Het Proces Dat Niemand Wou

Het Proces Dat Niemand Wou gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Het Proces Dat Niemand Wou

We leven toe naar het proces en het vonnis terwijl nog 3 vrouwen over hun ervaringen met Bart De Pauw getuigen.Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of viawww.tele-onthaal.be.

Seizoen 1
Actrice Maaike Cafmeyer en kleedster Ellen komen aan het woord. We beleven mee hoe de zaak gemediatiseerd werd. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be.
Stagiaire Helena en actrices Liesa Naert en Ella-June Henrard vertellen hun verhaal, terwijl we ons langzaam een beeld vormen van de onderliggende problematiek in de zaak-De Pauw. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je terecht voor een anoniem gesprek op het telefoonnummer 106 of via ww...
Archief