Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Jabaloe

Jabaloe herbekijken

Seizoen 3
14:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Dromenvanger

4,0 18 x
Slampie heeft een dromenvanger gekocht. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen. Maar wanneer de droom van Moe echt uitkomt, beginnen ook de anderen te geloven in de krachten van de dromenvanger. Sheriff Jack maakt daar maar al te graag misbruik van.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - De automaat

4,0 5 x
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon, zodat ze minder van hier naar daar moet lopen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen. Maar met de automaat blijkt iets vreemds aan de hand.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Burgemeester

4,0 14 x
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stellen zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack. Het ontaardt in een niet al te eerlijke strijd tussen Twinkly en Sheriff Jack om burgemeester te word...
14:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Het verrassingsfeest

4,0 24 x
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen: in Jabaloe Town blijven of vertrekken naar Smelly Valley. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren een verrassingsfeest. Maar door een misverstand denkt Sheriff Jack dat de anderen hem weg w...
14:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - De erfenis van Twinkly

3,0 19 x
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stukje van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Sheriff Jack heeft echter een plannetje om toch een deel van de erfenis te krijgen. Hij doet zich voor als Wally, de broer van Twinkly.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - Moe's Cuisine

4,0 9 x
Moe is het beu om altijd gewone kost voor de cowboys voor te schotelen. Daarom besluit ze om van haar saloon een sterrenrestaurant te maken: 'Moe's Cuisine'. Maar gastronomische hapjes maken en de nodige etiquette volgen, blijkt niet zo gemakkelijk. Zeker niet wanneer Twinkly er zich mee moeit.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - Polly Poodles

4,0 10 x
Alle cowboys zijn in de wolken wanneer Polly Poodles in Bean Bacon City komt optreden. Bessy is jaloers. Waarom vinden de cowboys die Polly Poodles zoveel beter dan haar? Bessy is ervan overtuigd dat zij een betere Polly Poodles is en vat samen met Twinkly het plan op om zich te vermommen in de zangeres.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - Bessy's held

4,0 23 x
Bessy heeft een toneelstuk gezien waarin een meisje en een jongen verliefd werden op elkaar omdat die jongen heldendaden verrichtte voor het meisje. Met de hulp van Twinkly besluit Bessy ervoor te zorgen dat Joe heldendaden kan verrichten voor haar, zodat Joe haar held wordt.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Prinses Moe Jabaloe

3,0 10 x
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal in Royal City. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging. Moe is er daardoor van overtuigd dat er koninklijk bloed door haar aders stroomt. Ze begint zich al snel te gedragen als een echte prinses.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Het Jabaloe Saloon journaal

4,0 36 x
Moe en Joe besluiten om samen een krant te beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe met het schrijven van roddels. Het roddelblaadje wordt wel een succes, maar zorgt ook voor heel wat ruzie tussen de cowboys.
Archief