M/V Van Het Jaar

Afleveringen

Donderdag 12 januari

Verlopen 3,0 40 x
Jaaroverzichtelijk spelprogramma waarin Peter Van de Veire zoekt naar de M/V van het jaar. Vandaag: Marleen Merckx, Erik Van Looy en Stijn Van de Voorde.

Woensdag 11 januari

Verlopen 4,0 32 x
Jaaroverzichtelijk spelprogramma waarin Peter Van de Veire zoekt naar de M/V van het jaar. Vandaag: Tom Van de Weghe, Bart Somers en Lieven Scheire.

Dinsdag 10 januari

Verlopen 4,0 28 x
Jaaroverzichtelijk spelprogramma waarin Peter Van de Veire zoekt naar de M/V van het jaar. Vandaag: James Cooke, Ann Reymen en Joris Hessels.

Maandag 9 januari

4,0 31 x
Jaaroverzichtelijk spelprogramma waarin Peter Van de Veire zoekt naar de M/V van het jaar. Vandaag: Rik Verheye, Jan Peumans en Cath Luyten.

Donderdag 5 januari

4,5 40 x
Jaaroverzichtelijk spelprogramma waarin Peter Van de Veire zoekt naar de M/V van het jaar. Vandaag: Sven De Leijer, Dirk Van Tichelt en Thomas Pieters.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.