Familie

Laatste aflevering
25:00
Familie

Zjef en Rudi vallen door de mand. Brahim wil Hanne op haar plaats zetten, maar Louise probeert hem tegen te houden. Joris wakkert Brahims verontwaardiging over Hanne subtiel aan. De ruzie escaleert en loopt uit de hand.

Familie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 33
25:00
Louise legt zich erbij neer dat ze niet mee kan naar Londen. Véronique wil nog niet opgeven. Ze confronteert Hanne. Jill is in de war door de veranderende houding van Véronique. Mieke wil weten wanneer Vanessa terugkeert naar CoBrew. Het antwoord is ontnuchterend.
25:00
Jill ketst Cédrics voorstel af. Véronique krijgt onverwacht nieuws. Lars is ten einde raad over Benny. Véronique raadt hem aan om zich te focussen op Stefanie zodat hij ook haar niet verliest. Zjef beseft dat hij nog een extra geheim moet bewaren.
24:00
Zjef dreigt zich te verspreken over Hannes zwangerschap. Hij voelt zich geviseerd. Véronique hoort een gesprek tussen Rudi en Hanne over Zjef en trekt de verkeerde conclusies. Cédric verontschuldigt zich bij Jill voor zijn moeder. Vanessa krijgt hard nieuws te horen.
25:00
Tussen Lars en Benny dreigt het tot een aanvaring te komen. Lars wil Stefanie troosten, maar zij is liever alleen. Mieke staat voor moeilijke onderhandelingen bij CoBrew. Jelle wil alles op alles zetten voor zijn project, maar Louise vindt het geen goed idee dat hij zijn studies laat vallen.
24:00
Hanne voelt zich tekortgedaan omdat niemand naar haar luistert. Rudi lijdt steeds meer onder Zjefs botte gedrag. Hij probeert het goed te maken en schakelt de hulp in van Finn. Stefanie begint met Benny's steun aan haar nieuwe job.
25:00
Samira en Benny bieden Vanessa hun hulp aan. Raven, Jill en Brahim zijn laaiend enthousiast over wat ze te zien krijgen van Jelle. Véronique ziet Cédric en Jill samen en kan haar ongenoegen niet verbergen. Zjef heeft het lastig om Hannes geheim te bewaren. Joris krijgt bezoek.
24:00
Stefanie wil Lars meenemen naar een fuif, maar hij kijkt daar zwaar tegenop. Raven raadt hem aan om toch te gaan. Benny wil het goedmaken met Samira. Anna en Albert ontdekken dat Mieke gelogen heeft. Hanne wil haar hart luchten bij Mieke, maar ook zij heeft genoeg van Hannes bemoeienissen.
24:00
Rudi wil Zjef steunen, maar duwt hem daarbij enkel verder weg. Cédric beseft dat Jill oprecht om hem geeft. Hij besluit open kaart met haar te spelen. Mieke is geraakt door de moeite die Joris voor haar doet. Benny vindt dat Samira hem beter moet steunen.
25:00
Bij CoBrew stapelt het werk voor Mieke zich op. Samira heeft goed nieuws voor Benny. Lars weet ondertussen niet meer wat hij nog met Benny moet aanvangen. Brigitte blijft erbij dat hij een punt achter zijn relatie moet zetten.
25:00
Iedereen reageert aangeslagen op het nieuws van Mathias. Samira heeft het moeilijk om te accepteren dat haar dochter biseksueel is. De twee hebben een ernstig gesprek. Lars besluit een arbeidsgeneesheer op Benny af te sturen. Benny probeert op zijn beurt om Lars in diskrediet te brengen. Zjef brengt Rudi onbedoeld op een i...
25:00
Hanne besluit om verdere stappen te ondernemen. Ze krijgt plots een verrassend telefoontje. Stefanie krijgt Lars niet overtuigd om mee te gaan naar een feestje bij haar vrienden. Het leeftijdsverschil tussen hen beiden laat zich voelen. Samira geeft Benny een duidelijke waarschuwing, maar hij wil niet luisteren. Mathias vl...
25:00
Mieke lacht Hannes beschuldigingen aan het adres van Joris weg. Ze vindt dat Hanne jaloers reageert omdat Joris snel carrière maakt bij Wolff & Bos. Jelle schakelt de hulp in van Jill om zijn plan verder uit te werken. Mathias is woedend wanneer hij hoort dat Cédric Selin moest depanneren net toen hij een date had met Jill.
24:00
Zjef laat zich niet inpakken door de cadeaus van Rudi en blijft kwaad voor wat er is gebeurd. Rudi beseft dat hij geduld zal moeten hebben. Jelle denkt een manier gevonden te hebben om snel rijk te worden. Jill brengt hem onbedoeld op een idee. Lars keert met opgeheven hoofd terug naar Wolff & Bos, maar krijgt de wind van ...
24:00
Mieke voelt zich gecharmeerd, maar lijkt nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Zjef reageert furieus op het nieuws dat hij van Eva te horen krijgt. Hanne pikt het niet dat Véronique Louise naar het congres in Londen stuurt en haar passeert. Wanneer ze hoort dat Joris hier voor iets tussen zit, is het hek helemaal van de ...
25:00
Louise komt Jelle wekken met verbazingwekkend nieuws. Jan vertelt het nieuws ook aan Anna en Albert, maar verspreekt zich bijna. Jamila heeft Zoë iets te vertellen. Véronique wil Hanne meenemen naar Londen, maar Joris houdt een pleidooi voor Louise. Benny stelt Samira teleur.
25:00
Selin denkt dat Cédric nog steeds niet klaar is voor een nieuwe relatie. Jelle wimpelt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek af, maar Mieke vindt dat hij het een kans moet geven. Lars blijft worstelen met hoe hij en Stefanie gebrandmerkt worden. Hij besluit met Benny te gaan praten, maar dat gesprek loopt niet zoals...
24:00
Rudi onderneemt een nieuwe poging om het goed te maken met Hanne en Zjef. Brahim wil eigenhandig naar het huis van Zoë gaan, maar Jamila houdt hem tegen. Ze vreest dat hij de situatie alleen maar erger zal maken. Er lijkt eindelijk schot te komen in de zaak rond de brand bij Peter en Marie-Rose.
24:00
Hanne krijgt zorgwekkend nieuws. Vanessa wil dat Mathias het liefdesleven van Cédric loslaat. Hij luistert niet en vliegt uit. Zijn aanpak lijkt echter vruchten af te werpen. Alfons vindt dat Benny zich aanstelt, maar brengt hem ongewild op een idee. Linus wil een nieuwe kans van Véronique.
24:00
Louise ontdekt dat Joris wat bagage uit zijn verleden meedraagt. Hanne maakt zich zorgen en besluit Jan erover aan te spreken. Véronique hakt een belangrijke knoop door. Lars heeft ondertussen moeite met de situatie tussen hem, Mieke en Stefanie. Mathias probeert Cédric en Jill te koppelen, tot ergernis van Vanessa.

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief