Milo

Laatste aflevering
45:00
Milo

De druk neemt toe bij Milo en ze valt flauw in de cafetaria. Pol dwingt haar tot rust, maar Milo wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg. Liam draagt zijn optreden op aan Koen, wat Lou niet kan verkroppen.

Milo gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
24:00
Milo moet een schokkend geheim bewaren na een tragische gebeurtenis. Ze worstelt met emoties tijdens repetities, maar Liam stelt haar gerust. Hilde deelt op school het droevige nieuws over Koen en draagt de verantwoordelijkheid voor de school over aan Liam.
23:00
Hilde verstopt valse diamanten op Kosmos, maar Koen ontdekt dit en confronteert haar. Milo worstelt met Jasmiens situatie, terwijl Jesse haar aan Liam herinnert. Thuis ontdekt ze dat ze haar telefoon op Kosmos is kwijtgeraakt en ze keert terug om deze te zoeken. Daar ziet ze Koen van de trap vallen. Jasmien voelt zich opni...
25:00
Milo worstelt met het vertellen van de waarheid, terwijl de verwarring van Alice haar diep raakt. Jasmien probeert Liam te verleiden, maar wordt op een cruciaal moment onderbroken door Milo. Lou en Hilde bundelen hun krachten tegen Koen, terwijl Lou meer dankbaarheid van zijn vader verwacht. Nora zet ondertussen een samenw...
25:00
Ivan maakt onverwacht zijn opwachting op Johans boot. Het verraad van Lou heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Milo annuleert haar optreden, maar na een peptalk van Jesse verandert ze van gedachten. Nora stort zich op de bakkerij om haar zorgen te vergeten. Hilde bekent haar fouten aan Johan, maar hij wil er niets van horen...
23:00
Liam en Aron zoeken een back-up backing vocal, waardoor Milo zich gepasseerd voelt. Ze onderhandelt ook met No Direction om in de band te blijven. Nora ontdekt de reden achter de slechte financiën van de bakkerij.
23:00
Milo komt niet opdagen op Liams concert en moet zich achteraf verantwoorden. Fran springt bij als backing vocal, wat voor wrijving zorgt. Lou en Sander ondernemen actie tegen de gangsters, terwijl Milo Alice helpt om zich aan te passen aan de nieuwe situatie.
24:00
Milo gaat undercover als backing vocal, maar kan ze onopgemerkt blijven? Liam kondigt meteen een verrassingsconcert aan met zijn nieuwe backing vocal. Liam krijgt intussen relatieadvies van Milo en dat lijkt te werken. Koen ontdekt een lege kluis, terwijl Lou en Sander criminelen betrappen.
25:00
Milo aarzelt over haar rol als backing vocal voor Liam. Koen zoekt wanhopig naar de diamanten en roept professionele hulp in. Johan schakelt de politie in om geheimen rond de woonboot te ontrafelen. Lou ontvangt cruciale informatie van Nora over haar zoon.
24:00
Tijdens het optreden van No Direction valt er een masker af, maar gelukkig niet dat van Milo. Koen ontdekt een kluis. Zouden de diamanten hierin liggen? Liam betrapt Milo en smeekt haar opnieuw om zijn backing vocal te worden.
23:00
Milo helpt Liam in de bungalow, maar autopech dreigt haar optreden met No Direction te verpesten. Thuis wacht Liam een onaangename verrassing: Fran is verdwenen. Johan overtuigt Lou om te blijven en het lichtje mee in de gaten te houden.
24:00
Milo helpt Liam met zijn romantisch plan, maar krijgt lastminute een bericht dat No Direction vanavond zal optreden en dus moet ze zich naar huis haasten. Johan verdenkt Lou ervan iets te maken te hebben met de mysterieuze geluiden bij de woonboot.
22:00
De gsm's van Alice en Milo zijn gehackt, waardoor de hele school in gevaar is. De hackers eisen nu twintigduizend euro voor de schoolcomputer. Milo roept de hulp in van Otis. Liam is er intussen zeker van dat Milo het vierde lid van No Direction is.
23:00
Nora staat oog in oog met haar zoon Rik. Hij denkt dat ze nog een politieagente is en valt haar aan. Koen weet nu perfect waar Hilde de diamanten heeft verstopt en plant een nachtelijke zoektocht. Alice wordt gehackt en de hackers eisen vijftig euro.
23:00
Liam probeert Milo te ontmaskeren door een beloning uit te reiken op Reveal, maar zijn plan loopt anders dan verwacht. Intussen zoekt Robyn troost bij Milo omdat ze niet opnieuw kan deelnemen aan de audities.
23:00
Robyn dringt aan bij Milo om deel te nemen aan de auditie. Het contract dwingt haar om in te stemmen. Daarnaast zou ze het geld ook goed kunnen gebruiken. In de bakkerij confronteert Pol Linda met haar trage werk en het gratis weggeven van koeken. Liam heeft eindelijk een idee om de onbekende stem te ontmaskeren.
25:00
Terwijl Linda gratis koeken blijft uitdelen in de bakkerij, maakt Milo zich zorgen over haar oma. Alice stelt haar gerust, maar verbergt een traan. Lou verwijt Liam dan weer dat hij nooit tijd heeft om voor zijn vader te zorgen. I
24:00
Robyn wil zich verontschuldigen bij Emily en vraagt Hilde om haar gegevens. Die regelt op haar beurt een facetime tussen beiden. In de bakkerij is Pol tevreden met de goede verkoop, maar Alice relativeert zijn enthousiasme. Intussen stopt Lou met drinken en vraagt officieel aan zijn vader om mantelzorger te worden.
23:00
Liam speurt naar het mysterieuze vierde lid van No Direction. Zijn vermoeden richt zich op Milo, maar ze glipt door zijn vingers. De bandleden zijn enthousiast over het succes van hun concept. De audities voor Liams backing vocal zijn in volle gang, maar Milo doet niet mee.
25:00
Milo bereidt zich voor op het optreden van No Direction, terwijl Emily's ware identiteit onthuld wordt. Het concert zorgt daarbij voor enkele verrassingen. De spanning stijgt wanneer Robyn ontdekt dat ze Kosmos moet verlaten en ze er plots alleen voor staat.
Archief