Karakters

Afleveringen

"Chadli, Mertens en ik mogen heel trots zijn over ons parcours"

4,5 0 x
"Chadli, Mertens en ik mogen heel trots zijn over ons parcours" van Karakters is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

"Ye zette een pistool tegen mijn hoofd en bedreigde mijn gezin"

4,0 1 x
"Ye zette een pistool tegen mijn hoofd en bedreigde mijn gezin" van Karakters is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

Dedecker in Karakters: "Mag nu dronken worden van glas water"

3,0 0 x
Dedecker in Karakters: "Mag nu dronken worden van glas water" van Karakters is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

Dedecker in Karakters: "Olympisch kampioen is uniek"

3,0 0 x
Dedecker in Karakters: "Olympisch kampioen is uniek" van Karakters is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.

Dedecker in Karakters: "Zelf twee miljoen betaald"

3,0 0 x
Dedecker in Karakters: "Zelf twee miljoen betaald" van Karakters is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 15:57 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.