Gamekeepers

Gamekeepers herbekijken

Seizoen 1
26:10

Seizoen 1, Aflevering 4 - Mats En Sari Moeten Raadsels Oplossen

2,7 4 x
Mats en Sari moeten in een ruïne, een ware doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
24:47

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een Blokkentoren Blijkt Een Zware Uitdaging Voor De Gamekeepers

3,0 2 x
De GameKeepers arriveren aan een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
25:12

Seizoen 1, Aflevering 2 - Mats En Sari Worden In Een Nieuw Spel Belaagd Door Dino's

4,0 4 x
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
33:08

Seizoen 1, Aflevering 1 - Twee Nieuwe Studenten Komen Aan Op Een Internaat

3,0 6 x
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
Seizoen 2
25:22

Seizoen 2, Aflevering 10 - De Gamekeepers Zoeken Een Magische Staf In Een Oude Tempel

4,0 1 x
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
26:02

Seizoen 2, Aflevering 9 - Mats Moet Een Wild En Ruig Parcours Afleggen Op Rollerskates

4,0 2 x
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen geraakt GM voor het eerst in Villa Forrêt! Als dat maar goed afloopt...
25:11

Seizoen 2, Aflevering 8 - De Gamekeepers Worden Gedropt In Een Verwoest Gebied

4,5 1 x
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze. Onderweg duiken er heel wat gevaren op.
25:04

Seizoen 2, Aflevering 7 - Kunnen Mats En Sari De Robotdrones Stoppen?

3,0 2 x
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood!
Binnenkort terug te kijken
25:00

Seizoen 3, Aflevering 4

Verwacht op
Bio Dome Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die werd gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de...
30:00

Seizoen 1, Aflevering 4

Verwacht op
Riddle ruins Mats en Sari moeten in een ruïne, een ware doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde,...
Archief