Goed Gespeeld!

Laatste aflevering
Goed Gespeeld!

De teams zijn te gast op de watersportbaan in Gent bij Koninklijke Roeivereniging Sport Gent. Robin Keyaert heeft een trauma overgehouden aan een roeikamp als kind, dus roeiers Ruben en Savin proberen hem daarmee te helpen. De skaters krijgen het roeien maar moeilijk onder de kn...

Goed Gespeeld! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
De teams van deze week ontmoeten elkaar voor het eerst. De duo's zijn Niels en Laïs (hockey), Ruben en Savin (roeien), Florian en Eres (skaten) en Sawsane en Dani (basketbal). De Beperkende Vlaming die de thuisploeg steeds moet verzwakken is deze week Robin Keyaert. Vandaag zijn we te gast bij hockeyclub Blackbirds Zandhov...
Siska Schoeters blikt samen met Kim Van Oncen, de Beperkende Vlaming van deze week, terug op de verschillende sportdagen. De duo's waren Eros & Marc (golfclub Witbos uit Herentals), Alice & Senne (klimclub KAJOE uit Deurne), Jenny-Lee & Janne (gymnastiek Waarschoot) en Mathijs & Jan-Viktor (BMX Dessel).
In Dessel ontvangen Mathijs en Jan-Viktor van BMX 2000 de andere duo's, samen met Beperkende Vlaming Kim Van Oncen. De hoge startheuvel van BMX doet de schrik om het hart slaan bij Kim en Alice in deze spannende weekfinale.
Onze duo's zijn te gast bij Jenny-Lee en Janne van gymclub Waarschoot in Lievegem. Samen met Beperkende Vlaming Kim Van Oncen gaan zij vandaag aan acrogym doen. Terwijl de iets oudere Marc het vandaag moeilijk heeft, voelt Kim de druk om te winnen, want Jenny-Lee is echt een competitiebeest.
Onze duo's zijn te gast in klimzaal Wall Street in Deurne. Koppel Alice & Senne van klimclub KAJOE krijgen het gezelschap van Beperkende Vlaming Kim Van Oncen, die met behulp van haar hoogtevrees de thuisploeg moet verzwakken tijdens het klimmen. De gepensioneerde Marc verrast iedereen met dank aan zijn militair verleden.
De teams van deze week ontmoeten elkaar voor het eerst. De duo's zijn Eros & Marc (golf), Alice & Senne (klimmen), Jenny-Lee & Janne (gymnastiek) en Mathijs & Jan-Viktor (BMX). De Beperkende Vlaming die de thuisploeg steeds moet verzwakken is deze week Kim Van Oncen. Vandaag zijn we te gast bij golfclub Witbos in Noorderwi...
Siska Schoeters blikt samen met Joris Hessels, de Beperkende Vlaming, terug op de afgelopen sportweek in deze compilatieaflevering. De duo's waren Joeri & Mieke (padelclub de Nethe uit Meerhout), Stijn & Jeremy (onderwaterhockeyclub de Zuunse Karpers uit Sint-Pieters-Leeuw), Aiko & Mirthe (handbal Sint-Truiden) en Benny & ...
In het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent worden onze duo's ontvangen door Pieter en Benny van baanwielrenclub de Zondagsrijders. Iedereen maakt nog kans op de eindoverwinning. Beperkende Vlaming Joris Hessels verzwakt zoals steeds de thuisploeg. De andere duo's verschieten van de steilte van een wielerpiste.
Onze teams zijn te gast in Sint-Truiden bij de beste vrouwenhandbalclub van het land, waar Aiko en Mirthe deel van uit maken. De thuisploeg krijgt zoals steeds een nadeel in de vorm van een Beperkende Vlaming, Joris Hessels. De baanwielrenners maken er een fysieke strijd van.
Onze duo's zijn te gast in Sint-Pieters-Leeuw bij onderwaterhockeyclub de Zuunse Karpers. Beperkende Vlaming Joris Hessels vervoegt zoals steeds de thuisploeg, en dat in een strakke zwembroek. Ondertussen probeert padelster Mieke haar onderwaterangst te overwinnen tijdens de onderwaterhockeyproef.
De teams van deze week ontmoeten elkaar voor het eerst. De duo's zijn Joeri & Mieke (padel), Stijn & Jeremy (onderwaterhockey), Aiko & Mirthe (handbal) en Benny & Pieter (baanwielrennen). De Beperkende Vlaming die de thuisploeg moet verzwakken is Joris Hessels. Vandaag zijn we te gast bij padelclub de Nethe in Meerhout.
Archief