Killing Eve

Laatste aflevering
Killing Eve
Verlopen

Eve en Villanelle willen De Twaalf een zware slag toebrengen en zijn bereid daarvoor hun eigen leven op het spel te zetten. Carolyn komt thuis als een verrader, ze heeft niet veel tijd om er met de gewonnen informatie voor te zorgen dat ze weer meetelt.

Killing Eve gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
Verlopen
Eve wil haar wraakactie groots aanpakken en daarvoor zal ze misschien de hulp van Villanelle nodig hebben. Ondertussen heeft Villanelle een scharrel met de nieuwe huurmoordenaar. Carolyn krijgt info die haar misschien naar huis kan leiden.
Verlopen
Eve en Villanelle zien elkaar nog eens terug, voor ze elk op hun eigen missie vertrekken. Die leidt Villanelle naar een andere moordenaar bij De Twaalf. Eve komt steeds dichter bij haar wraakmissie. Carolyn moet haar verleden onder ogen zien.
Verlopen
Eve duikt in het verleden van haar doelwit en legt enkele geheimen bloot. Villanelle omarmt haar ware aard weer. Ze krijgt de kans om een altruïstische daad te doen voor ze beslist haar onderdrukkers te vermoorden. Carolyn is iemand uit de top van De Twaalf op het spoor.
Verlopen
Eve worstelt met haar rol in De Twaalf. Villanelle is weer de oude; ze beslist om te aanvaarden waar ze goed in is: moorden. Carolyn ontmoet een oude kennis in Cuba en gaat het slechte pad op.
Verlopen
Na Helene een hele tijd te hebben gevolgd, komt Eve op een nieuw spoor dat leidt tot een naam van een hooggeplaatste bij De Twaalf. Villanelle zoekt hulp, maar wordt door Eve afgewezen. In het buitenland krijgt Carolyn interessante informatie over een reeks gewelddadige moorden die gelinkt kunnen worden aan De Twaalf.
Verlopen
Eve komt erachter waar Helene zit, die van pas kan komen in haar wraakactie tegen De Twaalf. Villanelles poging om te veranderen loopt fout. Carolyn wordt opzijgeschoven door MI6 en ziet zich gedwongen om elders hulp te zoeken. Ze moet erachter komen wie de opdracht heeft gegeven voor de moord op Kenny.
Verlopen
Eve is uit op wraak tegen De Twaalf. Ze is iets op het spoor en moet meer info te pakken krijgen via een van haar moordenaars. Villanelle wil veranderen en maakt zich geliefd bij een kerkgemeenschap. Carolyn heeft maar een doel: weer meedoen.
Archief