Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kosmoo

Oktober 2020
26:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Spokenjacht

4,0 5 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Red Het Bos

3,0 3 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 1 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
28:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - De Bobcats

4,0 5 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 13 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Het Geheim Van Het Kasteel

3,0 4 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 12 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - De Strandjutter

4,0 3 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 11 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Asiel

3,0 4 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 10 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Actie!

3,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Gekatnapt

4,0 4 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Fossiel

3,0 6 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - De Foute Neef

3,0 8 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief