Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mighty Mike

Oktober 2020
08:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Slaapkop

3,0 1 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 23 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Geboeid

3,0 3 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 22 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Jeukende Razernij

3,0 5 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 21 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Abraca-Ramp!

4,0 4 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Volle Gas

4,0 3 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Ontketende Mike

4,0 5 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Double Dog

4,0 4 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - What A Circus

3,0 5 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Agent 000

4,0 4 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Aye Aye Aye Phone

4,0 3 x
Animatiereeks over de avonturen van de mopshond Mike, die een oogje heeft op Iris, de hond van de buren. Helaas wordt hij voortdurend gestoord door ondeugende wasberen, opgewonden schildpadden en het schattige katje Fluffy. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief