Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Game Shakers

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 15 (Een baan voor Jimbo)

4,5 0 x
De droom van Double G komt uit: hij gaat een duet opnemen met R & B-legende Diana DeVane. Daar staat wel tegenover dat de Game Shakers Jimbo moeten aannemen als werknemer bij Game Shakers. Jimbo is de stiefkleinzoon van Diana.

Seizoen 1, Aflevering 17 (De Diss-track)

4,0 0 x
Big Vicious heeft een diss-track uitgebracht waarin hij Double G beledigt. Double G laat het daar niet bij zitten en maakt vervolgens een diss-track om Big Vicious te beledigen.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Haaiexplosie)

4,0 0 x
De Game Shakers gaan samen met Jackie, de moeder van Trip, met de jacht naar 't vuurwerk kijken. Double G heeft plannen om met Bunny en Ruthless te gaan vissen. De vraag is wie krijgt de jacht mee?

Seizoen 1, Aflevering 19 (Babes Nepziekte)

4,0 0 x
Trip maakt zich zorgen om zijn haar en wil niet kaal worden. Bobby Dong gaat hem daarbij helpen. Babe probeert van Scott af te komen en verzint een nepziekte.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Verloren in de metro)

3,5 1 x
Kenzie en Babe hebben een nieuwe game ontworpen en gaan hun idee pitchen bij TekMoto met wie ze die dag een afspraak hebben. Aangezien ze niet met de auto kunnen, zijn ze gedwongen de metro te nemen. Hier is Trip niet blij mee.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Wedden om Bunny)

4,0 0 x
De Game Shakers organiseren een Sky Whaletoernooi. Babe haalt de finale en speelt tegen de arrogante Todd Shafter. Ze verliest de finale en daarbij ook Bunny die tijdens een weddenschap wordt afgegeven aan Todd.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Een Reggae Aardappel Kerstfeest!)

3,0 0 x
Double G geeft op live televisie een Kerst Special. De Game Shakers mogen ook deelnemen aan het spektakel. Tijdens de uitzending vliegt het haar van Double G in brand en mogen de Game Shakers de uitzending redden.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Feestvierders)

3,0 1 x
Babe en Kenzie gaan naar het verjaardagsfeestje van Peggy. Babe heeft haar zinnen gezet op Mason Kendal, de stiefbroer van Peggy. Bunny is op zoek naar klanten om te oefenen voor zijn manicurediploma.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Nasty Goats)

4,0 0 x
De Game Shakers gaan binnenkort een nieuwe game lanceren; Nasty Goats. Maar een hacker in Alaska heeft de game al van de server gestolen en op SnoopTorrent gezet.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Trip steelt de Jet)

4,0 0 x
Trip nodigt zijn rijke vrienden uit voor een klein feestje bij Game Shakers. Al snel bevinden ze zich in de privéjet van Double G op weg naar Florida. Alles gaat goed, totdat de piloten allebei uit het vliegtuig springen.
Archief