Geubels En De Hollanders

Laatste aflevering
Geubels En De Hollanders

Het beste van het eerste seizoen. Meer grappen, meer Geubels!

Geubels En De Hollanders gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
In deze aflevering vraagt Philippe zich af wat een Hollander nu echt zo Hollands maakt. Zijn het de kroketten? Zijn het de drugs? Zijn het kroketten met drugs?
Vandaag leert Philippe de Hollandse hobby's kennen. Hij gaat op survival weekend in de wilde bossen van Limburg, en vraagt zich af waarom er zo veel volk nog altijd gaat vissen.
In deze aflevering ontdekt Philippe hoe het is om op te groeien in Nederland. Is het waar dat Hollanders kunnen fietsen voor ze kunnen wandelen? En dat ze kunnen roepen voor ze kunnen praten? En dat hun eerste woordje altijd 'gratis' is?
Vandaag bestudeert Philippe de liefde en het huwelijk. Hij ging op vrijgezellenweekend naar de Amsterdamse wallen, ging in relatietherapie met Erik Van Looy en ging dan nòg eens op vrijgezellenweekend naar de Amsterdamse wallen, want dat was echt wel leuk.
Deze aflevering gaat over vakantie. Wees gerust, niet heel de aflevering gaat over Hollanders op de camping. Er is ook één grap over Hollanders op een naaktcamping.
Philippe duikt onder in de wereld van Hollandse muziek en mode. Hij probeert een echte Hollandse hit te scoren en bestudeert Gabbers in hun natuurlijke biotoop.
Philippe bekijkt hoe de Hollander omgaat met zijn geld en werk. Werkt alles echt beter in Nederland? En zijn alle Nederlanders gierige mensen? Of is het toch maar 99%?
Philippe ontdekt de typisch Hollandse keuken. Proef je het verschil tussen een verse kroket en een kroket uit de muur? Na drie voedselvergiftigingen brengt hij verslag uit.
Archief