Game Of Death

Game Of Death herbekijken

Seizoen 1
18:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 6 x
In de grote finale doen Tyler en Ashley er alles aan om te vermijden dat Tom en Beth nog meer onschuldige mensen vermoorden. In een bloederige confrontatie moeten alle vrienden hun grootste angst onder ogen zien: elkaar. Wie zal het spel des doods winnen en wie zal sterven?
06:00

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 5 x
Tom en Beth komen aan op hun eindbestemming, een centrum voor palliatieve zorg. Ze redeneren dat hun slachtoffers uit hun lijden worden verlost, maar Ashley en Tyler proberen ze wat verstand bij te brengen.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 38 x
Ashley doet wat ze moet doen om Tyler in leven te houden, en realiseert zich dat ze allemaal moeten sterven om een ​​einde te maken aan deze nachtmerrie. Ondertussen bedenken Tom en Beth een macaber plan om zoveel mogelijk mensen uit te schakelen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 8 x
Een boswachter hoort geweerschoten en gaat op zoek naar jagers, hij stoot echter op de vrienden. Tom wil de boswachter onmiddellijk doden, maar Ashley dwarsboomt zijn plan.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 7 x
Tom leidt de bende het huis uit om de politie te ontwijken en te overleven. Als ze een jogger doden door hem met hun auto te raken, wordt een grens overschreden en worden vrienden vijanden.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 4 x
Nadat Matthews hoofd ontploft zijn de vrienden ervan overtuigd dat er een schutter rondloopt. Tot Tom zich realiseert dat het Game of Death hun lot bepaalt.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 16 x
Wanneer het Game of Death spel begint raken de vrienden in paniek, vooral Tyler denkt dat ze allemaal ziek zullen worden. Iedereen negeert hem, totdat het eerste hoofd ontploft.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 13 x
Tom, Beth, Ashley, Mary-Anne, Kenny en Matthew vervelen zich op een zomermiddag en hangen rond bij het zwembad van Matthews grootvader. Wanneer Tyler arriveert met drugs, lopen de spanningen tussen de vrienden op.
Archief