Huss

Huss gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Huss

Wanneer een andere collega het slachtoffer wordt van een vluchtmisdrijf, leidt het spoor direct terug naar Katarina's eigen politie-eenheid. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière,...

Seizoen 1
Een aanval op een collega brengt Katarina ertoe op zoek te gaan naar wat er tijdens de rellen werkelijk is gebeurd. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Katarina wordt dieper in de criminele organisatie getrokken, zoekt de grenzen op van wat de wet toestaat en probeert tegelijkertijd de jonge vrouw te beschermen. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Katarina infiltreert in een bende drugssmokkelaars, maar vindt het moeilijk om haar werk te scheiden van haar privéleven. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Terwijl het huis omsingeld is door de politie, ziet Katarina maar één oplossing: Ze biedt de overvallers vrije doorgang naar buiten, met zichzelf als de enige gijzelaar. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Een golf van inbraken veroorzaakt een ravage in een welvarende wijk in Göteborg. Tijdens een patrouille worden Katarina en Robert gegijzeld wanneer ze de gewelddadige overvallers in een gezinswoning betrappen. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie...
Wanneer de aanvaller vermoord wordt aangetroffen, komt alles op zijn kop te staan. Katarina krijgt steeds meer argwaan over haar collega's. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Wanneer het bewijs te zwak blijkt om een beruchte vrouwenmishandelaar te veroordelen, wordt Katarina's loyaliteit aan haar team op de proef gesteld. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Wanneer een jonge getuige verdwijnt, verzoenen Katarina en haar collega's zich om de jongen te zoeken. Hij moet worden gevonden voordat hem nog meer leed wordt aangedaan. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Katarina Huss begint als stagiaire bij de politie van Göteborg. Ze krijgt een sceptisch onthaal omdat haar moeder Irene de adjunct-hoofdcommissaris van politie is. Zweedse misdaadreeks met in de hoofdrol Katharina Huss, die in de voetsporen treedt van haar moeder bij de politie van Göteborg. (Lumière, 2021)
Archief