Het eiland

Afleveringen

Achter het papier zit een vriend

3,5 150 x
Michel moet van Bucky zijn netwerk vergroten en wil dit doen door een mail naar iedereen te sturen. Het zorgt voor een wervelwind aan reacties.

Een nieuw toiletvriendje

3,0 29 x
Wanneer Sammy naar het toilet moet ontdekt hij dat zijn beste vriend Alain een nieuw toiletvriendje heeft gevonden. De jaloezie slaat bij hem toe.

Tony Paillard van het onderhoud

2,0 23 x
Tony werkt eenzaam en alleen in de kelders van Cynalco. Wanneer hij een mailtje krijgt van Michel, ziet hij meteen een nieuwe, potentiële vriend.

Welkom in Bucky's team

3,0 61 x
De speech van Bucky is ingeslagen als een bom bij Cynalco. Ze willen daarom indruk op hem maken door zijn petje te dragen. Al was dit niet de bedoeling.

De vijs van Ronny

4,0 58 x
Er heerst wrevel op de administratie en Bucky wil dit meteen aanpakken. Hij haalt Ronny erbij en geeft de collega's meteen een motivatie om te blijven werken.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.