L.A.'s Finest

Laatste aflevering
L.A.'s Finest

Syd vangt Nancy op, die rouwt om de dood van een geliefde. Ondertussen werken alle LAPD-agenten samen om Lustrom Holdings een halt toe te roepen en de vrede te laten terugkeren in Koreatown.

L.A.'s Finest gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:00
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen over de dood van Beverly Gamble.
43:00
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker ondervragen Duke Ingram en komen zo een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
48:00
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. Nancy gaat ondertussen undercover op een retraite voor veteranen waarvan vermoed wordt dat de criminelen uit Koreatown er worden opgeleid.
45:00
Syd ontdekt dat mensen in Koreatown noodgedwongen hun huizen verlaten vanwege de misdaadgolf die de buurt teistert. Ondertussen zoekt het team naar de verantwoordelijken van een dodelijke overval.
Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over haar dood, krijgt Syd hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
Tijdens een chaotisch onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor Jens familie.
Het team ontdekt een verband tussen een app en een reeks misdaden. Zo komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
Terwijl het team op zoek gaat naar de moordenaar van de Koreatown-legende, wordt McKenna geconfronteerd met haar verleden in Irak. Syd vindt een tape van Jen.
Terwijl ze rouwt om de dood van Jen, zoekt Syd met de hulp van Nancy naar de moordenaar van haar vriendin. Een legende uit Koreatown wordt vermoord.
44:00
Het team speurt verder naar de verdwenen diamanten. Syd en Nancy moeten hun verleden onder ogen zien, willen ze Knox te pakken krijgen.
50:00
De terugkeer van Dante zorgt ervoor dat Nancy haar verleden niet langer geheim kan houden voor Syd. Ondertussen zet het team de zoektocht voort naar de moordenaar van de transgendervrouw en haar verloofde.
Nancy helpt Syd om de gestolen fentanyl terug op het politiebureau te krijgen zonder dat iemand iets opmerkt. Ze raakt echter afgeleid door het vreemde gedrag van haar stiefdochter Izzy en Syd wordt geconfronteerd met haar verleden.
Wanneer een lijk zomaar uit de lucht komt gevallen, gaat het team op zoek naar aanwijzigingen. Syd en Nancy beseffen ondertussen dat ze elkaar zullen moeten vertrouwen als ze hun verleden achter zich willen laten.
Syd en Nancy openen de jacht op een seriemoordenaar die zijn slachtoffers naar afgelegen plaatsen lokt en hen vervolgens live op sociale media vermoordt. Tijdens haar zoektocht naar Knox legt Sydney het verleden van Nancy bloot.
Een jongeman crasht met zijn auto in het drukke verkeer van Los Angeles, met zijn dode oppas op de achterbank. Rechercheurs Sydney Burnett en Nancy McKenna ontdekken een verband met een drugskartel.
Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.
43:00
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over het overlijden van Jen, krijgt Syd plots hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
41:00
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
Archief