Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Gamekeepers

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Level Rex

4,0 0 x
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
33:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Ready.Set.Play

4,3 0 x
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Space Tower

4,0 3 x
De GameKeepers arriveren aan een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Killer Asteroids

4,0 4 x
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar GM saboteert het ruimtevaartuig. De GameKeepers lijken verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen. Het einde?
26:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Blinded

3,0 1 x
In een uitgestorven wereld heeft een wezen alle leven en energie weggenomen. Als je je ogen opent en het wezen ziet, verlies je levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Snow Globe

3,0 2 x
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerhande proeven afleggen om Mats allerlei obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Asuru

4,0 2 x
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen. Zal GM dit keer winnen?
26:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Leap Of Faith

4,0 8 x
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met de sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen, want als ze verliezen is het voor altijd GAME OVER. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Dance Vibes

3,0 1 x
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Riddle Ruins

4,0 4 x
Mats en Sari moeten in een ruïne, een ware doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
Archief