L.A.'s Finest

Laatste aflevering
44:00
L.A.'s Finest

Tijdens een chaotisch onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor Jens familie.

L.A.'s Finest gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:00
Het team ontdekt een verband tussen een app en een reeks misdaden. Zo komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
43:00
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student werd dood aangetroffen en het lijkt op het eerste gezicht om een vluchtmisdrijf te gaan.
43:00
Terwijl het team op zoek gaat naar de moordenaar van de Koreatown-legende, wordt McKenna geconfronteerd met haar verleden in Irak. Syd vindt een tape van Jen.
48:00
Terwijl ze rouwt om de dood van Jen, zoekt Syd met de hulp van Nancy naar de moordenaar van haar vriendin. Een legende uit Koreatown wordt vermoord.
48:00
Na een ontmoeting met een van de oude klanten van Jen, denken Syd en Nancy op het juiste spoor te zitten. Tot hun leven plots in gevaar lijkt.
Archief