Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

FBI: International

Seizoen 1
39:43

NieuwSeizoen 1, Aflevering 16

3,0 4 x
Het team komt in de problemen bij de lokale autoriteiten wanneer Vo wordt aangetroffen op de plaats waar een Hongaarse goktoezichthouder werd vermoord.
39:47

NieuwSeizoen 1, Aflevering 15

4,0 5 x
Wanneer Raines' zus vermist raakt in Kosovo, besluit hij op een zoektocht te gaan waarbij hij zijn baan en zijn leven op het spel zet om haar te vinden. Het bureau neemt Kellett en Forrester onder de loep.
39:42

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 9 x
Een beruchte Amerikaanse techgigant raakt betrokken bij een moord in het Duitse Frankfurt. Het vliegteam achtervolgt hem door een horde demonstranten die hij heeft opgehitst met zijn complottheorieën op sociale media.
41:10

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 2 x
Een politieagent uit New York wordt in Transnistrië vastgehouden wegens zware mishandeling. Hij beweert te zijn geïnfiltreerd bij een bende mensenhandelaren die wordt beschermd door autoriteiten. Het vliegteam onderzoekt of zijn verhaal klopt.
41:11

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 4 x
Een louche maar waardevolle informant van Kellett wordt gearresteerd wegens zijn betrokkenheid bij een overval en moord. Hij belt haar om zijn naam te zuiveren. Kellett en het team sluiten zich met tegenzin aan bij een onderzoek in Noord-Ierland.
40:39

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 1 x
Het team vliegt naar Bulgarije, waar terroristen een concertzaal vol internationale studenten en hun families gijzelen. Ze eisen miljoenen in cryptocurrency. Raines wil zichzelf bewijzen, terwijl Forrester nieuws krijgt over zijn hond.
39:28

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 1 x
Een groep Amerikanen behoort tot de slachtoffers van een bomaanslag op een festival in Boedapest. Het team moet de daders vinden voordat ze opnieuw toeslaan. Vo's nieuwe vriend raakt gewond bij de explosie.
39:30

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 5 x
Een Amerikaanse oprichter van een illegale pornowebsite wordt vermoord in Praag. Het team krijgt de opdracht om zijn partner op te sporen, die nog steeds voortvluchtig is in Tsjechië. Kellett worstelt om een relatie met haar moeder te onderhouden.
40:47

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 6 x
Een onderhandelaar van de Amerikaanse inlichtingendienst wordt vermist. Haar overhoop gehaalde appartement in Parijs blijkt onder haar bloed te zitten. Het team moet haar vinden, voordat nucleaire geheimen van het land in de verkeerde handen vallen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 15

Verwacht op
Shouldn't Have Left Her Wanneer Raines' zus vermist raakt in Kosovo, zet hij zijn baan en zijn leven op het spel om haar te vinden. Het bureau neemt Kellett en Forrester...
Archief