Harrow

Laatste aflevering
41:51
Harrow

Twee beroemde parachutisten springen van een wolkenkrabber en sterven ter plekke. Harrow onderzoekt terwijl zijn familie te maken krijgt met de nasleep van de arrestatie van zijn dochter Fern in een drugsgerelateerde zaak.

Harrow gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
42:11
Dr. Harrow herstelt van een bijna fatale schietpartij en gaat weer aan het werk. Hij onderzoekt de puzzel van de psychotische episode van een jonge moeder terwijl hij probeert te achterhalen wie hem heeft neergeschoten.
Seizoen 1
43:06
Terwijl Harrow de meest bizarre autopsie van zijn leven uitvoert, ontdekken Dass en Simon eindelijk de waarheid over wie Robert Quinn heeft vermoord.
42:02
Harrow wordt gedwongen na te denken over zijn eigen misdaad na een verdacht overlijden in een verpleeghuis. Het onderzoek naar de moord op Robert Quinn komt in een stroomversnelling.
41:42
De mysterieuze verdwijning van Robert Quinn escaleert in een moordonderzoek, terwijl Harrow onderzoek doet naar de dood van een moeder en zoon bij een auto-ongeluk.
41:36
Harrow's vermoedt dat een prominente internationale zakenman betrokken was bij de dood van twee jonge reizigers, maar hij wordt bij elke beurt in de war gebracht door gevestigde bureaucratische krachten.
42:12
Verlopen
Als Fern per ongeluk dodelijke partydrugs verkoopt, moet Harrow haar te hulp komen om de situatie op te lossen. De zaken escaleren echter nadat een jonge vrouw dood wordt aangetroffen en anderen in het ziekenhuis door de dodelijke drugs.
41:53
Verlopen
Een huiseigenaar wordt een hoofdverdachte van moord nadat een skelet is ontdekt in hun achtertuin. Het onderzoek wordt echter gestaakt wanneer Harrow een tragisch geheim begint te ontdekken.
42:14
Verlopen
Een menselijke arm gevonden in het lijk van een krokodil leidt Harrow en Dass naar het noorden van Queensland, waar ze hoektanden en boeven confronteren in hun zoektocht naar de waarheid.
42:14
Verlopen
Terwijl zijn onderzoek naar de botten in de rivier vastloopt, probeert Harrow de moord op een vrouw op te helderen, waarbij hij het pad kruist van een gevaarlijke maniak die bewogen wordt door de smaak van de spanning.
42:14
Verlopen
Wanneer een jonge vrouw zelfmoord pleegt, vermoedt haar vader dat ze is vermoord, en forensisch patholoog dr. Daniel Harrow komt tussenbeide om de waarheid achter de verdachte zaak te achterhalen.
Seizoen 2
44:00
Verlopen
Aan het einde van de tunnel staat Harrow oog in oog met zijn grootste angsten aller tijden en hij kan niet terug. Het is tijd voor Chester om het laatste spel te beginnen.
42:30
Verlopen
Het lichaam van een oudere man wordt ontdekt in een Egyptische sarcofaag, terwijl Harrow wanhopig probeert voor eens en voor altijd te bewijzen dat Chester nog leeft en hem probeert te vermoorden.
42:30
Verlopen
Terwijl Grace een autopsie uitvoert op het lichaam van een oudere man die in een Egyptische sarcofaag is gevonden, bevindt Harrow zich in een strijd voor zijn eigen leven.
42:30
Verlopen
Harrow en Grace onderzoeken de dood van een populaire blogger over gezondheid en welzijn, terwijl Harrow zich zorgen maakt over de opgraving van Chester's stoffelijk overschot.
42:25
Verlopen
Wanneer ze samen de Outback in worden gestuurd om een aanvaring te onderzoeken, ontdekt Harrow nieuwe elementen over Fairley's verleden, die hem verrassen.
42:10
Verlopen
Harrow begraaft zichzelf in het werk om te voorkomen dat hij geconfronteerd wordt met een sterfgeval dat hem nauw aangaat. Een verband tussen twee ogenschijnlijk niet-gerelateerde sterfgevallen opent echter nieuwe openingen voor onderzoek.
42:25
Verlopen
De onderzoeker pakt een zaak aan in Noord-Queensland waarbij het lichaam van een park- en natuurbeschermingsfunctionaris wordt gevonden met een aantal haaienbeten erop.
42:21
Verlopen
Een gemummificeerd lichaam wordt gevonden, dichtgemetseld in de muren van de kelder van een huis in een buitenwijk, wat Harrow en Grace ertoe brengt een misdaad uit het verleden te onderzoeken die al twintig jaar verborgen is.
Seizoen 1
41:59
Verlopen
Mensen krijgen steeds meer argwaan over Stephanie's relatie met de verdwijning van Robert Quinn, terwijl Harrow de toevallige dood van een jonge, homoseksuele student onderzoekt.
Archief