Klem

2018
50:00

Natuurlijk spul

3,0 27 x
Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Marius is.
49:00

Warm en sterk

1,5 34 x
Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet.
47:00

Ik lief je

3,0 32 x
Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen.  Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden.
47:00

Als een kind zo blij

3,0 38 x
Chrissie logeert bij Suus. Laura komt erachter dat Hugo een veel jongere vriendin blijkt te hebben.
46:00

Een bepaald soort man

4,0 29 x
Marius Milner wordt verdacht van de moord op zijn oude compagnon en bedreigd door Wally, die op korte termijn een miljoen van hem eist. Hugo is zich lam geschrokken. Hij probeert zijn jongste dochter koste wat het kost uit Marius' buurt te houden.
51:00

Bloedvriendinnen

4,0 45 x
Hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige dochter Suzan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.