FBI: International

FBI: International herbekijken

Seizoen 1
40:49

Seizoen 1, Aflevering 21

Verlopen 3,8 35 x
Wanneer een privéjet met Amerikaanse burgers wordt neergeschoten buiten een klein stadje in Polen, richt het team de aandacht op een man die de vlucht heeft gemist. Forrester zit in een tweestrijd nadat hij informatie van zijn moeder heeft verkregen.
39:30

Seizoen 1, Aflevering 20

Verlopen 4,0 20 x
De negentienjarige zoon van een Amerikaanse miljardair wordt bewusteloos aangetroffen in zijn appartement in Berlijn. Terwijl het team onderzoekt of er opzet in het spel is, ontdekken ze dat er een paar schimmige figuren bij de zaak betrokken zijn.
39:16

Seizoen 1, Aflevering 19

Verlopen 3,0 10 x
Het team maakt jacht op een sluipschutter die tijdens een aanval op een biomedisch laboratorium in België een Amerikaan heeft gedood. Jaeger heeft ruzie met haar baas bij Europol over haar loyaliteit aan het vliegteam.
40:32

Seizoen 1, Aflevering 18

Verlopen 4,0 21 x
Na een brute aanval aan boord van een Amerikaans cruiseschip op de Donau, vliegt het team naar Wenen om te onderzoeken waarom de boot het doelwit was. Forrester realiseert zich dat zijn verleden de achterliggende reden is van zijn wantrouwen.
38:52

Seizoen 1, Aflevering 17

Verlopen 4,0 13 x
Een Amerikaanse wijnboer wordt doodgeschoten op zijn landgoed in Frankrijk. Het team onderzoekt of een lokale protestgroep met een geschiedenis van geweld tegen buitenlanders er iets mee te maken heeft.
39:43

Seizoen 1, Aflevering 16

Verlopen 3,0 19 x
Het team komt in de problemen bij de lokale autoriteiten wanneer Vo wordt aangetroffen op de plaats waar een Hongaarse goktoezichthouder werd vermoord.
39:47

Seizoen 1, Aflevering 15

Verlopen 4,0 17 x
Wanneer Raines' zus vermist raakt in Kosovo, besluit hij op een zoektocht te gaan waarbij hij zijn baan en zijn leven op het spel zet om haar te vinden. Het bureau neemt Kellett en Forrester onder de loep.
39:42

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 3,0 23 x
Een beruchte Amerikaanse techgigant raakt betrokken bij een moord in het Duitse Frankfurt. Het vliegteam achtervolgt hem door een horde demonstranten die hij heeft opgehitst met zijn complottheorieën op sociale media.
41:10

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 2,0 23 x
Een politieagent uit New York wordt in Transnistrië vastgehouden wegens zware mishandeling. Hij beweert te zijn geïnfiltreerd bij een bende mensenhandelaren die wordt beschermd door autoriteiten. Het vliegteam onderzoekt of zijn verhaal klopt.
41:11

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 4,0 11 x
Een louche maar waardevolle informant van Kellett wordt gearresteerd wegens zijn betrokkenheid bij een overval en moord. Hij belt haar om zijn naam te zuiveren. Kellett en het team sluiten zich met tegenzin aan bij een onderzoek in Noord-Ierland.
Archief