Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Game Shakers

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 (Babes Bank)

4,0 3 x
Babe heeft een bank gekocht om op te adverteren voor Game Shakers, maar het verloopt niet helemaal zoals ze had gehoopt. Double G wil auditie doen voor de rol van Stumpy en heeft daar alles voor over.

Seizoen 1, Aflevering 26 (Geheim Level)

4,0 3 x
Hudson heeft een tweet de wereld ingestuurd dat OctoPie een geheim level heeft, wat niet het geval is. De Game Shakers worden nu lastig gevallen door mensen die willen weten hoe ze in het geheime level komen.

Seizoen 1, Aflevering 17 (De Diss-track)

4,0 6 x
Big Vicious heeft een diss-track uitgebracht waarin hij Double G beledigt. Double G laat het daar niet bij zitten en maakt vervolgens een diss-track om Big Vicious te beledigen.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Haaiexplosie)

4,0 6 x
De Game Shakers gaan samen met Jackie, de moeder van Trip, met de jacht naar 't vuurwerk kijken. Double G heeft plannen om met Bunny en Ruthless te gaan vissen. De vraag is wie krijgt de jacht mee?

Seizoen 1, Aflevering 19 (Babes Nepziekte)

4,0 6 x
Trip maakt zich zorgen om zijn haar en wil niet kaal worden. Bobby Dong gaat hem daarbij helpen. Babe probeert van Scott af te komen en verzint een nepziekte.

Seizoen 1, Aflevering 20 (De heel ouwe vinger)

3,0 6 x
De Game Shakers gaan naar het Historisch Museum om ideeën op te doen voor hun nieuwe game. Hudson breekt per ongeluk de vinger af van een 3-duizend jaar ouwe mummie.

Seizoen 1, Aflevering 25 (Buck de magische rat)

3,0 4 x
Kenzie vindt een rat in de metro en neemt deze mee naar huis. Ze noemt hem Buck en hij blijkt een geluksrat te zijn.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Een Reggae Aardappel Kerstfeest!)

3,0 1 x
Double G geeft op live televisie een Kerst Special. De Game Shakers mogen ook deelnemen aan het spektakel. Tijdens de uitzending vliegt het haar van Double G in brand en mogen de Game Shakers de uitzending redden.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Feestvierders)

3,0 3 x
Babe en Kenzie gaan naar het verjaardagsfeestje van Peggy. Babe heeft haar zinnen gezet op Mason Kendal, de stiefbroer van Peggy. Bunny is op zoek naar klanten om te oefenen voor zijn manicurediploma.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Nasty Goats)

4,0 0 x
De Game Shakers gaan binnenkort een nieuwe game lanceren; Nasty Goats. Maar een hacker in Alaska heeft de game al van de server gestolen en op SnoopTorrent gezet.
Archief