Griff's Canadian Adventure

Griff's Canadian Adventure gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Griff's Canadian Adventure
Verlopen

De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones beëindigt zijn avontuur door Canada aan de noordwestkust, in de populaire en hippe provincie British Columbia, en zoekt uit waarom de mensen er zo gelukkig zijn.

Seizoen 1
Verlopen
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones verkent de prairies en uitgestrekte vlaktes van Saskatchewan en Alberta en ontdekt er de natuurlijke rijkdommen, van fossielen tot landbouwgrond.
Verlopen
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones verkent de Frozen Wilds van Manitoba, in het noorden van Canada. Hij bezoekt er een dorp dat meer ijsberen telt dan mensen.
Verlopen
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones begint zijn ontdekkingstocht van Ontario bij de Niagarawatervallen, pal op de grens met de Verenigde Staten. Hij ontdekt er waarom de Canadezen zo vriendelijk zijn.
Verlopen
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones gaat in Québec op zoek naar Franse invloeden. Hij trekt van Montréal naar Québec City en onthult hoe de geschiedenis heeft bijgedragen aan de vorming van het multiculturele Canada van vandaag.
Verlopen
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones begint aan zijn avontuur door Canada. In het oosten trekt hij naar Newfoundland en Labrador, waar hij ontdekt wat Canada zo uniek en onmiskenbaar groot maakt.
Archief