Flin & Flo

Laatste aflevering
Flin & Flo

Flin speelt indiaantje en doet een snoepjesdans rond een totempaal. Zo hoopt hij dat het snoepjes gaat regenen. Wanneer Flo de verenhoed op Flins hoofd ziet, denkt hij terug aan zijn avontuur met Mowhaka.

Flin & Flo gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
Flin peutert de hele tijd in z'n neus. Tot grote walging van Flo eet hij zelfs zijn snotjes op! Flo vindt dat vreselijk en wil dat Flin ermee stopt, maar die peutert lekker verder. Daarom vertelt Flo over Snarf, de Snotdraak.
Er woedt een hevige storm buiten, en de regen lekt binnen in de Drako. Flin snapt niet hoe het weer zo snel kan veranderen. Daarnet scheen de zon nog! Flo vertelt over de Klimaatdraak.
Flin vraagt van alles aan Flo, maar zegt daarbij nooit 'alsjeblieft'. Flo wil dat Flin vanaf nu beleefd is en altijd 'alsjeblieft' zegt, maar Flin weigert. Flo vertelt over koning Dwazerik, die nooit dankbaar was en daardoor in de problemen kwam.
Flin wil leren hypnotiseren. Hij probeert het uit op Flo, in de hoop dat hij alles voor hem doet, maar het lukt niet.
Seizoen 2
Seizoen 2, Aflevering 25 - Skulptur, de standbeelddraak van Flin & Flo is uitgezonden op dinsdag 9 april 2024 om 0:13 uur en was te zien op VTM.
Seizoen 2, Aflevering 24 - Hydro, de waterdraak van Flin & Flo is uitgezonden op dinsdag 9 april 2024 om 0:13 uur en was te zien op VTM.
Seizoen 2, Aflevering 23 - Tutahn-dragon, de mummiedraak van Flin & Flo is uitgezonden op maandag 8 april 2024 om 1:13 uur en was te zien op VTM.
Er zit een wesp in de Drako. Flin is bang van de wesp en wil hem doodmeppen met een vliegenmepper. Flo moet lachen en vangt de wesp door er een glas bovenop te zetten. Wanneer ze samen de wesp bekijken vertelt hij over Wasp, de Wespdraak.
Seizoen 2, Aflevering 21 - Bast, de boomdraak van Flin & Flo is uitgezonden op zondag 7 april 2024 om 1:14 uur en was te zien op VTM.
Flo vertelt over Kangu de kangoeroedraak.
Seizoen 2, Aflevering 19 - Pilos, de kleidraak van Flin & Flo is uitgezonden op zaterdag 6 april 2024 om 0:30 uur en was te zien op VTM.
Flin doet alsof hij op overlevingstocht is in het oerwoud en heeft zich verkleed als struik. Oh, dat is jammer. Flo ging net pizza maken! En Flin moet ook oppassen dat hij Blob niet tegenkomt. Wie? Flo vertelt over Blob de Blubberdraak.
Seizoen 2, Aflevering 17 - Orinoco, de piranhadraak van Flin & Flo is uitgezonden op vrijdag 5 april 2024 om 6:31 uur en was te zien op VTM.
Seizoen 1
Flin schildert een draak, maar weet niet goed welke kleur hij die moet geven. Er bestaan zoveel draken in zoveel verschillende kleuren. Flo vertelt over Chroma de Kameleondraak. Die draak kan alle kleuren van de regenboog aannemen.
Door de volle maan zijn de schaduwen in de Draco veel groter en enger dan anders. Flin is zelfs bang van de schaduw van zijn eigen knuffels! Flo zegt dat hij helemaal niet bang hoeft te zijn van schaduw, en vertelt over Schaduwdraak Schim.
Flin heeft van de tafel een boeltje gemaakt. Zijn muesli hangt overal! Flin vindt het leuk en toont aan Flo hoe hij met zijn lepel de muesli katapulteert. Flo wil niet dat hij met zijn eten speelt en vertelt het verhaal van draak Schrok.
Het onweert buiten. Flin is doodsbang van onweer, maar wil dat niet toegeven aan Flo. Flo weet echter goed genoeg hoe de vork aan de steel zit. Om zijn gedachten af te leiden vertelt hij het verhaal van Storm, de Onweersdraak.
Het heeft gesneeuwd. Flin wil in de sneeuw spelen, maar dat mag enkel van Flo als hij zich warm aankleedt. Daar heeft Flin geen zin in. Flin kan tegen de kou! Flo is daar niet zeker van, en vertelt over zijn avontuur met IJsdraak Fries.
Flin wil leren vliegen. Zonder toestemming van Flo gaat hij naar buiten. Flo is in alle staten wanneer hij dat ontdekt. Flin snapt niet waarom Flo boos is. Die vertelt hem waarom, aan de hand van een verhaal over Zanddraak Sahari.
Archief