Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

L.A.'s Finest

L.A.'s Finest herbekijken

Seizoen 1
43:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 12 - Armageddon

3,0 1 x
Carlene moet de gevolgen dragen van haar daden. Syd en Nancy komen Gabriel Knox op het spoor, maar een schokkende onthulling schudt alle kaarten door elkaar.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Thief

4,0 3 x
Na hun ontdekking weten Syd en Nancy niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Ondertussen onderzoekt het team een moord in een van de stadsparken.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Enemy of the State

3,0 5 x
Izzy verdiept zich in het verleden van Nancy. Zij en Syd ontdekken ondertussen dat ze al die tijd gemanipuleerd werden. Nico, de broer van Nancy, moet een moeilijke beslissing nemen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,0 7 x
Een jongeman crasht met zijn auto in het drukke verkeer van Los Angeles, met zijn dode oppas op de achterbank. Rechercheurs Sydney Burnett en Nancy McKenna ontdekken een verband met een drugskartel.
49:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - For Life

3,0 14 x
Syd vangt McKenna op, die rouwt om de dood van een geliefde. Ondertussen werken alle LAPD-agenten samen om Lustrom Holdings een halt toe te roepen en de vrede te laten terugkeren in Koreatown.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Coyote Ugly

3,0 13 x
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen over de dood van Beverly Gamble.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Rafferty and the Gold Dust Twins

3,0 5 x
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker ondervragen Duke Ingram en komen zo een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Deliver Us from Evil

3,0 7 x
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat ondertussen undercover op een retraite voor veteranen waarvan vermoed wordt dat het een voedingsbodem is voor de criminelen uit Koreatown.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Kangaroo Jack

4,0 12 x
Syd ontdekt dat de misdaadgolf die Koreatown teistert mensen dwingt om hun huizen te verlaten. En dat ontgaat ook Ricky Leon niet. Ondertussen zoekt het team naar de verantwoordelijken van een dodelijke overval.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Bad Company

4,0 14 x
Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.
Archief