Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kapitein Zeppos

Kapitein Zeppos herbekijken

April 2020

Aflevering 8 (Seizoen 3)

4,0 60 x
Dankzij Clovis is kapitein Zeppos terug op vrije voeten. Maar als ze bij tante Cara aankomen is Brenda spoorloos verdwenen en tante Cara vinden ze terug, gekneveld. Ondertussen is Ariane binnengedrongen in het hoofdkwartier van SABOS... Bekijk aflevering 8 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 3)

4,0 17 x
Mizernak is op de vlucht geslagen voor Ben en Marleen. Meneer Rufus komt bij tante Cara in de antiekzaak en ontmoet er Brenda en kapitein Zeppos. Deze laatste gaan verslag uitbrengen bij meneer Elias. Bekijk aflevering 7 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 6 (Seizoen 3)

4,0 23 x
Dankzij een geslaagde SABOS-vermomming is Arianne ontsnapt. Samen met Ben proberen ze het hoofdkwartier van SABOS te vinden. Tevergeefs. Ben is triest omdat ze Brenda zijn kwijtgeraakt. Maar kapitein Zeppos vertrouwt haar niet zo erg. Bekijk aflevering 6 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 3)

4,0 38 x
Ben gaat met Marleen het appartement van Brenda terug opzoeken. Het vermoeden dat Brenda mee in het complot van de ontvoering zit, wordt sterker bij Ben. Als hij later Brenda aantreft in de schuur van het Molenhof gelooft hij geenszins in haar goede bedoelingen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 3 met VRT NU via de site o...

Aflevering 4 (Seizoen 3)

4,0 27 x
Als kapitein Zeppos en Cara thuiskomen vinden zij geen paarden, geen Ariane, maar wel Gust, die de ontvoering van Mizernak en Ariane heeft gezien. Kapitein Zeppos gaat op speurtocht, en vindt Ben, die hij uit het water opvist. Ook het verhaal van Brenda intrigeert de kapitein. Bekijk aflevering 4 van seizoen 3 met VRT N...

Aflevering 3 (Seizoen 3)

3,0 23 x
Op zoek naar "Tweng" belandt kapitein Zeppos op een filmset. Een en ander wordt duidelijk wanneer meneer Elias hem het doel van zijn organisatie uitlegt. Met de hulp van kapitein Zeppos wil meneer Elias de krachten opsporen die tegen de vrede werken, organisaties zoals SABOS. Bekijk aflevering 3 van seizoen 3 met VRT NU...

Aflevering 2 (Seizoen 3)

3,0 40 x
Ariane en kapitein Zeppos hebben bij tante Cara kennis gemaakt met Mizernak, de Russische vriend van Cara. Even later komt Mizernak bij Zeppos aan, met een wonde aan zijn hand. Zeppos en Ariane worden nog nieuwsgieriger. Zou tante Cara een spionne zijn? Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 3)

4,0 46 x
Met het wachtwoord "Tweng" komt Zeppos in een vreemd huis terecht. Marleen, de secretaresse brengt hem bij haar vader: de heer Elias. De opdracht voor kapitein Zeppos luidt: "Het doen en laten nagaan van Cara Wilmers, beter bekend als tante Cara." Bekijk aflevering 1 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 2)

3,0 28 x
Tijdens het feest van de fanfare worden Ben en Gust ontvoerd door de bende. De kapitein heeft aan de heer Rossier beloofd het schilderij terug te bezorgen voor 2 uur. De bende wordt ingerekend door de politie en de kapitein zorgt voor een verrassing. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 2)

3,0 30 x
Kapitein Zeppos komt Hugo Brems op het spoor. De Eglantier is zoek geraakt. Clovis en zijn bende sluiten Ariane op in haar kamer om het schilderij te zoeken. Gelukkig komt Gust, de postbode, net op tijd om de bende op de vlucht te jagen. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief