Mocro Maffia

Mocro Maffia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:00
Mocro Maffia

Matthijs Harderwijk maakt misbruik van het vertrouwen dat Rein de Waard hem gaf. Mo de Show gaat verhaal halen bij Matthijs. Romano plant samen met Danny Kist een ontsnapping uit de gevangenis.

Seizoen 1
38:00
De spanningen in beide kampen lopen op. Rein de Waard rondt zijn boek over de Mocro Maffia af. Het team van De Paus richt zijn pijlen nu op de familie van Muis.
40:00
Muis redt Stille van zijn achtervolgers, maar breekt daardoor de wapenstilstand. Mo de Show wordt tegen zijn wil in onderdeel van de strijd tussen De Paus en Adil.
43:00
Adil stelt een wapenstilstand voor aan De Paus. Romano zoekt in de gevangenis contact met Danny Kist, lid van de 'oude penoze'. Stille belandt in moeilijkheden, wat de wapenstilstand in gevaar brengt.
44:00
Elias doet zijn best om Muis onder de vleugels van Romano weg te halen. De rechtszaak tegen Romano begint en de oorlog tussen De Paus en Romano loopt verder uit de hand.
43:00
De Paus gaat in België op zoek naar een nieuwe aanvoerlijn voor cocaïne. Romano probeert vanuit de gevangenis zijn bedrijf te blijven runnen, Adil neemt de leiding over.
42:00
Romano plant een aanslag op De Paus, maar wordt opgepakt door de politie wanneer zijn verblijfplaats wordt verraden.
41:52
Verlopen
Een mislukte deal loopt uit de hand, waarna De Paus zint op wraak. Journalist Rein de Waard begint aan zijn nieuwe boek over de mocromaffia en wordt geholpen door Matthijs Harderwijk, stagiair bij Het Parool.
42:00
Een mislukte ripdeal loopt uit de hand. Muis raakt gekneld tussen zijn werk voor Romano en zijn vader. De Paus neemt wraak na de uit de hand gelopen ripdeal.
Seizoen 4
45:00
Tonnano geeft opdracht om Komtgoed op te sporen. Samira wordt zowel binnen- als buitenshuis achtervolgd door de gevolgen van het doodschieten van Mo de Show.
45:00
Een mislukte ripdeal loopt uit de hand. Muis raakt gekneld tussen zijn werk voor Romano en zijn vader. De Paus neemt wraak na de uit de hand gelopen ripdeal. Bestsellerauteur Rein de Waard start zijn nieuwe boek over de Mocromaffia, hierbij geholpen door Matthijs Harderwijk, stagiair bij Het Parool.
42:05
Verlopen
Bekijk nu de eerste aflevering van deze Streamz reeks Een mislukte ripdeal loopt uit de hand. Muis raakt gekneld tussen zijn werk voor Romano en zijn vader. De Paus neemt wraak na de uit de hand gelopen ripdeal. Bestsellerauteur Rein de Waard start zijn nieuwe boek over de Mocromaffia, hierbij geholpen door Matthijs Har...
Archief