Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Gamekeepers

Gamekeepers herbekijken

Seizoen 2
26:02

Seizoen 2, Aflevering 9 - Mats Moet Een Wild En Ruig Parcours Afleggen Op Rollerskates

4,0 2 x
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen geraakt GM voor het eerst in Villa Forrêt! Als dat maar goed afloopt...
25:11

Seizoen 2, Aflevering 8 - De Gamekeepers Worden Gedropt In Een Verwoest Gebied

4,0 9 x
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze. Onderweg duiken er heel wat gevaren op.
25:04

Seizoen 2, Aflevering 7 - Kunnen Mats En Sari De Robotdrones Stoppen?

3,0 3 x
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood!
25:29

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Gamekeepers Hebben Een Amulet Om Een Oude Piratenschat In Handen Te Krijgen

3,0 5 x
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond... en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard!
24:34

Seizoen 2, Aflevering 5 - De Gamekeepers Komen Terecht In Een Bijzondere Speeltuin

4,8 5 x
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen; ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Tot blijkt dat een clown, en dodelijke manipulaties van GameMaster, het terrein in een slagveld veranderen.
25:13

Seizoen 2, Aflevering 4 - Mats En Sari Moeten Uit De Klauwen Blijven Van Een Monsterlijke Spin

4,3 3 x
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant in een doolhof. Er zit een monsterlijke spin. De GameKeepers moeten uit haar klauwen blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
25:53

Seizoen 2, Aflevering 3 - Gamemaster Nodigt De Gamekeepers Uit In Haar Eigen Wereld

4,5 4 x
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
Binnenkort terug te kijken
25:00

Seizoen 2, Aflevering 10

Verwacht op
The Temple of Doom De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel...
30:00

Seizoen 2, Aflevering 9

Verwacht op
Rollercoaster Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 8

Verwacht op
Dead Zone De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als...
Archief