Jabaloe

Juni 2019
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 6

3,0 1 x
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een mooie prijs: een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 5

3,0 1 x
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot hotel: "Hotel Jabaloe".
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 4

4,0 3 x
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats. Sheriff Jack staat op de laatste plaats omdat hij te loom en te laks is en geen gezag heeft. Sheriff Jack besluit veel strenger te worden en past de regels in het wetboek van Jabaloe Town vanaf nu wel ...
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 3

4,0 3 x
Slampie heeft een dromenvanger gekocht. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen. Maar wanneer de droom van Moe echt uitkomt, beginnen ook de anderen te geloven in de krachten van de dromenvanger. Sheriff Jack maakt daar maar al te graag misbruik van.
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 2

3,0 3 x
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon zodat ze minder van hier naar daar moet hollen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen. Maar met de automaat blijkt iets vreemds aan de hand.
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 1

4,0 3 x
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stelt zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack. Het ontaardt in een niet al te eerlijke strijd tussen Twinkly en Sheriff Jack om burgemeester te worden.
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 12

4,0 2 x
Alle cowboys zijn in de wolken wanneer Polly Poodles in Bean Bacon City komt optreden. Bessy is jaloers. Waarom vinden de cowboys die Polly Poodles zoveel beter dan haar? Bessy is ervan overtuigd dat zij een betere Polly Poodles is en vat samen met Twinkly het plan op om zich te vermommen in de zangeres.
13:00

Seizoen 2 - Aflevering 15

4,0 4 x
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe, heel speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen. Maar hij moet wel snel terug zijn, want sheriff Jack heeft besloten iedereen in de gevangenis te steken als ze hem niet vertellen waar z...
12:00

Seizoen 3 - Aflevering 15

4,0 4 x
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen: in Jabaloe Town blijven of vertrekken naar Smelly Valley. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren voor hem stiekem een verrassingsfeest. Maar door een misverstand denkt Sheriff Jack dat de ...
14:00

Seizoen 2 - Aflevering 14

3,0 5 x
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden! Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron en spant de anderen voor zijn kar door hen vanalles te beloven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.