Miraculous

Afleveringen
21:37

Aflevering 24

3,6 124 x
Chloe wordt lastig gevallen door een onzichtbaar wezen. Ladybug en Cat Noir ontdekken dat het Sabrina is die na een ruzie met Chloe is geakumeerd door Havikmot. Bij de bevrijding van Sabrina voelt Chloe zich beledigd door haar idool, Ladybug.
21:37

Aflevering 23

4,0 39 x
De klas van Marinette en Adrien mag werkervaring opdoen in het hotel van de burgemeester. Daar checkt rockster Jagged Stone in, maar hij wordt al snel lastig gevallen door een stalker.
21:37

Aflevering 22

3,0 56 x
Juleka denkt dat ze vervloekt is omdat ze nooit leuk op een foto staat. Ook bij de klassenfoto gaat het mis, door toedoen van Chloe. Havikmot maakt misbruik van Juleka's verdriet om haar te veranderen in Reflekta. Reflekta wil alle Parijzenaars in h...
23:47

Aflevering 21

2,5 26 x
Er is een nieuwe popster, Mister XY, die Jagged Stone van zijn troon stoot. Havikmot maakt hier gebruik van en verandert Jagged Stone in Gitaarschurk. Marinette en Adrien moeten hem stoppen voor hij wraak neemt op Mister XY.
21:37

Aflevering 20

4,5 49 x
Wanneer Simon de hypnotiseur verliest bij een spelshow op tv ziet Havikmot daar een mooie mogelijkheid in om hem te misbruiken voor zijn eigen doeleinden. Simon wil Gabriel naar de studio lokken, maar Ladybug en Cat Noir proberen Adrien zijn vader t...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.