Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Killing Eve

Seizoen 3
42:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Are You Leading Or Am I?

4,0 26 x
Konstantin probeert te ontsnappen. Het lijkt erop dat Carolyn eindelijk gevonden heeft wat ze zocht. Eve en Villanelle denken na over de toekomst; gaan ze die samen tegemoet of niet?
42:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Beautiful Monster

4,0 8 x
Carolyn ergert zich aan de trage vooruitgang in het onderzoek en werkt haar frustraties uit op de mensen rondom haar. Intussen richt Eve haar pijlen op Villanelle en vindt een spoor op een heel onverwachte plek. Villanelle en Dasha werken samen voor een moord. Konstantin staat steeds meer onder druk.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - End Of Game

4,0 15 x
Naarmate het onderzoek vordert, komt Carolyn erachter dat er informatie wordt achtergehouden door mensen uit haar omgeving. Eve komt Villanelle op het spoor. Intussen heeft Villanelle er genoeg van en kiest ze een ander pad. De loyaliteit van Konstantin wordt op de proef gesteld.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Are You From Pinner?

4,0 10 x
Villanella keert terug naar Rusland om haar familie op te sporen. Misschien vult dat de leegte in haar leven op.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Still Got It

3,0 6 x
Het is de verjaardag van Eve en ze probeert het goed te maken met Niko. Villanelle krijgt goed nieuws over haar promotie, maar toch heeft ze het gevoel dat er nog iets ontbreekt in haar leven. Dasha zoekt een oplossing voor het wispelturige gedrag van Villanelle.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Meetings Have Biscuits

4,0 12 x
Villanelle neemt een job aan die haar terug naar Londen brengt. Carolyns contacten in Moskou komen goed van pas wanneer Eve en het Bitter Pill-team een mogelijk spoor vinden naar De Twaalf. Konstantin staat intussen langs alle kanten onder druk.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Management Sucks

3,0 9 x
Eve gaat een onverwachte samenwerking aan met Kenny's collega's van de Bitter Pill. Villanelle komt erachter dat het management niet zo goed is als beweerd wordt.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Slowly Slowly Catchy Monkey

3,0 9 x
Eve probeert haar leven te hernemen nadat ze neergeschoten werd en voor dood achtergelaten door Villanelle in Rome. Ook voor Villanelle, die denkt dat Eve dood is, gaat het leven door. Tot ze aangesproken wordt door een oude vijand die haar een kans aanbiedt. Carolyn wordt ondermijnd op het werk en Kenny kan zijn onderzoek...
41:00

27 januari 2021

3,0 57 x
Na het horen van het codewoord laat Eve de missie vallen en doet ze alles om haar partner te redden. Carolyn wijst Eve op haar plichten als ambtenaar van de Britse overheid, ze is op zichzelf aangewezen. Villanelle doet alles wat ze kan om bij haar ultieme target te komen.
42:00

20 januari 2021

4,0 40 x
Carolyn en Eve hebben het plan om contact op te nemen met een belangrijke speler in hun onderzoek, Aaron Peel. Eve krijgt de opdracht om haar nieuwe partner voor te bereiden op een cruciale missie. Villanelle pakt het voorzichtig aan en zet al haar infiltratiekunsten in om zich volledig te verdiepen in de wereld van haar n...
Archief