Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Loic: Tussen 2 Vuren

Loic: Tussen 2 Vuren herbekijken

Seizoen 2
23:00

Aflevering 8

3,0 19 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Ianthe Tavernier.
23:00

Aflevering 7

3,0 8 x
Loïc ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
22:00

Aflevering 6

3,0 8 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
22:00

Aflevering 5

4,0 13 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
23:00

Aflevering 4

3,0 9 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jongeren met een passie en talent voor koken in zijn keuken.
22:00

Aflevering 3

3,0 34 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jongeren met een passie en talent voor koken in zijn keuken.
24:00

Aflevering 2

3,5 13 x
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
22:00

Aflevering 1

3,0 7 x
Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden.
Seizoen 1
23:00

Aflevering 1

3,0 26 x
Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Loïc en de chef-kok krijgen een recept dat ze bereiden met ingrediënten die de BV voor hen heeft klaargezet. Tijdens het koken krijgen ze tips om te raden voor wie ze ...
25:00

Aflevering 8

3,0 21 x
Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan een bekende chef-kok om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Deze keer met: Laura Tesoro en chef-kok Wim Ballieu.
Archief