Killing Eve

Killing Eve herbekijken

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 8 - Eve En Villanelle Zijn Bereid Hun Eigen Leven Op Het Spel Te Zetten

Verlopen 3,6 54 x
Eve en Villanelle willen De Twaalf een zware slag toebrengen en zijn bereid daarvoor hun eigen leven op het spel te zetten. Carolyn komt thuis als een verrader, ze heeft niet veel tijd om er met de gewonnen informatie voor te zorgen dat ze weer meetelt.

Seizoen 4, Aflevering 7 - Eve Wil Haar Wraakactie Groots Aanpakken

Verlopen 4,0 32 x
Eve wil haar wraakactie groots aanpakken en daarvoor zal ze misschien de hulp van Villanelle nodig hebben. Ondertussen heeft Villanelle een scharrel met de nieuwe huurmoordenaar. Carolyn krijgt info die haar misschien naar huis kan leiden.

Seizoen 4, Aflevering 6 - Eve En Villanelle Zien Elkaar Nog Eens Terug

Verlopen 4,0 25 x
Eve en Villanelle zien elkaar nog eens terug, voor ze elk op hun eigen missie vertrekken. Die leidt Villanelle naar een andere moordenaar bij De Twaalf. Eve komt steeds dichter bij haar wraakmissie. Carolyn moet haar verleden onder ogen zien.

Seizoen 4, Aflevering 5 - Eve Duikt In Het Verleden Van Haar Doelwit

Verlopen 4,0 8 x
Eve duikt in het verleden van haar doelwit en legt enkele geheimen bloot. Villanelle omarmt haar ware aard weer. Ze krijgt de kans om een altruïstische daad te doen voor ze beslist haar onderdrukkers te vermoorden. Carolyn is iemand uit de top van De Twaalf op het spoor.

Seizoen 4, Aflevering 4 - Carolyn Ontmoet Een Oude Kennis In Cuba

Verlopen 3,0 14 x
Eve worstelt met haar rol in De Twaalf. Villanelle is weer de oude; ze beslist om te aanvaarden waar ze goed in is: moorden. Carolyn ontmoet een oude kennis in Cuba en gaat het slechte pad op.

Seizoen 4, Aflevering 3 - Eve Komt Op Een Nieuw Spoor

Verlopen 3,0 16 x
Na Helene een hele tijd te hebben gevolgd, komt Eve op een nieuw spoor dat leidt tot een naam van een hooggeplaatste bij De Twaalf. Villanelle zoekt hulp, maar wordt door Eve afgewezen. In het buitenland krijgt Carolyn interessante informatie over een reeks gewelddadige moorden die gelinkt kunnen worden aan De Twaalf.

Seizoen 4, Aflevering 2 - Eve Komt Erachter Waar Helene Zit

Verlopen 4,0 24 x
Eve komt erachter waar Helene zit, die van pas kan komen in haar wraakactie tegen De Twaalf. Villanelles poging om te veranderen loopt fout. Carolyn wordt opzijgeschoven door MI6 en ziet zich gedwongen om elders hulp te zoeken. Ze moet erachter komen wie de opdracht heeft gegeven voor de moord op Kenny.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Eve Is Uit Op Wraak Tegen De Twaalf

Verlopen 4,0 63 x
Eve is uit op wraak tegen De Twaalf. Ze is iets op het spoor en moet meer info te pakken krijgen via een van haar moordenaars. Villanelle wil veranderen en maakt zich geliefd bij een kerkgemeenschap. Carolyn heeft maar een doel: weer meedoen.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 8 - Are You Leading Or Am I?

4,0 75 x
Konstantin probeert te ontsnappen. Het lijkt erop dat Carolyn eindelijk gevonden heeft wat ze zocht. Eve en Villanelle denken na over de toekomst; gaan ze die samen tegemoet of niet?

Seizoen 3, Aflevering 7 - Beautiful Monster

4,5 29 x
Carolyn ergert zich aan de trage vooruitgang in het onderzoek en werkt haar frustraties uit op de mensen rondom haar. Intussen richt Eve haar pijlen op Villanelle en vindt een spoor op een heel onverwachte plek. Villanelle en Dasha werken samen voor een moord. Konstantin staat steeds meer onder druk.
Archief