Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Miraculous

Miraculous herbekijken

Januari 2017
21:37

Aflevering 24

4,3 4.877 x
Chloe wordt lastig gevallen door een onzichtbaar wezen. Ladybug en Cat Noir ontdekken dat het Sabrina is die na een ruzie met Chloe is geakumeerd door Havikmot. Bij de bevrijding van Sabrina voelt Chloe zich beledigd door haar idool, Ladybug.
December 2016
21:37

Aflevering 23

4,3 788 x
De klas van Marinette en Adrien mag werkervaring opdoen in het hotel van de burgemeester. Daar checkt rockster Jagged Stone in, maar hij wordt al snel lastig gevallen door een stalker.
21:37

Aflevering 22

3,8 531 x
Juleka denkt dat ze vervloekt is omdat ze nooit leuk op een foto staat. Ook bij de klassenfoto gaat het mis, door toedoen van Chloe. Havikmot maakt misbruik van Juleka's verdriet om haar te veranderen in Reflekta. Reflekta wil alle Parijzenaars in haarzelf veranderen, zodat niemand haar meer kan negeren.
23:47

Aflevering 21

3,2 330 x
Er is een nieuwe popster, Mister XY, die Jagged Stone van zijn troon stoot. Havikmot maakt hier gebruik van en verandert Jagged Stone in Gitaarschurk. Marinette en Adrien moeten hem stoppen voor hij wraak neemt op Mister XY.
21:37

Aflevering 20

4,6 507 x
Wanneer Simon de hypnotiseur verliest bij een spelshow op tv ziet Havikmot daar een mooie mogelijkheid in om hem te misbruiken voor zijn eigen doeleinden. Simon wil Gabriel naar de studio lokken, maar Ladybug en Cat Noir proberen Adrien zijn vader te beschermen.
21:37

Aflevering 19

3,9 448 x
Manon, een meisje waar Marinette op past, wordt door Havikmot omgetoverd tot poppenspeler. Maron moet van Havikmot Marinette's poppen verzamelen om de superhelden en superschurken te controleren, en om hem Miraculouses van Adrien en Marinette te brengen.
21:37

Aflevering 18

3,7 447 x
Marinette denkt dat ze op date wordt gevraagd door Adrien, maar die doet dit voor zijn vriend Nino. De date vindt plaats in de dierentuin waar de verzorger van de nieuwe panter door Havikmot wordt gevraagd wraak te nemen op Kim, die de panter belachelijk had gemaakt.
21:37

Aflevering 17

4,8 502 x
Als Chloe Ivan voor schut zet, wordt hij weer boos. Havikmot maakt hij weer gebruik van en verandert hem weer in Steenhart. Steenhart wil ervoor zorgen dat Mylene en hij voor altijd samen zijn.
21:37

Aflevering 16

3,9 730 x
De school van Marinette doet mee aan een groot computerspel toernooi. Max en Adrien zijn een team, maar Marinette wil zo graag met Adrien spelen dat ze Max uit het team verdrijft.
24:19

Aflevering 15

3,6 461 x
Parijs krijgt hoog bezoek van een jonge prins. Zowel Chloe als Rose is gek op hem, maar Rose wordt op haar ziel getrapt door Chloe. Havikmot maakt hier misbruik van door Rose te veranderen in Prinses Parfum, de schurk die iedereen haar onderdaan wil maken met parfum. Ondertussen is Tikki ernstig ziek en raakt ze nota bene ...
Archief