LEGO Masters Australia

LEGO Masters Australia herbekijken

Seizoen 1
1:15:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Out on a Limb

3,0 21 x
De vier resterende duo's krijgen tien uur de tijd om een lege tak van een levensgrote LEGO-boom op te vullen. Vervolgens onthullen Hamish en Ryan nog een ondergronds gedeelte dat de kandidaten moeten opvullen naar analogie met hun bovengrondse creatie. Hiervoor krijgen ze vijf uur bouwtijd. Welk duo valt net voor de eindme...
54:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - House of Colour

4,0 2 x
Alle teams krijgen hetzelfde voorgebouwde en grijsgetinte huis aangeboden. De opdracht luidt: breng het geheel opnieuw tot leven door kleur toe te voegen. En daarvoor krijgen ze twaalf uur de tijd. Eén team zal na afloop de wedstrijd moeten verlaten.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Arcade Game

4,3 15 x
De resterende duo's krijgen twaalf uur de tijd voor hun volgende opdracht: een arcadespel bouwen. Het thema van hun spel wordt bepaald door de door hen gekozen minifiguur, die ze blindelings moeten kiezen. Het winnende team wint immuniteit bij de volgende eliminatieproef.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Four Seasons

3,0 16 x
Vier geëlimineerde duo's krijgen een tweede kans. Ze krijgen tien uur de tijd om een van de vier seizoenen na te bootsen op een gigantische basisplaat. De twee creaties die er technisch en esthetisch bovenuit springen én die bovendien een leuke verhaallijn weergeven, mogen terugkeren naar de wedstrijd.
1:20:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Will They Fly?

3,0 9 x
De duo's krijgen de opdracht om iets te bouwen dat tien seconden blijft zweven aan een ballon. De winnaars krijgen 30 minuten extra tijd bij de eliminatieproef. Voor die proef krijgen de teams acht uur de tijd om een creatie te bouwen die net zo groot is als Kale Frost, deelnemer uit het eerste seizoen. Ze zullen echter cr...
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Cut in Half

3,0 19 x
De teams krijgen een reeks voorwerpen voorgeschoteld die doormidden werden gesneden. Nadat ze een keuze hebben gemaakt, krijgen ze tien uur de tijd om een creatie te bedenken en te bouwen.
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hero's Quest

4,0 14 x
Heldhaftige bouwwerken in deze aflevering van 'LEGO Masters'. Avontuur, gevaar, risico's, schatten en monsters; het maakt allemaal deel uit van het leven van een held.
1:18:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Mission to Mars

4,0 25 x
Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten het DNA van twee bestaande diersoorten mixen tot een compleet nieuw wezen. Het winnende duo krijgt dertig extra bouwminuten bij de eliminatieproef. En voor die proef moeten de duo's één verdieping binnen een spaceshuttle opvullen met wat volgens hen belangrijk zou zijn om mee na...
59:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Snow Globe

3,0 14 x
Voor de eerste eliminatieproef van dit seizoen krijgen de duo's tien uur de tijd om een wereld te creëren binnen een sneeuwbol.
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Castles and Cannonballs

3,0 18 x
De duo's duiken de geschiedenis in en krijgen acht uur de tijd om een kasteel te bouwen dat Hamish vervolgens aan diggelen zal werpen met een bowlingbal. Welk bouwwerk zorgt voor het meeste spektakel bij het uiteenspatten? De inzet van de opdracht: immuniteit bij de volgende eliminatieproef.
Archief