Het eiland

Afleveringen

Smakelijk, Michel

4,0 5 x
Het heugelijke nieuws van de kleine Drets brachten Guido en zijn vrouw op het idee om een cadeautje te geven. Vooral Guido kon het boek alvast smaken.

"Ik kom iemand vervangen"

4,5 345 x
Alain heeft geen goede beurt gemaakt bij Frankie en Michel. Zijn zenuwen beginnen hem parten te spelen.

Het wisserke

3,0 133 x
Guido heeft het zwaar te verduren tijdens zijn eerste dag als leidinggevende. Alain wordt niet geaccepteerd in de groep en ICT heeft problemen met Frankie.

Op Sammy kan je rekenen

3,0 77 x
Alain heeft door de zenuwen last van rode plekken in zijn gezicht. In het toilet ontmoet hij Sammy die hem meteen onder zijn vleugels neemt.

Afspraak met mevrouw Protput

2,5 187 x
Er is een nieuwe sollicitant toegekomen bij Cynalco Medics: Alain Vandam. De goedlachse man heeft er een afspraak met een vreemde 'mevrouw Protput'.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.