Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Klem

Klem herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 - Naar Hartenlust

4,3 91 x
Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als Sophie terugwinnen.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Een Kakbuurt In Zuid

3,0 21 x
Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Hawala

4,0 16 x
Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Geruchten

4,7 13 x
Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst van het lijf te houden. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

Seizoen 2, Aflevering 6 - Een Heel Kort Lontje

4,5 22 x
Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Een Uitgestoken Hand

3,0 15 x
Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Ze Zijn Zo Knap Tegenwoordig

3,0 34 x
Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Gewoon Een Jongen

3,0 16 x
Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Waar Is Wally?

3,0 26 x
Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Woede En Agressie

3,0 40 x
Hugo probeert samen met Marius van het lijk onder zijn trampoline af te komen. Marius doet een cursus om zijn agressie te leren beheersen.
Archief