Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Klem

Seizoen 1
49:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Warm En Sterk

2,5 1 x
Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ik Lief Je

3,0 19 x
Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen.   Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Als Een Kind Zo Blij

4,0 3 x
Chrissie logeert bij Suus. Laura komt erachter dat Hugo een veel jongere vriendin blijkt te hebben.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Een Bepaald Soort Man

3,0 8 x
Marius Milner wordt verdacht van de moord op zijn oude compagnon en bedreigd door Wally, die op korte termijn een miljoen van hem eist. Hugo is zich lam geschrokken. Hij probeert zijn jongste dochter koste wat het kost uit Marius' buurt te houden.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Bloedvriendinnen

3,0 21 x
Hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige dochter Suzan.
49:00

Naar hartenlust

3,6 347 x
Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als Sophie terugwinnen.
46:00

Een kakbuurt in Zuid

3,0 155 x
Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.
46:00

Hawala

4,0 83 x
Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.
48:00

Geruchten

4,3 70 x
Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst van het lijf te houden. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.
48:00

Een heel kort lontje

3,0 100 x
Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.
Archief