Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Griff's Canadian Adventure

Griff's Canadian Adventure herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Griff Zoekt Uit Waarom De Mensen In British Columbia Zo Gelukkig Zijn

3,0 18 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones beëindigt zijn avontuur door Canada aan de noordwestkust, in de populaire en hippe provincie British Columbia, en zoekt uit waarom de mensen er zo gelukkig zijn.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Griff Verkent De Prairies En Vlaktes Van Saskatchewan En Alberta

4,5 11 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones verkent de prairies en uitgestrekte vlaktes van Saskatchewan en Alberta en ontdekt er de natuurlijke rijkdommen, van fossielen tot landbouwgrond.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Griff Verkent De Frozen Wilds Van Manitoba

4,0 13 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones verkent de Frozen Wilds van Manitoba, in het noorden van Canada. Hij bezoekt er een dorp dat meer ijsberen telt dan mensen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Griff Rhys Jones Begint Zijn Ontdekkingstocht Bij De Niagarawatervallen

3,0 29 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones begint zijn ontdekkingstocht van Ontario bij de Niagarawatervallen, pal op de grens met de Verenigde Staten. Hij ontdekt er waarom de Canadezen zo vriendelijk zijn.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Griff Rhys Jones Gaat In Québec Op Zoek Naar Franse Invloeden

3,0 28 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones gaat in Québec op zoek naar Franse invloeden. Hij trekt van Montréal naar Québec City en onthult hoe de geschiedenis heeft bijgedragen aan de vorming van het multiculturele Canada van vandaag.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Griff Rhys Jones Trekt Naar Newfoundland En Labrador

4,0 53 x
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones begint aan zijn avontuur door Canada. In het oosten trekt hij naar Newfoundland en Labrador, waar hij ontdekt wat Canada zo uniek en onmiskenbaar groot maakt.
Archief