Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

L.A.'s Finest

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Coyote Ugly

3,0 3 x
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen over de dood van Beverly Gamble.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Rafferty and the Gold Dust Twins

3,0 4 x
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker ondervragen Duke Ingram en komen zo een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Deliver Us from Evil

3,0 0 x
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat ondertussen undercover op een retraite voor veteranen waarvan vermoed wordt dat het een voedingsbodem is voor de criminelen uit Koreatown.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Kangaroo Jack

4,0 3 x
Syd ontdekt dat de misdaadgolf die Koreatown teistert mensen dwingt om hun huizen te verlaten. En dat ontgaat ook Ricky Leon niet. Ondertussen zoekt het team naar de verantwoordelijken van een dodelijke overval.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Bad Company

4,0 3 x
Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - March or Die

3,0 3 x
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over het overlijden van Jen, krijgt Syd plots hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Maverick

4,0 2 x
Temidden van de chaos van een onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor de familie van Jen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Gone in 60 Seconds

3,0 3 x
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Beverly Hills Cops

4,0 6 x
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student werd dood aangetroffen en het lijkt op het eerste gezicht om een vluchtmisdrijf te gaan.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Thief of Hearts

3,0 3 x
Na een ontmoeting met een van de oude klanten van Jen, denken Syd en McKenna op het juiste spoor te zitten. Tot hun leven plots in gevaar lijkt.
Archief