Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

LouisLouise

LouisLouise herbekijken

Seizoen 1
24:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Louislouise - 17

4,0 3 x
Louise vermoedt dat Theo en Bruno iets achter haar rug proberen te regelen. Ze vertrouwt het zaakje niet en ze achtervolgt hen zelfs tot in de sauna. Maarten maakt Charlotte opnieuw avances. Ondertussen laat Vic een feestje organiseren om het succes van het heksennummer te vieren. Natalie wil van Thomas weten waarom hij zi...
24:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Louislouise - 16

4,0 3 x
Na het zien van Thomas' videoboodschap komt Louise terug op haar beslissing en stemt ze in om Don opnieuw te leiden als hoofdredacteur. Charlotte is bang dat Louise verliefd aan het worden is op de art director en wil dat ze hem duidelijk maakt dat het niets zal worden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Louislouise - 15

4,0 3 x
Louise is ontslagen en ze trekt zich terug in eenzaamheid, triest over haar mislukking. Maar ondertussen krijgt het heksennummer met de hulp van Charlotte aandacht op de televisie en wordt het ook financieel een schot in de roos. Het nummer is in een mum van tijd uitverkocht en moet herdrukt worden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Louislouise - 14

4,0 3 x
Louise is er het hart van in dat ze ontslagen is, maar op de steun van Charlotte kan ze dit keer niet rekenen. Bruno geniet van de situatie en wrijft nog wat zout in de wonde. Vic en Theo verwachten dat de verkoop van het heksennummer een ramp wordt en vrezen zelfs voor de toekomst van Don.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Louislouise - 13

3,0 4 x
Met de hulp van Charlotte vindt Louise iemand die haar valse papieren kan bezorgen, zodat Anouk haar inschrijving als werknemer in orde kan brengen. Louise besluit ook om het nummer over heksen niet op te geven en ze laat de persen stilleggen.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Louislouise - 12

4,0 3 x
Vic en Theo zijn razend omdat Louise zelf de cover van het heksennummer wou sieren en ze zetten de hoofdredactrice op haar plaats. Maar Louise geeft zich niet gewonnen en ze probeert Vic tot in de mannentoiletten te overtuigen van haar aanpak. Tevergeefs. Bruno geniet voor de volle honderd procent van zijn triomf.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Louislouise - 11

4,0 3 x
Het dochtertje van Thomas is weggelopen. Louise start samen met de art director de zoektocht naar Femke. Meer nog, ze voorkomt dat het kind wordt aangereden door een wagen. Nadat ze van de emoties bekomen zijn, poseert Louise voor de cover van het heksennummer.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Louislouise - 10

4,0 4 x
Receptioniste Jana blijft Nico verdenken van diefstal en ze smeekt Vic om de jongeman niet aan te nemen. De vraag is of Vics respect voor Jana opweegt tegen de last die hij met Nico's oma heeft als hij afziet van de aanwerving.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Louislouise - 9

3,0 3 x
Charlotte heeft via de radio het adres gekregen van een astroloog die Louise mogelijk kan helpen. Ze maken meteen een afspraak, maar die loopt niet goed af. Op de terugweg naar huis komt Louise ook nog in de problemen omdat een politieman haar papieren vraagt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Louislouise - 8

4,0 2 x
Natalie legt meer en meer beslag op de job van Kaat én ze grijpt elke kans om met Thomas te flirten. Charlotte wil de vloek van Louis laten verbreken en ze kaart in haar radioprogramma het paranormale aan. Louise organiseert tijdens de middagpauze een redactiemeeting om het heksennummer te bespreken. Receptioniste Jana ver...
Archief