Met De Joris - De Weg Naar Metejoor

Laatste aflevering
51:00
Met De Joris - De Weg Naar Metejoor

Ze starten hun 1ste clubtour in Nederland. In Vlaanderen verandert alles wat Metejoor aanraakt in goud. Maar het succes brengt ook moeilijkere momenten met zich mee. Roddels verschijnen en hij kan de fans niet altijd meer tevredenstellen.

Met De Joris - De Weg Naar Metejoor gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
39:00
Na 2 nr1 hits dendert de Metejoortrein door. Zijn optreden op Student Kick Off is een succes en de theatertour is in een mum van tijd uitverkocht. Bij toeval wordt 'Dit is wat mijn mama zei' een single en dan is er nog die avond van de Mia's.
41:00
Na 9 singles is het er erop of eronder voor Metejoor. De ontmoeting met producerduo The Companions zal alles veranderen. Ze verrassen Joris met een bijzondere versie van 1 op een miljoen en plots vallen al de puzzelstukken op zijn plaats.
45:00
Joris van Rossem groeit op in een muzikaal gezin. Ondanks grote faalangst doet hij op een dag auditie bij producer Hans Francken. Die blijkt op zoek naar een Nederlandstalige artiest. Samen bouwen ze aan een plan voor Metejoor.
Archief