Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Game Shakers

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 (Bunger Games)

4,0 36 x
Babe en Kenzie gaan een game maken over Kayla Bunger een bekende zangeres en Kenzie is een groot fan van haar. Kayla blijkt alleen niet zo aardig te zijn als Kenzie dacht.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Een gedoemde huwelijk shower)

4,0 7 x
Jordan, de broer van Double G, gaat trouwen maar wil Double G niet op zijn bruiloft hebben. Triple G overtuigt Jordan ervan dat zijn vader zich zal gedragen en zo wordt hij toch uitgenodigd.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Armen & Codes)

3,0 6 x
Double G krijgt z'n eigen arm weer terug. Kenzie gaat Mason leren coderen wat Babe een mooie gelegenheid geeft om indruk op Mason te maken. Trip en Hudson spelen een baarsmelkspelletje.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Llama Llama Spit Spit)

4,0 7 x
De Game Shakers gaan een game maken over lama's. En om hun foto aan de muur bij Fooders te krijgen gaan de Game Shakers net een stapje te ver.

Seizoen 1, Aflevering 5 (De Mason Ervaring)

4,0 10 x
Mason Kendal gaat naar Florida verhuizen en om toch nog bij hem te kunnen zijn maakt Kenzie voor Babe een virtual reality game met in de hoofdrol Mason Kendal.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Babes Bank)

4,0 17 x
Babe heeft een bank gekocht om op te adverteren voor Game Shakers, maar het verloopt niet helemaal zoals ze had gehoopt. Double G wil auditie doen voor de rol van Stumpy en heeft daar alles voor over.

Seizoen 1, Aflevering 26 (Geheim Level)

4,0 11 x
Hudson heeft een tweet de wereld ingestuurd dat OctoPie een geheim level heeft, wat niet het geval is. De Game Shakers worden nu lastig gevallen door mensen die willen weten hoe ze in het geheime level komen.

Seizoen 1, Aflevering 17 (De Diss-track)

4,0 8 x
Big Vicious heeft een diss-track uitgebracht waarin hij Double G beledigt. Double G laat het daar niet bij zitten en maakt vervolgens een diss-track om Big Vicious te beledigen.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Haaiexplosie)

4,0 13 x
De Game Shakers gaan samen met Jackie, de moeder van Trip, met de jacht naar 't vuurwerk kijken. Double G heeft plannen om met Bunny en Ruthless te gaan vissen. De vraag is wie krijgt de jacht mee?

Seizoen 1, Aflevering 19 (Babes Nepziekte)

4,0 10 x
Trip maakt zich zorgen om zijn haar en wil niet kaal worden. Bobby Dong gaat hem daarbij helpen. Babe probeert van Scott af te komen en verzint een nepziekte.
Archief