Hawaii Five-O

Laatste aflevering
41:05
Hawaii Five-O

McGarrett en het team komen een Russische spion op het spoor die zich, naar het schijnt, schuil houdt in Oahu.

Hawaii Five-O gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
41:24
Verlopen
Danny werd ontvoerd en raakte zwaargewond door Wo Fats vrouw, die uit is op de codering die zijn moeder hem naliet. Steve lost eindelijk de zaak op die zijn vader hem tien jaar geleden gaf.
41:29
Verlopen
Nadat Steve een postume brief van zijn moeder heeft ontvangen met een geheime code, wordt Danny aangevallen door iemand die bereid is te doden om de code te stelen. Five-0 moet een anonieme barmhartige Samaritaan helpen.
41:17
Verlopen
Het team onderzoekt een plan om toeristen te beroven. Tani helpt Girard Hirsh de onschuld van zijn bejaarde oom te bewijzen wanneer hij wordt verdacht van moord.
41:38
Verlopen
Een veeboer werd vermoord nadat hij menselijke skeletten had ontdekt op zijn eigendom, waar volgens een legende gouden munten uit de burgeroorlog zijn begraven. Five-0 doet onderzoek.
41:30
Verlopen
Dr. Noelani Cunha's oom sterft op mysterieuze wijze. Ze gaat op zoek naar wat er echt is gebeurd om zijn moordenaar te kunnen arresteren.
41:27
Verlopen
Harry Langford helpt Five-0 een reeks moorden te onderzoeken die het plot van een legendarische niet-gepubliceerde misdaadroman uit de jaren 1920 volgen.
41:01
Verlopen
Op Valentijnsdag worden Tani en Noelani gegijzeld tijdens een overval op een supermarkt. Ook onderzoekt Five-0 de moord op een Thaise diplomaat.
41:27
Verlopen
Wanneer Grover's nicht Siobhan vermist wordt op de politieacademie en ze ontdekken dat haar vriendje een undercover lid is van de Yakuza, is Adam misschien haar enige hoop op redding.
41:28
Verlopen
Kort nadat Danny het meisje van zijn dromen ontmoet, krijgen ze een potentieel dodelijk auto-ongeluk in een afgelegen gebied. Eddie de hond lijdt plotseling aan PTSS.
41:11
Verlopen
Grover en het team onderzoeken de moord op een privé-golfbaan op een man die doodgevroren was in de cryotherapie-kamer van de kleedkamer. McGarrett gaat samen met Danny naar een schoolvergadering.
39:40
Verlopen
Een lijst van undercover CIA-agenten is gestolen. Het team vraagt Magnum, Higgins, Rick en TC om deze op te halen. Higgins heeft advies voor Tani.
38:42
Verlopen
Een toeristische helikopter wordt neergeschoten door een raket en een zoektocht naar gestolen artillerie leidt tot een geest uit het verleden van McGarret.
41:14
Verlopen
Wanneer de vriendin van Adam Tamiko recht voor hem wordt gekidnapt, sluit hij Five-O uit en overtreedt hij alle regels om haar terug te krijgen.
39:17
Verlopen
Terwijl Junior en Tani de dief opsporen die het huis van zijn ouders heeft beroofd, onderzoekt Five-O de moord op een geliefde filantroop en de diefstal van zijn uiterst waardevolle koaboom.
41:17
Verlopen
Het team gaat op zoek naar een moordenaar wiens vliegtuig neerstortte in de jungle met voor 10 miljoen dollar aan heroïne aan boord. Grover is dolblij als zijn nicht Siobhan komt uitproberen voor het basketbalteam van de Universiteit van Hawaï.
41:04
Verlopen
Wanneer de CIA McGarrett vertelt dat zijn moeder tijdens haar undercovermissie haar partner misschien heeft vermoord, gaat Steve solo naar Mexico om haar thuis te brengen en haar onschuld te bewijzen.
41:36
Verlopen
Bij een dodelijke aanrijding is een auto zonder bestuurder met heroïne betrokken. Tani en Quinn zitten opgescheept met een paar YouTubers die mee op patrouille mogen.
40:47
Verlopen
Het team onderzoekt een dodelijke inbraak nadat een uiterst gevaarlijke gevangene uit de kelder ontsnapt is. Max keert terug naar het eiland met een gast.
39:06
Verlopen
Een gevangengenomen hacker helpt bij het opsporen van een ontvoerd meisje.
Archief