Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kosmoo

Augustus 2020
24:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 6 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 5 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

3,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 4 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,0 1 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 2 (Seizoen 2)

3,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Juli 2020
22:00

Aflevering 1 (Seizoen 2)

3,0 4 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 1 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 13 (Seizoen 1)

4,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 12 (Seizoen 1)

3,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 11 (Seizoen 1)

4,0 2 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

4,0 1 x
Spannende en grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.