Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Game Shakers

Augustus 2020

Seizoen 3, Aflevering 2 (Boyband kattenneus)

4,0 0 x
Hudson wil heel graag in de boyband Force Five en heeft daar alles voor over. Kenzie brengt haar kat Valentijn naar dokter Smoontz en krijgt niet helemaal de behandeling waar ze op had gehoopt.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Bug tussle)

4,0 0 x
Double G belooft Triple G een reisje naar Vegas, maar vergeet hem uiteindelijk op te halen en gaat zonder hem naar Vegas.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Honger honger hypno)

4,0 0 x
Kenzie gaat voor haar verjaardag naar een show van dokter Cortex de hypnotiseur en gaat onder hypnose. Om de hypnose te breken moet ze een kus krijgen van Hudson.
Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 10 (Clam Shakers, deel 1)

3,0 1 x
Clam Jumper biedt Game Shakers een fantastische deal van tien miljoen dollar aan. Het plan is om samen promotie te maken voor zowel Lama Lama Spit Spit als het nieuwe restaurant dat Clam Jumper gaat openen.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Clam Shakers, deel 2)

4,0 0 x
Double G heeft genoeg Clam Pleisters opgeplakt zodat hij naar het openingsfeestje van Clam Jumper kan gaan. De Game Shakers hebben een drone gekregen van Bobby Dong waarmee ze de wifi bridge aan het bord kunnen bevestigen.

Seizoen 1, Aflevering 21 (Armen & Codes)

3,0 3 x
Double G krijgt z'n eigen arm weer terug. Kenzie gaat Mason leren coderen wat Babe een mooie gelegenheid geeft om indruk op Mason te maken. Trip en Hudson spelen een baarsmelkspelletje.

Seizoen 1, Aflevering 4 (De Mason Ervaring)

4,0 2 x
Mason Kendal gaat naar Florida verhuizen en om toch nog bij hem te kunnen zijn maakt Kenzie voor Babe een virtual reality game met in de hoofdrol Mason Kendal.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Bunger Games)

3,0 8 x
Babe en Kenzie gaan een game maken over Kayla Bunger een bekende zangeres en Kenzie is een groot fan van haar. Kayla blijkt alleen niet zo aardig te zijn als Kenzie dacht.

Seizoen 1, Aflevering 25 (Buck de magische rat)

3,0 2 x
Kenzie vindt een rat in de metro en neemt deze mee naar huis. Ze noemt hem Buck en hij blijkt een geluksrat te zijn.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Babes Bank)

4,0 2 x
Babe heeft een bank gekocht om op te adverteren voor Game Shakers, maar het verloopt niet helemaal zoals ze had gehoopt. Double G wil auditie doen voor de rol van Stumpy en heeft daar alles voor over.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.