Huis Gesmaakt

Huis Gesmaakt gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
13:00
Huis Gesmaakt

In het hartje van Antwerpen stuit Bart op een façade die pure grandeur uitstraalt! Achter deze imposante gevel schuilt een interieurschat die hem compleet van zijn sokken blaast. Met een luxe die zelfs een Lamborghini omvat, moet Bart alles op alles zetten om te onthullen welke ...

Seizoen 1
11:00
Bart staat voor een gloednieuwe uitdaging: een nieuwbouwwoning, typisch Vlaams, maar met een verrassend atypische eigenaar. Zijn gokken missen vaak doel, maar zijn sportiviteit is goud waard. Kan jij sneller dan Bart ontrafelen wie hier thuis is?
12:00
Bart duikt in een oogverblindende loft, doordrenkt van jonge, frisse en vrouwelijke flair. Dit zou zomaar het stekje van menig bekende Vlaming kunnen zijn. Met meer schwung dan John Travolta in zijn beste dagen, danst Bart door de gokjes heen. Wie denk jij dat hier de muziek bepaalt?
12:00
Achter de imposante gevel van dit moderne pareltje regeert een uniek trio: 2 katten en... een baby! Maar om te onthullen wie hier de sleutels in handen heeft, moet Bart wel een troefkaart trekken. Zullen de sterren - of kaarten - in zijn voordeel staan?
11:00
Bart belandt bij een halfopen bebouwing die pure vrouwelijkheid uitstraalt! Hij gaat op safari-avontuur, maar kan hij de Barbie lovin' persoonlijkheid achter deze façade ontmaskeren?
11:00
Bart betreedt een stedelijke herenwoning uit de jaren '70 met een verborgen geluidsstudio! Maar wacht, de hints en tips klinken onherkenbaar... Kent hij deze melody maker wel?
10:00
Bart stapt een woning binnen waar de sterrenstatus voelbaar is! Ibiza vibes voeren hem mee naar zwoele zomernachten. Maar de kelder? Die transporteert Bart naar de grandeur van luxehotels uit vervlogen tijden. Welke ster schuilt hier achter de gordijnen? Mis het niet!
11:00
Diep in het bos stapt Bart een afgelegen huisje binnen. Klinkt als de openingsscène van een horrorfilm, toch? Loopt hij verloren of kan hij toch de goede richting vinden? Geen bloed, maar wel een mysterie... Wie is de bewoner van dit verborgen toevluchtsoord?
12:00
Bart staat voor een rijwoning die "vakantie" schreeuwt! Hij waant zich aan de Belgische kust, maar woont hier echt iemand van het zeetje? En nog belangrijker; wie?
12:00
Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een TV-legende! Maar wie? Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix. Kun jij het raadsel oplossen? Mis het niet!
15:00
Een nieuwe aflevering, een nieuw huisbezoek. Gert geeft zijn ogen de kost. Glip samen met hem binnen in het huis en kom te weten wie hier woont.
14:00
Vandaag zet opnieuw een BV de deuren van zijn of haar crib met veel plezier open. Wat springt in het oog en wat kan beter? Glip samen met Gert binnen in het huis en kom meer te weten.
13:00
Ook deze week heeft Gert een huisbezoek op de agenda staan. Wat vindt hij van het interieur waarin hij terecht komt? Kijk mee rond en kom samen met Gert te weten wie er in dit huis woont.
14:00
Gert mag ook deze week binnen gluren in het huis van een BV. Wat vindt hij van het interieur waarin hij terecht komt? Kijk mee rond en kom samen met Gert te weten wie er in dit huis woont.
15:00
Vandaag zet opnieuw een BV de deuren open van zijn of haar crib. Wat valt er op en in wie zijn of haar interieur komen we deze week terecht?
13:00
Een nieuwe aflevering, een nieuw huisbezoek. Gert geeft zijn ogen de kost. Glip samen met hem binnen in het huis en kom te weten wie hier woont.
11:00
Gert gaat opnieuw langs in het huis van een BV. Hij geeft zijn mening over het interieur en probeert te achterhalen wie hier woont.
13:00
Ook deze week heeft Gert een huisbezoek op de agenda staan. Wat vindt hij van het interieur waarin hij terecht komt? Kijk mee rond en kom samen met Gert te weten wie er in dit huis woont.
14:00
Gert mag opnieuw binnen gluren in het huis van een BV. Wat valt er op en in wie zijn of haar interieur komen we deze week terecht?
14:00
Vandaag zet een eerste BV de deuren van zijn of haar crib met veel plezier open. Wat springt in het oog en wat kan beter? Glip samen met Gert binnen in het huis en kom meer te weten.
Archief