Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Jabaloe

Seizoen 2
10:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Lou Jabaloe Supercactuslijm

4,0 1 x
Moe krijgt van sheriff Jack een heel kostbare vaas cadeau voor haar verjaardag. Wanneer Slampie die vaas breekt, proberen Joe, Bessy en Slampie dit verborgen te houden voor Moe en Jack. Ze willen de vaas lijmen met Lou Jabaloe Supercactuslijm, maar één en ander gaat mis.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Far West Fotowedstrijd

3,0 4 x
Er is een fotowedstrijd uitgeschreven tussen de verschillende dorpen in de Far West om de leukste foto te maken. Sheriff Jack wil absoluut dat Jabaloe Town wint en besluit met de andere cowboys een groepsfoto te maken. Maar Twinkly is kwaad omdat hij niet centraal op de foto mag en besluit de boel te saboteren.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Superster Bessy

3,0 2 x
Bessy wil heel graag bekend worden met haar liedjes. Twinkly besluit haar daarbij te helpen en neemt met zijn bandrecorder een plaatje van haar op. Tot ieders verbazing wordt het plaatje uitgebracht. Bessy begint zich al snel als een echte superster te gedragen.
13:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Jabaloe Saloon Quiz

4,0 0 x
Wie is slimmer: Twinkly of sheriff Jack? Moe is het gekibbel tussen hen beu. Ze wil eens en voor altijd dit vraagstuk oplossen en besluit 'De Jabaloe Saloon Quiz' te organiseren. Maar ook Slampie beslist mee te doen.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Horoscoop

3,0 1 x
Wanneer sheriff Jack ontdekt dat Bessy in horoscopen gelooft, wil hij er handig gebruik van maken. Hij zet alle middelen in om Bessy te laten geloven dat hij de liefde van haar leven is.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Joe verliefd

3,0 0 x
Joe is verliefd op cowgirl Wendy. En dat net nu Bessy Joe wilde vragen met haar naar het cowboybal te gaan. Bessy laat Joe niet zomaar van haar afpakken. Om Joe jaloers te maken liegt Bessy dat ze ook een vriend heeft: Cowboy Bill. Maar al snel raakt Bessy verstrikt in haar leugens.
10:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - De kip met de gouden eieren

3,0 0 x
Sheriff Jack heeft een oude kip waar hij graag vanaf wil. Maar niemand is gek genoeg om zo'n oud beest te kopen. Tot de sheriff Slampie wijsmaakt dat de kip gouden eieren legt. Maar wat als de kip opeens echt gouden eieren begint te leggen?
Seizoen 3
15:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - De erfenis van Twinkly

4,0 2 x
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stukje van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Sheriff Jack heeft echter een plannetje om toch een deel van de erfenis te krijgen. Hij doet zich voor als Wally, de broer van Twinkly.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Het verrassingsfeest

4,0 0 x
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen: in Jabaloe Town blijven of vertrekken naar Smelly Valley. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren een verrassingsfeest. Maar door een misverstand denkt Sheriff Jack dat de anderen hem weg w...
15:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - Bessy's held

3,5 0 x
Bessy heeft een toneelstuk gezien waarin een meisje en een jongen verliefd werden op elkaar omdat die jongen heldendaden verrichtte voor het meisje. Met de hulp van Twinkly besluit Bessy ervoor te zorgen dat Joe heldendaden kan verrichten voor haar, zodat Joe haar held wordt.
Archief