Jabaloe

April 2019
10:00

Het afscheid

4,0 4 x
Twinkly wil auditie doen voor een toneelstuk. Daarom oefent hij samen met Bessy en Slampie de tekst van het toneelstuk in. Twinkly speelt in het stuk een cowboy die samen met zijn vriendin wil vertrekken uit Jabaloe Town. Maar door een misverstand denken Moe, Joe en Sheriff Jack dat Twinkly echt met zijn vriendin Bessy gaa...
15:00

Cowboys met een slechte gewoonte

4,0 5 x
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een mooie prijs: een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
15:00

Hotel Jabaloe

4,0 3 x
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot hotel: "Hotel Jabaloe".
15:00

Strenge Sherrif

4,0 4 x
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats. Sheriff Jack staat op de laatste plaats omdat hij te loom en te laks is en geen gezag heeft. Sheriff Jack besluit veel strenger te worden en past de regels in het wetboek van Jabaloe Town vanaf nu wel ...
15:00

Dromenvanger

4,0 3 x
Slampie heeft een dromenvanger gekocht. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen. Maar wanneer de droom van Moe echt uitkomt, beginnen ook de anderen te geloven in de krachten van de dromenvanger. Sheriff Jack maakt daar maar al te graag misbruik van.
15:00

De automaat

4,0 4 x
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon zodat ze minder van hier naar daar moet hollen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen. Maar met de automaat blijkt iets vreemds aan de hand.
15:00

Burgemeester

4,0 5 x
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stelt zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack. Het ontaardt in een niet al te eerlijke strijd tussen Twinkly en Sheriff Jack om burgemeester te worden.
15:00

Oliebaron

4,0 4 x
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden! Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron en spant de anderen voor zijn kar door hen vanalles te beloven.
15:00

Tornado

3,0 3 x
Een tornado raast door Jabaloe Town. Sheriff Jack vraagt aan moe om een opvangcentrum op te zetten en eten te voorzien voor als er slachtoffers vallen. Moe gaat aan de slag. Ze voorziet eten, drinken en bedden. Maar na de tornado blijkt er maar één slachtoffer: Sheriff Jack zelf.
10:00

Baby blues

3,0 4 x
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil Slampie voorbereiden op het vaderschap en besluit hem te laten oefenen op een baby: baby Jack!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.