Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Minx

Minx herbekijken

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 10 - Een Stevige Rechtszaak Brengt Minx In De Problemen

4,0 7 x
Een stevige rechtszaak brengt Minx in de problemen. Een teleurgestelde Joyce zoekt steun bij Bambi en Richie om de strijd met Doug aan te gaan. Een mannenrechtenbeweging onder leiding van een lokale radiopersoonlijkheid vecht terug tegen Bottom Dollar Publications.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9 - Doug Moet Het Magazine Zonder Joyce Runnen

4,0 6 x
Joyce geniet van alles wat New York te bieden heeft; Doug ontdekt dat het best moeilijk is om het tijdschrift zonder haar te runnen. Na de gênante aankondiging van Joyce op tv, richt Shelly zich tot Bambi voor hulp om haar huwelijk weer op de rails te krijgen.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Joyce Krijgt Te Maken Met Vrouwenhaat

4,0 3 x
In 1968 krijgt Joyce in New York te maken met de vrouwenhaat van haar collega's. In 1972 maakt de nieuwe hoofdredactrice van Minx de balans op van alles waarvoor ze gevochten heeft in een iconisch tv-praatprogramma, ondanks de inmenging van Doug.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7 - Er Is Steeds Meer Controverse Rond Het Tijdschrift

3,0 12 x
Er is steeds meer controverse rond het tijdschrift en dat maakt dat het blad uitverkocht raakt, eerst in LA en daarna in het hele land. Voor Doug is het een reden om te vieren, maar Joyce voelt zich eerder uit de gratie gevallen. Maar dan komt er een aanbod uit onverwachte hoek. Bambi helpt Richie bij zijn eerste stappen i...

Seizoen 1, Aflevering 6 - Het Eerste Nummer Van Minx Is Geen Groot Succes

4,0 11 x
De verkoop van het eerste nummer van Minx is geen groot succes. De ploeg van Bottom Dollar gaat de straat op om naamsbekendheid te krijgen. De mond-tot-mondreclame van Richie, Bambi en Shelly kent enig succes, maar Joyce veroorzaakt chaos op de universiteit in haar pogingen om een goede beurt te maken bij een beroemde gast...

Seizoen 1, Aflevering 5 - Doug Eist Dat Joyce Vriendelijk Omgaat Met De Maffia

3,0 8 x
Doug eist dat Joyce vriendelijk omgaat met de maffia en de vrouwen van de gangsters benaderen haar met goed advies. Het team achter Minx heeft moeite om te achterhalen wat de artistieke visie van hun chef is over hun renaissancemodel.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Joyce Belandt In Een Netelige Situatie Met Een Coverboy

3,0 5 x
Er heeft een controle plaatsgevonden bij Bottom Dollar. Tina en Doug gaan in de boekhouding - en in de zakken van hun werknemers - op zoek naar het ontbrekende geld. Het team van Minx bereidt zich voor op de verschijning van het eerste nummer van het tijdschrift, maar net dan komt Joyce in een netelige situatie met een van...

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een Nieuw Gemeenteraadslid Zorgt Voor Problemen

3,0 20 x
Het nieuwste gemeenteraadslid zorgt voor problemen bij zowel Bottom Dollar als bij Minx. Omdat haar medewerkers zich terugtrekken amper 36 uur voor het magazine in druk gaat, moet Joyce met nieuwe artikelen zien te komen die voldoen aan haar eigen hoge normen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Maken Obscene Reclamepartners Minx Kapot?

3,0 16 x
Joyce is bang dat de obscene reclamepartners van Doug het magazine Minx al zullen kapotmaken voor het goed en wel bestaat. Ze zoekt antwoorden in haar vertrouwde countryclub. Onder invloed van haar feministische idealen zoekt Bambi een nieuwe rol voor zichzelf bij Bottom Dollar.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Joyce Zoekt Een Plek Voor Haar Feministische Tijdschrift

3,0 32 x
1971. De opklimmende journaliste Joyce Prigger heeft de grootste moeite om een plek te vinden voor haar feministische tijdschrift. Maar dan ontmoet ze Doug Renetti, een producer van goedkope pornografie. Hij wil haar droom helpen verwezenlijken, maar op één voorwaarde: op de centerfold van elk nummer moet een naakte man st...
Archief