Klem

2019
19:00

1 januari 2019

4,0 55 x
Els, een voormalige chirurge, en de Palestijnse vluchteling Sulayman zitten toevallig tegenover elkaar op de trein. Niets doet vermoeden dat de impact van hun gesprek zo groot zal zijn: het zet hun levens op een nieuw spoor. Kortfilm van Ish Ait Hamou, gebaseerd op zijn novelle ''Als je iemand verliest die je niet kan verl...
Afleveringen 2018
50:00

Een tijdbom

Verlopen 4,0 310 x
De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen.
45:00

Chrissie 8

Verlopen 4,0 111 x
Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit z'n tent te lokken.  Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners.
46:00

Ossobuco

Verlopen 3,0 94 x
Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt.
46:00

In principe niet illegaal

Verlopen 3,5 111 x
Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty bemoeit zich er ook meer mee. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden.
50:00

Natuurlijk spul

Verlopen 3,0 95 x
Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Marius is.
49:00

Warm en sterk

Verlopen 2,7 68 x
Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet.
47:00

Ik lief je

Verlopen 3,0 63 x
Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen.  Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden.
47:00

Als een kind zo blij

Verlopen 3,0 71 x
Chrissie logeert bij Suus. Laura komt erachter dat Hugo een veel jongere vriendin blijkt te hebben.
46:00

Een bepaald soort man

Verlopen 4,0 96 x
Marius Milner wordt verdacht van de moord op zijn oude compagnon en bedreigd door Wally, die op korte termijn een miljoen van hem eist. Hugo is zich lam geschrokken. Hij probeert zijn jongste dochter koste wat het kost uit Marius' buurt te houden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.