Geert Hoste

2016
26:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 11

Verlopen 1,5 213 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Schiet niet op de grappenmaker". Geert Hoste stelt zijn wet over terreur in een democratie: schiet niet op de grappenmaker. Ook Koningin Paola ontsnapt niet aan de terreurdreiging.
26:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 10

Verlopen 3,0 69 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Zij die de opwarming ontkennen zijn halve garen". Geert Hoste bepaalt de wet voor het klimaat. Freya Vandenbossche deelt een zonnedouchezak uit aan pendelaars en in Doel zitten ze onder...
27:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 9

Verlopen 3,0 81 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Ik hou van alle vrouwen, mijn hart is veel te groot". Geert Hoste houdt van alle vrouwen, maar zijn hart is veel te groot. Hij bekijkt de laatste seksenquête tot porno bij de panda's.
27:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 8

Verlopen 3,0 97 x
De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 8 van Geert Hoste is uitgezonden op zondag 7 augustus 2016 om 20:37 uur en was te zien op VTM.
27:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 8

Verlopen 3,0 32 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Winst is het opium van de ondernemer". Geert Hoste stelt de wet op voor het bedrijfsleven. Dexia wordt Belfius en Colruyt wordt opgenomen in de adel. Marck Coucke vindt zijn oplossing d...
27:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 7

Verlopen 3,0 101 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Voor dieren is het linker baanvak de pechstrook". Vandaag omschrijft Geert Hoste de wet rond mobiliteit in België. Ook de chauffeur van Bart De Wever ontsnapt er niet aan.
25:00

De Wetten Van Geert Hoste Aflevering 6

Verlopen 3,0 129 x
Wetten genoeg in België! Over verschillende daarvan heeft Geert Hoste zich de voorbije jaren al vrolijk gemaakt. Maar wat als de comedian het zélf voor het zeggen had? Aan de hand van verschillende fragmenten uit zijn afgelopen conferences, formuleert Geert Hoste gedurende 11 weken zijn eigen 11 wetten.Vandaag: "Eerst het hiernogmaals, dan het hiernamaals". Geert Hoste bepaalt de wet bij religie, van geurkaarsen tot het misbruik in de kerk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.