 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. In deze aflevering: een jeansbroek kan je leven redden, je kunt snel geld verdienen met Instagram, en er zit sjoemelsoftware in strijkijzers.
43:00

Aflevering 5

3,0 69 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. In deze aflevering: witte eieren zijn beter voor het milieu dan bruine, wasmachines eten sokken op en er zijn drie manieren om je bagage als eerste van de band te...
46:00

Aflevering 4

3,8 115 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes.  In deze aflevering: kunnen hondenlikjes gevaarlijk zijn, kan je binnen de 2 weken leren om je adem 4 minuten in te houden, en klopt het dat een houtkachel meer f...
Maart 2019
45:00

Aflevering 3

3,0 71 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. In deze aflevering: met een simpel fluohesje kan je makkelijk de veiligheidscontroles omzeilen, onze groene stroom is niet altijd groen, en een lepel suiker is hé...
48:00

Aflevering 2

3,0 86 x
Infotainmentprogramma waarin Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille naar de waarheid zoeken in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. Ze checken allerlei feiten om voor eens en voor altijd te weten te komen wat we kunnen geloven en wat niet. In de tweede aflevering: ...
49:00

Aflevering 1

3,5 181 x
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren en Britt Van Marsenille zoeken naar de waarheid in een wereld waarin we overspoeld worden met informatie, feiten en weetjes. In deze eerste aflevering: is een keyless car hacken kinderspel, val je echt af van tequila en is plassen in een zwembad gevaarlijk?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.