Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Jabaloe

Seizoen 3
14:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Prinses Moe Jabaloe

3,0 2 x
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal in Royal City. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging. Moe is er daardoor van overtuigd dat er koninklijk bloed door haar aders stroomt. Ze begint zich al snel te gedragen als een echte prinses.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Het Jabaloe Saloon journaal

4,0 1 x
Moe en Joe besluiten om samen een krant te beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe met het schrijven van roddels. Het roddelblaadje wordt wel een succes, maar zorgt ook voor heel wat ruzie tussen de cowboys.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Geluksklavertjevier

3,0 4 x
Omdat niemand het geluksklavertjevier van Sheriff Jack wil kopen, maakt hij de cowboys wijs dat ze ongeluk zullen hebben als ze zijn klavertjevier niet kopen. Om ervoor te zorgen dat ze het zeker kopen, helpt hij het ongeluk een handje.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Hotel Jabaloe

3,0 1 x
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot 'Hotel Jabaloe'.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Strenge sherrif

4,0 1 x
In de krant verschijnt een ranglijst van goede sheriffs. Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City staat op de eerste plaats. Sheriff Jack staat op de laatste plaats omdat hij te loom en te laks is en geen gezag heeft. Sheriff Jack besluit veel strenger te worden en past de regels in het wetboek van Jabaloe Town vanaf nu wel ...
14:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - De automaat

4,0 1 x
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon, zodat ze minder van hier naar daar moet lopen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen. Maar met de automaat blijkt iets vreemds aan de hand.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Burgemeester

4,0 1 x
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stellen zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack. Het ontaardt in een niet al te eerlijke strijd tussen Twinkly en Sheriff Jack om burgemeester te word...
14:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Het verrassingsfeest

4,0 4 x
Sheriff Jack krijgt een grote kans: hij kan sheriff worden in Smelly Valley. Jack zal binnenkort een beslissing nemen: in Jabaloe Town blijven of vertrekken naar Smelly Valley. De anderen willen dat hun sheriff blijft en organiseren een verrassingsfeest. Maar door een misverstand denkt Sheriff Jack dat de anderen hem weg w...
14:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - De erfenis van Twinkly

3,0 2 x
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stukje van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Sheriff Jack heeft echter een plannetje om toch een deel van de erfenis te krijgen. Hij doet zich voor als Wally, de broer van Twinkly.
14:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - Moe's Cuisine

4,0 1 x
Moe is het beu om altijd gewone kost voor de cowboys voor te schotelen. Daarom besluit ze om van haar saloon een sterrenrestaurant te maken: "Moe's Cuisine". Maar gastronomische hapjes maken en de nodige etiquette volgen, blijkt niet zo gemakkelijk. Zeker niet wanneer Twinkly er zich mee moeit.
Archief