Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

LEGO Masters Australia

LEGO Masters Australia herbekijken

Seizoen 1
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Grand Final Challenge

4,2 78 x
Het is tijd voor de finale. De drie resterende teams zetten alles op alles om de titel van LEGO Master te bemachtigen. Alleen zullen ze deze keer niet alleen indruk moeten maken op Hamish en Brickmaster Ryan, maar ook op honderden kinderen, hun ouders en LEGO-fans. Welk duo weet hen omver te blazen met hun laatste creatie?
1:20:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Smash & Grab + Night & Day

4,0 24 x
In de halve finale krijgen de teams vijf minuten om zoveel mogelijk LEGO-blokjes te verzamelen van een kapotgeslagen motorfiets. Nadien krijgen ze vier uur de tijd om met diezelfde blokjes een unieke creatie te maken. Vervolgens moeten de duo's een wereld creëren die zowel overdag als tijdens de nacht vol leven zit.
56:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Underwater

4,0 14 x
Een nieuwe eliminatie staat voor de deur. Maar eerst zetten de duo's alles op alles om opnieuw een verbluffend bouwwerk in elkaar te zetten. En dat zal tegen een stootje moeten kunnen, want de creaties zullen deze keer ondergedompeld worden in water. Weerstaan ze aan de druk van het water of drijven ze uit elkaar?
51:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Star Wars

3,0 18 x
Star Wars-fans worden op hun wenken bediend want deze keer moeten de teams hun beste vaardigheden bovenhalen voor het creëren van een voertuig of ruimteschip uit het Star Wars-universum. Welk duo blaast brickmaster Ryan McNaught omver met hun creatie?
1:17:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Above & Below + Retro Rebuild

4,0 25 x
De teams krijgen een nieuwe opdracht voorgeschoteld die eigenlijk bestaat uit twee delen. Ze moeten namelijk een verhaal creëren dat zowel boven als onder de tafel verteld wordt. De twee teams met de laagste score nemen het nadien tegen elkaar op in een Retro Rebuild.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - 3D Art

4,0 93 x
De vijf resterende teams, waarvan er eentje over immuniteit beschikt, moeten deze keer aan de slag om een kunstwerk in 3D te bouwen. Welk duo faalt en moet na afloop de wedstrijd verlaten?

Seizoen 1, Aflevering 9 - Grand Finale

4,8 194 x
In deze finale krijgen de resterende duo's geen opdracht, maar mogen ze hun creativiteit de vrije loop laten om een meesterwerk te bouwen. Ze krijgen daarvoor 28 uur de tijd. Wie blaast de jury omver en kroont zich tot winnaar?

Seizoen 1, Aflevering 8 - Time Train

4,5 78 x
De vier resterende teams krijgen zestien uur de tijd om de wereld te bouwen gebaseerd op vier verschillende tijdperken: de toekomst, de prehistorie, de middeleeuwen en het Wilde Westen. Bovendien moeten alle werelddelen verbonden zijn met elkaar door een trein.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Duplicate Classic Movie Scene

3,0 46 x
Opnieuw niet één, maar twee opdrachten. Eerst krijgen de duo's de opdracht om een exacte replica te bouwen van de DeLorean uit de 'Back to the Future'-films. Het winnende team wint immuniteit bij de volgende opdracht. Vervolgens krijgen ze tien uur de tijd om een iconische scène uit een zelfgekozen film na te bouwen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Evil Lair

3,0 76 x
De duo's krijgen dertien uur de tijd om een boevenschuilplaats te bouwen, inclusief vluchtauto, booby traps, een ontsnappingsroute en een geheim wapen.
Archief